Jump to content
GIGN Forum

Cepukam Banu

BloodHunter
 Share

Recommended Posts

panjemsim ka piemeru muviku, kur vinjsh bliezh caur durvim kad CT ir pie spota, kada tur var but skanja... smiliez.de_2428.gif

Es jau neteicu ka tieshi tur bija skanja, tur bija shaushana caur vaartiem uz labu laimi + pieredze/mapes zinaashana + vinsh varbut shaava, jo dzirdeeja tur citu CT soljus(to, kuri tur skraidiija aiz vaartiem).

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

aaa looool, juus esat tik forshi biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Lasot juusu tekstus par to kad cepukam ir skills un kad vnish labi speelee vnk make's me lough 18.gif

Arii tad ja vinjam buutu wh, nenoziimetu ka nav skilla.Skills vinjam tomeer ir, varbuut ne ultra, bet ir.

Es jau neteicu ka tieshi tur bija skanja, tur bija shaushana caur vaartiem uz labu laimi + pieredze/mapes zinaashana + vinsh varbut shaava, jo dzirdeeja tur citu CT soljus(to, kuri tur skraidiija aiz vaartiem).

smiliez.de_2477.gifsmiliez.de_2477.gifsmiliez.de_2477.gif kaada vel pieredze vai skana, da tur ir naturals wh

Pat nesen kaads jau teica, ka esot spelejis lanaa ar vinu un nekads uberpro nav bijis, atskiriba no pubaa... nafig tadus... nunu.gif

beidzot kaads uzraksta kaadu saprotoshu vaardu, bljin bet cold, kas tu esi??? kaa tu vari zinaat vai vinam ir skills vai vinsh klausaas skanjas..

Jaa, es seriku nepaziistu. Es spriezhu peec vinja speles stila, peec taa kaa vinsh kustaas, kaa uzvedas kartee, kaa teemee, kaa reagjee uz skanjaam utt.

vnk tu taaaads zemisks stulbs radijums? vnk aaaaaaaaa

laugh.gif skatos tu esi izmisumaa, varbuut met pie malas cs, citaadi sabeiksi nervus tongue.gif

nu velak bus garaks muviks itka ;D bet nu emm nuke viens raunds kur vinsh 5cus noshauj pedejais kills naturals wh :/

Pasaki kursh raunds, vai vismaz kaads bija rezultaats, lai es vareetu tev izskaidrot to situaaciju cool2.gif

Edited by Cold

Guest bloodhutner

bljed nezinu 4-5-6 raunds vinsh noshauj picus chubarus nuke karte.. piekto chubaru naturali ar wh panjem ... un nevag man te pist smadzenes stulbie anusi nokjeram mes vinju un viss! jau gign admins pateica ka vinjam ir wh ko jums vel bljed nahuj vajag :/

Cold beidz. tagad tu tjipa esi uuber4iiteru kjeeraajs. nu bljin izskaidro plz kaut vai tikai video, par demo nemaz nerunaajot un tad teelo opi.

Nu tur jau vareeja buut arii wh, bet ar to vienu raundu ir par maz lai buutu drosh par chitiem. Tikpat labi taa vareeja shaut arii bez wh. Zinot mapi var labi izteeloties kur var but pretinieks, kur aiz vaartiem ir tie akmenji/sienas, kuru malaas parasti CT staav.

Kaa jau teicu, demkaas vairs neko tik aizdomiigu(kaa shaja muuvijaa) nesaskatiiju.

Nu tur jau vareeja buut arii wh, bet ar to vienu raundu ir par maz lai buutu drosh par chitiem. Tikpat labi taa vareeja shaut arii bez wh. Zinot mapi var labi izteeloties kur var but pretinieks, kur aiz vaartiem ir tie akmenji/sienas, kuru malaas parasti CT staav.

Kaa jau teicu, demkaas vairs neko tik aizdomiigu(kaa shaja muuvijaa) nesaskatiiju.

nu te tiek šauts 3x precīzi ar ērgli cauri vārtiem un 2x ar awp. Piecas reizes nu tā vairs nav haļava.

Cold tev nav taada pieredze lai noteiktu.

visi viņa spriedumi līdz šim ir bijuši precīzi un pamatoti.

Šoreiz es skatos visi stulbenīši ir savākušies - pļūtiņš, pulkvedis un ksīns. Argumentācija ir - TUR BIJA WH, uz pretargumentiem atbild ar "tu esi idiots, "ko tu zini" un atkārtotu "tur bija wh". Moš jūs visi trīs vienkārši aizverieties. Jēga diskutēt ar jums = 0. Es cold vietā būtu sen jūs nodirsis ar 15stāvīgiem lamuvārdiem.

mūviku tikko noskatījos - tur ir tieši un precīzi NEKAS. Apskatīšos demkas, bet, lai gan lielākā daļa ir par to ka cepukam ir wh, neesmu par to joprojām tik drošs, jo tie dauniskie sīko komenti man vienkārši kretinē un automātiski gribas pieņemt, ka viņi visi ir stulbi = viņiem nav taisnība. Nekas, nekas, apskatīsimies.

ā vienu bonusu gan varu pateikt - pļūtiņš ir pieņēmies nedaudz prātā un stulbu diršanu ir aizstājis ar demkas ielikšanu + stulba diršanu. Lai gan foršāk būtu ja tiktu norādīti precīzi raundi, kuros ir bijuši aizdomīgi momenti.

shkjiet, ka vislielaakaa probleema ir taa, ka cilveeki nevar spriest objektiivi... Lielaakaa dalja vienkaarshi ir ienjeemushi galvaa, ka cepuks ir chitoks (es neapgalvoju, ka taa nav), un pie mazaakaa aizdomu pamata tagad bljaustaas, ka taa arii ir... Iisteniibaa, laikam otra puse ir ienjeemusi galvaa, ka vinjsh nav chitoks, taapeec arii nespeej iisti objektiivi spriest... Taada dziive

p.s. Mans ieteikums ir pieaicinaat kaadu uuberPRO ekspertu no Taivaanas (vinjiem shkjiibas acis, taapeec lielaaks redzes lenjkjis thumbsup.gif), kursh vareetu objektiivi izspriest, kas un kaa... Aaaa, un vinjam vajadzeetu raadiit daudzas demkas peec kaartas, gan ar cepuku, gan citiem speeleetaajiem, kam ir un nav chiiti, lai vinjsh nevis mekleetu cepuka speelee chiitoshanas vietas, bet meegjinaatu samekleet starp visiem piedaavaatajiem variantiem chitokus... Cerams, domu saprataat...

p.p.s. Man par shito ideju vajadzeetu pieshkjirt Nobela preemiju ieksh cs

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...