ep1dem1c Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Sorry, ja kaut kas līdzīgs jau ir bijis! Tātad ir doma slēgties klāt Lattelecom optiskajam internetam(100mb/s) Gribētos dzirdēt kādas atsauksmes Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Tak tur nav ko domāt - ņem, labākais ko var dabūt @ LV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iljusinka Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Aga. Ļoti labs. Pašam ir... Labs ātrums, viss ir labs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 (edited) Kefīrs atkal iepousto savu šitu. NĒ, nekādā gadījumā neņem LTC, ja ir pieejams kaut kas cits! Paskaties citus provaiderus - tici man nožēlosi, ja pieslēgsies pie LTC! btw - ātrums labs, izskatās labi, bet vai ir jēga viņu slēgt uz 2 gadiem, ja pēc neilga laika būs racionālas izmaiņas LTC līgumos? Edited February 28, 2010 by Kefiirs666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 (edited) Kefīr, tu debīls esi? Edited February 28, 2010 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted February 28, 2010 Author Report Share Posted February 28, 2010 NĒ, nekādā gadījumā neņem LTC, ja ir pieejams kaut kas cits! Paskaties citus provaiderus - tici man nožēlosi, ja pieslēgsies pie LTC! Kāds tam iemesls? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 (edited) Pameklējiet manā profailā manus postus un topikus par LTC, tad arī sapratīsiet! el_Moerto - pēc sevis spried? Tātad: 1. http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=41777&hl= 2. http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=41032&hl= (TIEŠI ŠIS POUSTS) EDĪTE: Un tad ka labs? Jā, protams, ātrumam nav ne vainas, bet kas tam visam apakšā drīz stāvēs. Tieši šīs lietas tagad notiek ar GMail un Google, drīz ar Lattelecom. Un ja gribi kaut ko sīkāk uzzināt, tad meklē googlē par to, kā viņi drīzumā jebkurā brīdī varēs piekļūt tevis lejupielādētajiem failiem un ar LTC tuvākajā laikā no tavu failu privātuma - 0 Edited February 28, 2010 by Kefiirs666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 (edited) Kвds sakars te ar mani? Tu pilnоgв bezsakarв dirs lai neтem LTC, kautgan viтiem ir labвkais nets ne tikai baltijв bet ja nemaldos arо Eiropв + tuvвkajв laikв tikuntв gandrоz visi mazie izmirs, tieрi tвpзc viтi pa kapeikвm tagad visu dod - lai iznicinвtu mazos IPS. edit: Kefоє, labrоt - visi jau sen var piekпыt taviem failiem caur uTorrent, skype un vзl tamlоdzоgiem komerciвliem sыdiem, tavu trafiku normвli monitorз,logo, pвrdod pilnоgi visi provaideri un DNS sniedzзji, labi tыlоt apskatорos tos tavus linkus un uzrakstоры vзlkautko. В, un vispвr - kв tu iedomвjies, ka LTC varзs piekпыt taviem failiem? edit2: lol izlasiju to ko rakstiji tajos linkos, nu un kas tur bija? Vienоgais ko es sapratu ka tev laikam modems ir sыds un tu esi gudrвks par tehniнiem, nekвda sakara ar to kas рeit rakstоts. edit3: tu droрvien strвdв IZZI Edited February 28, 2010 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinkyy Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Man Lattelecom un nav nekādu sūdzību ! Viss oK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Kefiirs666 kā vienmēr ir savos uzdevumu augstumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Man interesē kāds Lattelecom ir pings ar ārzemēm. Ātrums nav tas būtiskākais, ja vienīgi tu netaisi pagrīdes filmu tirgotavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted February 28, 2010 Author Report Share Posted February 28, 2010 Kefiir, cik noprotu, Tev ir mdsl? Ja tā, tad no tevis esmu dzirdējis pietiekami. Tātad, gribu dzirdēt kaut ko vairāk par optiku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 (edited) Ko tu vēl gribi dzirdēt? Ātrums lielisks, kvalitāte lieliska. Edited February 28, 2010 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 pasaki vietu, iedošu skrīnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
theday Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Nezinu varbūt arī Kefīram savā mērā ir taisnība, varbūt nē. Man arī ir Lattelekom internets, nesūdzos (varbūt tikai mazliet, jo piekonektējas klāt portatīvais un aizņem resursus). Par optisko, izskatās vilinošs, domāju ka tev jāņem ciet. [kamēr karsts] Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Es domāju, ka tā optika ar laiku sāks normāli iesūkāt! Paskataties līgumā - tur taču nav nekāds garantētais minimālais ierakstīts vai arī īr? Lattelekom pa optiku plāno raidīt savu interaktīvo televīziju. Ar tv trubu viegli var aizsist. Un kuram būs prioritāte? TV vai tavam internetam? Mini divreiz! +arī piekrītu, ka Lattelekom tagad spiež ārā konkurentus no tirgus, bet es nespēju iztēloties to, ka šī kompānija ir nolēmusi stutēt LV ar 7Ls 100Mbps internetu! Gardi jāsmejas! Siers par velti ir tikai peļu slazdā! Un kefīrs ir idiots po-ļubomu... Man pašam balticom laikam vai kas tamlīdzīgs. Šiem arī ātrums ļoti labs. Uz ārzemēm gan iesūkā (varbūt). Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Gaidu arī kad Liepājā ievilks Lattelecom optisko līniju,jo cik zinu tas ir labākais variants pa lētu cenu dabūt ūber ātrumu!Vienīgais nezinu kā ir ar to modemu,jo pieņemu ka modemu vajag! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Ok! Ieejam lattelecom mājas lapā un visu izlasam! Man ir tagad baltikom internets par 10Ls un 20mbps garantētais. Ko piedāvā lattelecom optika? Optika 1, Maksa - 9,90Ls (ar līgumu uz 24 mēnešiem - 7,80Ls) Garantētais - 10Mbps Maksimālais - 20Mbps Optika 2, Maksa - 11,80Ls (9,90Ls 24.mēn) Garantētais - 15Mbps Maksimālais - 50Mbps Optika 3, Maksa - 15,900Ls (11,90Ls 24.mēn) Garantētais - 30Mbps Maksimālais - 100Mbps Šodien optiskais varbūt arī ir uber ātrs un čalis ar 7.90 pieslēgumu dabū visus 100Mbit/s, bet tas ir īslaicīgs reklāmas triks. Pēc 24.mēnešu līguma beigām būs jāmaksā vairāk. Optika būs aizsista ar televīziju un kaimiņu interneta downloaderiem. Un tad arī būs finito! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
hikkii Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 (edited) Beef, tie ātrumi @ lattelecom ir Mbit/s nevis MB/s Pa 7.90 Ls ir 2 Megabaiti sekundē. http://www.lattelecom.lv/majai/internets/o.../?service_id=43 Edited February 28, 2010 by hikkii Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 (edited) Un kur es rakstīju MB? Mbps = Mega bits per second. http://en.wikipedia.org/wiki/Data_rate_units bit/s nevis MB/s un p.s. - 20 Mega biti NAV 2 Mega baiti! Ja kas! Beefs Edited February 28, 2010 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted February 28, 2010 Author Report Share Posted February 28, 2010 Man principa ātrums un cena nav svarīgais... šobrīd man vairāk interesē stabilitāte! Jo pašreizējais rajona provaideris jau kā pusgadu netaisās labot problēmas, līdz ar to man nervi jau ir čupā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 LTC ir LTC, šis jau nevar tā atļauties pazust. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hikkii Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Data_rate_units un p.s. - 20 Mega biti NAV 2 Mega baiti! Ja kas! Beefs hmm, mana kļūda. Biju iedomājies, ka Mbps = MB (megabAiti). p.s. Bet pa 7.80 Ls, gan nevar dabūt 100mbit/s, ne? Rakstīts ir, ka līdz 20mbit/s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Rakstīts ir, ka garantētais ir 10Mbps. Patīk sevi mānīt, jā? Tā pat ir rakstīts, ka 7.90Ls ir ar līgumu uz 24. mēnēšiem (atkal patīk sevi mānīt?). Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
hikkii Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Tā pat ir rakstīts, ka 7.90Ls ir ar līgumu uz 24. mēnēšiem (atkal patīk sevi mānīt?). Beefs Šodien optiskais varbūt arī ir uber ātrs un čalis ar 7.90 pieslēgumu dabū visus 100Mbit/s, bet tas ir īslaicīgs reklāmas triks. Un pie gramatikas tu vari nepiešūties kad pats liec punktu pēc skaitļiem, kur nevajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now