Cold Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 panjemsim ka piemeru muviku, kur vinjsh bliezh caur durvim kad CT ir pie spota, kada tur var but skanja... Es jau neteicu ka tieshi tur bija skanja, tur bija shaushana caur vaartiem uz labu laimi + pieredze/mapes zinaashana + vinsh varbut shaava, jo dzirdeeja tur citu CT soljus(to, kuri tur skraidiija aiz vaartiem). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 Man prieks, ka ir kāds vēl, kas domā ka cepuk nečīto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qseen^Dog Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 aaa looool, juus esat tik forshi Lasot juusu tekstus par to kad cepukam ir skills un kad vnish labi speelee vnk make's me lough Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 SETpunkts. aizej plz noceert galvu, tu esi vienkaashi idiots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 aaa looool, juus esat tik forshi Lasot juusu tekstus par to kad cepukam ir skills un kad vnish labi speelee vnk make's me lough Arii tad ja vinjam buutu wh, nenoziimetu ka nav skilla.Skills vinjam tomeer ir, varbuut ne ultra, bet ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 SETpunkts. aizej plz noceert galvu, tu esi vienkaashi idiots. ej nodirsies podā superpapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLFY_S Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 Es jau neteicu ka tieshi tur bija skanja, tur bija shaushana caur vaartiem uz labu laimi + pieredze/mapes zinaashana + vinsh varbut shaava, jo dzirdeeja tur citu CT soljus(to, kuri tur skraidiija aiz vaartiem). kaada vel pieredze vai skana, da tur ir naturals wh Pat nesen kaads jau teica, ka esot spelejis lanaa ar vinu un nekads uberpro nav bijis, atskiriba no pubaa... nafig tadus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
baset Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qseen^Dog Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 beidzot kaads uzraksta kaadu saprotoshu vaardu, bljin bet cold, kas tu esi??? kaa tu vari zinaat vai vinam ir skills vai vinsh klausaas skanjas, vnk tu taaaads zemisks stulbs radijums vnk aaaaaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 (edited) beidzot kaads uzraksta kaadu saprotoshu vaardu, bljin bet cold, kas tu esi??? kaa tu vari zinaat vai vinam ir skills vai vinsh klausaas skanjas.. Jaa, es seriku nepaziistu. Es spriezhu peec vinja speles stila, peec taa kaa vinsh kustaas, kaa uzvedas kartee, kaa teemee, kaa reagjee uz skanjaam utt. vnk tu taaaads zemisks stulbs radijums? vnk aaaaaaaaa skatos tu esi izmisumaa, varbuut met pie malas cs, citaadi sabeiksi nervus nu velak bus garaks muviks itka ;D bet nu emm nuke viens raunds kur vinsh 5cus noshauj pedejais kills naturals wh :/ Pasaki kursh raunds, vai vismaz kaads bija rezultaats, lai es vareetu tev izskaidrot to situaaciju Edited September 24, 2005 by Cold Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bloodhutner Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 bljed nezinu 4-5-6 raunds vinsh noshauj picus chubarus nuke karte.. piekto chubaru naturali ar wh panjem ... un nevag man te pist smadzenes stulbie anusi nokjeram mes vinju un viss! jau gign admins pateica ka vinjam ir wh ko jums vel bljed nahuj vajag :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 ..ko jums vel bljed nahuj vajag :/ Nuu.. vel vajag nedaudz atdzistu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 Cold beidz. tagad tu tjipa esi uuber4iiteru kjeeraajs. nu bljin izskaidro plz kaut vai tikai video, par demo nemaz nerunaajot un tad teelo opi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 noskatijos muviju... neparliecinoshi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 Cold beidz. tagad tu tjipa esi uuber4iiteru kjeeraajs. nu bljin izskaidro plz kaut vai tikai video, par demo nemaz nerunaajot un tad teelo opi. Nu tur jau vareeja buut arii wh, bet ar to vienu raundu ir par maz lai buutu drosh par chitiem. Tikpat labi taa vareeja shaut arii bez wh. Zinot mapi var labi izteeloties kur var but pretinieks, kur aiz vaartiem ir tie akmenji/sienas, kuru malaas parasti CT staav. Kaa jau teicu, demkaas vairs neko tik aizdomiigu(kaa shaja muuvijaa) nesaskatiiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 Nu tur jau vareeja buut arii wh, bet ar to vienu raundu ir par maz lai buutu drosh par chitiem. Tikpat labi taa vareeja shaut arii bez wh. Zinot mapi var labi izteeloties kur var but pretinieks, kur aiz vaartiem ir tie akmenji/sienas, kuru malaas parasti CT staav. Kaa jau teicu, demkaas vairs neko tik aizdomiigu(kaa shaja muuvijaa) nesaskatiiju. nu te tiek šauts 3x precīzi ar ērgli cauri vārtiem un 2x ar awp. Piecas reizes nu tā vairs nav haļava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 es kkaa neskaidri laikam skatijos, bet nu pametot skatienu ekraana stuurii shkjiet muuvijaa es redzeeju tikai 1 vai 2 cepuka fragus.. tos paareejos caur vaartiem man liekas panjeema kaads cits Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qseen^Dog Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 cold veertee cepuka kustiibas tas teikums ar aaa man tiesham stulbs sanaca + cs es vairs nespeleju Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 jau senam visi zinaaja ka tam losim ir wh , tikai tieshu pieraadiijumu nekad nebija ! p.s. varat aizstaaveet cepuku vai nee , par wh ir nospiedoshs vairums un juus tikai savus nervus chakareejat vinju aizstaavot ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLizaRd Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 Cold tev nav taada pieredze lai noteiktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 noskatijos muviju... neparliecinoshi... es jau ar saku, ka pa iisu tas muuviks ... vajag veel paaris epizodes, lai paarliecinaatos konkreetaak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bh Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 nepitiek ar muviku skatities demkas ibio :/ kautgan man liekas ta jau viss ir skaidrs :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qseen^Dog Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 kapec gigns taa aiztav to cepuku i just dont get it.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Cold tev nav taada pieredze lai noteiktu. visi viņa spriedumi līdz šim ir bijuši precīzi un pamatoti. Šoreiz es skatos visi stulbenīši ir savākušies - pļūtiņš, pulkvedis un ksīns. Argumentācija ir - TUR BIJA WH, uz pretargumentiem atbild ar "tu esi idiots, "ko tu zini" un atkārtotu "tur bija wh". Moš jūs visi trīs vienkārši aizverieties. Jēga diskutēt ar jums = 0. Es cold vietā būtu sen jūs nodirsis ar 15stāvīgiem lamuvārdiem. mūviku tikko noskatījos - tur ir tieši un precīzi NEKAS. Apskatīšos demkas, bet, lai gan lielākā daļa ir par to ka cepukam ir wh, neesmu par to joprojām tik drošs, jo tie dauniskie sīko komenti man vienkārši kretinē un automātiski gribas pieņemt, ka viņi visi ir stulbi = viņiem nav taisnība. Nekas, nekas, apskatīsimies. ā vienu bonusu gan varu pateikt - pļūtiņš ir pieņēmies nedaudz prātā un stulbu diršanu ir aizstājis ar demkas ielikšanu + stulba diršanu. Lai gan foršāk būtu ja tiktu norādīti precīzi raundi, kuros ir bijuši aizdomīgi momenti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 shkjiet, ka vislielaakaa probleema ir taa, ka cilveeki nevar spriest objektiivi... Lielaakaa dalja vienkaarshi ir ienjeemushi galvaa, ka cepuks ir chitoks (es neapgalvoju, ka taa nav), un pie mazaakaa aizdomu pamata tagad bljaustaas, ka taa arii ir... Iisteniibaa, laikam otra puse ir ienjeemusi galvaa, ka vinjsh nav chitoks, taapeec arii nespeej iisti objektiivi spriest... Taada dziive p.s. Mans ieteikums ir pieaicinaat kaadu uuberPRO ekspertu no Taivaanas (vinjiem shkjiibas acis, taapeec lielaaks redzes lenjkjis ), kursh vareetu objektiivi izspriest, kas un kaa... Aaaa, un vinjam vajadzeetu raadiit daudzas demkas peec kaartas, gan ar cepuku, gan citiem speeleetaajiem, kam ir un nav chiiti, lai vinjsh nevis mekleetu cepuka speelee chiitoshanas vietas, bet meegjinaatu samekleet starp visiem piedaavaatajiem variantiem chitokus... Cerams, domu saprataat... p.p.s. Man par shito ideju vajadzeetu pieshkjirt Nobela preemiju ieksh cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts