Va!mortal Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Labdien es viecu mazu aptauju , priekš sava zinātniski pētnieciskā darba par tēmu Iesaukas , niki , es būtu ļoti pateicīgs ja jūs atbildētu uz dotajiem jautājumiem. 1.Vai tev ir iesauka ? jā/nē 2.Vai tev patīk tava iesauka ? jā/nē/esmu pieradis 3.Kā radies tavs niks/iesauka ? -pēc vārda -pēc uzvārda -pēc izkata -pēc rakstura -pēc kāda notikuma/atgadījuma -Jūsu variants 4.Vai tu pazīsti cilvēkus , kurus tu uzrunā tikai caur iesauku ? Jā/nē 5.Vai tev ir draugi , kurus tu pazīsti tikai pēc iesaukas , nezinot viņa/s vārdu uzvārdu ? jā/nē 6.Vai tev ir pazīstami cilvēki kuriem iesauka ir kāds sadzīvisks priekšmets ? jā/nē 7.Vai internetā tu izmanto patstāvīgu niku ? jā/nē 8.Kāds ir smieklīgākais niks/iesauka/pseidonīms ko tu zini ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 1.Vai tev ir iesauka ? jaa 2.Vai tev patīk tava iesauka ? esmu pieradis 3.Kā radies tavs niks/iesauka ? -pēc uzvārda 4.Vai tu pazīsti cilvēkus , kurus tu uzrunā tikai caur iesauku ? jaa 5.Vai tev ir draugi , kurus tu pazīsti tikai pēc iesaukas , nezinot viņa/s vārdu uzvārdu ? nee 6.Vai tev ir pazīstami cilvēki kuriem iesauka ir kāds sadzīvisks priekšmets ? jaa 7.Vai internetā tu izmanto patstāvīgu niku ? jā 8.Kāds ir smieklīgākais niks/iesauka/pseidonīms ko tu zini ? Dambeetaajs^Makarons Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasters Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 1.Vai tev ir iesauka ? jā 2.Vai tev patīk tava iesauka ? esmu pieradis 3.Kā radies tavs niks/iesauka ? pēc kāda notikuma 4.Vai tu pazīsti cilvēkus , kurus tu uzrunā tikai caur iesauku ? Jā 5.Vai tev ir draugi , kurus tu pazīsti tikai pēc iesaukas , nezinot viņa/s vārdu uzvārdu ? nē 6.Vai tev ir pazīstami cilvēki kuriem iesauka ir kāds sadzīvisks priekšmets ? jā 7.Vai internetā tu izmanto patstāvīgu niku ? jā 8.Kāds ir smieklīgākais niks/iesauka/pseidonīms ko tu zini ? Tāda nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 1. jā 2. Jā 3. notikuma 4. jā 5. nē 6. jā 7. jā 8. nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
PEAR Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 1.Vai tev ir iesauka ? jā 2.Vai tev patīk tava iesauka ? jā 3.Kā radies tavs niks/iesauka ? pēc vārda 4.Vai tu pazīsti cilvēkus , kurus tu uzrunā tikai caur iesauku ? Jā 5.Vai tev ir draugi , kurus tu pazīsti tikai pēc iesaukas , nezinot viņa/s vārdu uzvārdu ? nē 6.Vai tev ir pazīstami cilvēki kuriem iesauka ir kāds sadzīvisks priekšmets ? jā 7.Vai internetā tu izmanto patstāvīgu niku ? jā 8.Kāds ir smieklīgākais niks/iesauka/pseidonīms ko tu zini ? čebureks Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB. Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 1. jā 2. Jā 3. Ka teiksu ta bus ! 4. jā 5. nē 6. jā 7. jā 8. Kepons Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGGy^ Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 1. Mokas vīrs. 2. Jā. 3. Tiešām nezinu. 4. Jā. 5. Nu, jā. 6. Jā. 7. Jā. 8. EMINEMS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 1.Vai tev ir iesauka ? jaa 2.Vai tev patīk tava iesauka ? jaa 3.Kā radies tavs niks/iesauka ? draudzene pateica vardu , tam pievienoja burtu sanaca niks 4.Vai tu pazīsti cilvēkus , kurus tu uzrunā tikai caur iesauku ? jaa 5.Vai tev ir draugi , kurus tu pazīsti tikai pēc iesaukas , nezinot viņa/s vārdu uzvārdu ? jaa 6.Vai tev ir pazīstami cilvēki kuriem iesauka ir kāds sadzīvisks priekšmets ? jaa 7.Vai internetā tu izmanto patstāvīgu niku ? jaa 8.Kāds ir smieklīgākais niks/iesauka/pseidonīms ko tu zini ? CJIuBoPe3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 1.Vai tev ir iesauka ? jā 2.Vai tev patīk tava iesauka ? esmu pieradis 3.Kā radies tavs niks/iesauka ? -pēc kāda notikuma/atgadījuma 4.Vai tu pazīsti cilvēkus , kurus tu uzrunā tikai caur iesauku ? Jā 5.Vai tev ir draugi , kurus tu pazīsti tikai pēc iesaukas , nezinot viņa/s vārdu uzvārdu ? nē [tizlākais jautājums] 6.Vai tev ir pazīstami cilvēki kuriem iesauka ir kāds sadzīvisks priekšmets ? nē 7.Vai internetā tu izmanto patstāvīgu niku ? jā 8.Kāds ir smieklīgākais niks/iesauka/pseidonīms ko tu zini ? got milk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 1.Vai tev ir iesauka ? jā 2.Vai tev patīk tava iesauka ? esmu pieradis 3.Kā radies tavs niks/iesauka ? nezināju kuru ņemt, iesauka radās spontāni. Bet nu jā pēc izskata laikam 4.Vai tu pazīsti cilvēkus , kurus tu uzrunā tikai caur iesauku ? Jā 5.Vai tev ir draugi , kurus tu pazīsti tikai pēc iesaukas , nezinot viņa/s vārdu uzvārdu ? jā 6.Vai tev ir pazīstami cilvēki kuriem iesauka ir kāds sadzīvisks priekšmets ? jā 7.Vai internetā tu izmanto patstāvīgu niku ? nē 8.Kāds ir smieklīgākais niks/iesauka/pseidonīms ko tu zini ? Liztikz, pidaras Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 slinkums visus rakstīt, bet 8.Kāds ir smieklīgākais niks/iesauka/pseidonīms ko tu zini ? - cock puncher, pussy magnet Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 1.Vai tev ir iesauka ? jā 2.Vai tev patīk tava iesauka ? Jā,nē,Esmu pieradis,kr4 visas atbildes 3.Kā radies tavs niks/iesauka ? -pēc kāda notikuma/atgadījuma 4.Vai tu pazīsti cilvēkus , kurus tu uzrunā tikai caur iesauku ? Jā 5.Vai tev ir draugi , kurus tu pazīsti tikai pēc iesaukas , nezinot viņa/s vārdu uzvārdu ? nē 6.Vai tev ir pazīstami cilvēki kuriem iesauka ir kāds sadzīvisks priekšmets ? jā 7.Vai internetā tu izmanto patstāvīgu niku ? jā 8.Kāds ir smieklīgākais niks/iesauka/pseidonīms ko tu zini ? Ienīstu krieviskus niku ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 1. Jā 2. Jā 3. Pēc rakstura 4. Jā 5. Nē 6. Nē 7. smieklīgs ir relatīvs jēdziens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 1.Vai tev ir iesauka ? jā 2.Vai tev patīk tava iesauka ? esmu pieradis 3.Kā radies tavs niks/iesauka ? Mans variants 4.Vai tu pazīsti cilvēkus , kurus tu uzrunā tikai caur iesauku ? Jā 5.Vai tev ir draugi , kurus tu pazīsti tikai pēc iesaukas , nezinot viņa/s vārdu uzvārdu ? jā 6.Vai tev ir pazīstami cilvēki kuriem iesauka ir kāds sadzīvisks priekšmets ? jā 7.Vai internetā tu izmanto patstāvīgu niku ? jā 8.Kāds ir smieklīgākais niks/iesauka/pseidonīms ko tu zini ? ričuks = ritenis (iesauka) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 (edited) 1- jā 2- Esmu pieradis 3- Uzvārda 4- Jā 5 - Varbūt, tagad nepateikšu 6 - jā 7- nē 8 - nebūs Edited February 21, 2010 by BotE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Va!mortal Posted February 21, 2010 Author Report Share Posted February 21, 2010 Ļoti paldies tiem , kas ir izpildījuši "anketu" , bet jo vairāk aptaujāto jo labāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 1. jā 2. jā 3. radies no citas iesaukas (lol ;D) 4. jā 5. jā 6. jā 7. jā 8. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 1.Vai tev ir iesauka ? jā 2.Vai tev patīk tava iesauka ? esmu pieradis 3.Kā radies tavs niks/iesauka ? -pēc vārda 4.Vai tu pazīsti cilvēkus , kurus tu uzrunā tikai caur iesauku ? Jā 5.Vai tev ir draugi , kurus tu pazīsti tikai pēc iesaukas , nezinot viņa/s vārdu uzvārdu ? nē 6.Vai tev ir pazīstami cilvēki kuriem iesauka ir kāds sadzīvisks priekšmets ? nē 7.Vai internetā tu izmanto patstāvīgu niku ? jā 8.Kāds ir smieklīgākais niks/iesauka/pseidonīms ko tu zini ? čiekurbriedis, viltīgais pidarass Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 (edited) 1. jā 2. jā 3. -pēc kāda notikuma/atgadījuma 4. jā 5. nē 6. jā 7. jā 8. - Edited February 22, 2010 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 (edited) 1. jā 2. jā 3. -pēc kāda notikuma/atgadījuma 4. jā 5. nē 6. jā 7. jā 8. artursmocis Edited February 22, 2010 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 1.Vai tev ir iesauka ? jā 2.Vai tev patīk tava iesauka ? esmu pieradis 3.Kā radies tavs niks/iesauka ? -pēc vārda 4.Vai tu pazīsti cilvēkus , kurus tu uzrunā tikai caur iesauku ? Jā 5.Vai tev ir draugi , kurus tu pazīsti tikai pēc iesaukas , nezinot viņa/s vārdu uzvārdu ? nē 6.Vai tev ir pazīstami cilvēki kuriem iesauka ir kāds sadzīvisks priekšmets ? jā 7.Vai internetā tu izmanto patstāvīgu niku ? jā 8.Kāds ir smieklīgākais niks/iesauka/pseidonīms ko tu zini ? Piečurātā palaga noslēpums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now