Jump to content
GIGN Forum

Vajag Spēlētājus


Fuzzy-
 Share

Recommended Posts

Tātad ir vēlme braukt uz šo pasākumu, bet trūkst divu spēlētāju, tāpēc ienāca prātā te pajautāt vai kādam ir vēlme. Gribētos tādus, kuri saprot, kas un kā notiek cw un kuriem ir steam, protams, skillu ar vajag...

Kas vēlas uzraksta PM. Pašaus kopā pāris cw un tad jau redzēs...

Paldies!

Link to comment
Share on other sites

Jaa hive tur ar citiem nevar! :)

Festivals solas but kruts, es labrat aizietu jo WCG 2007 bija labs,un spelet lielas telpas pie daudz cilvekiem ir fun, bet man laikam nespid jo lidoju prom, bet iesaku visiem aiziet, vienalga tu esi bots vai labs savejs, tadas vietas ir jaapmekle.

Link to comment
Share on other sites

:) ?

http://resf.lv/

Tātad, precīza balvu fonda sadale Counter-Strike 1.6 disciplīnā:

1.vieta ? 1000 Ls + turnīra sponsoru sagatavotās balvas

2.vieta ? 500 Ls + turnīra sponsoru sagatavotās balvas

3.vieta ? 300 Ls + turnīra sponsoru sagatavotās balvas

4.vieta ? 200 Ls + turnīra sponsoru sagatavotās balvas

5.-8.vieta - turnīra sponsoru sagatavotās balvas

Edited by emys
Link to comment
Share on other sites

FESTIVĀLS Tas nav festivāls tas ir turnīrs vairāk kā, Diez vai tur sīkos ielaidīs ar taukainiem matiem. Ielaidīs tikai tos kam būs pāri 18,un kuriem ir braukšanas apliecība un maks ar kredītkartēm !

Un vispār balvu fonds iespaidīgs.

JAUTĀJUMS: Ir kādi vecumi ierobežojumi turnīra dalībniekiem?

ATBILDE: Disciplīnas FIFA 2010 dalībniekiem nav vecuma ierobežojumu.

Disciplīnā Counter-Strike 1.6 var piedalīties personas sākot no 12 gadu vecuma, tas nozīmē, ja tev līdz 2010. gada 27. martam paliek 12 gadi, tu drīksti piedalīties turnīrā.

:lolza:http://resf.lv/lv/faq :)

Link to comment
Share on other sites

:) tikai zhel , kad pedeja lana bijam shavi sudigak neka es :)

Ok es off no topika , savadak bus epixa pieminetais teksts.

Tu un labak par manim lana? :D :D zirgs smejas, ja jau esi tads pro, kapec pec 2007 gada nesi bijis uz nevienu lanu? Taka tu sauj online tu varetu escalate spelet ( atseviskos momentos kad prikoli on) bet taja pasa turnira tu biji sudigakais pat aiz cheburaskas JAA CHEBURASKAS!Nerunajot par manim, jo parsita mani tikai sharps, jo vins lana 24/7 sedeja jo vinam pahod pc nebija, sudiga tev atminja chalit, un atskiriba no tevis es lana jau sen esmu pieradijis kad sauju loti labi varetu tev nosaukt trisdesmit cilvekus kas to apstirpinatu (protams tu jau neseko nemak liidzi), atskiriba no tevis kurs gigna spele ar wh no pirmsakumiem, es tik apbrinoju kad tu vel seit esi :) Un par csdm kapu tev ari sudiga atminja pats blakus sedeji un redzeji ka es katra karta nemu 1st-2nd vietu kamer tu tur triceji pa knapi 8-10vietu ;). Patiesiba tada vien ir chali, grozies ka gribi.

<c> crushader

Sory par offtopic

Edited by C-RusH
Link to comment
Share on other sites

:D :D zirgs smejas, ja jau esi tads pro, kapec pec 2007 gada nesi bijis uz nevienu lanu? Taka tu sauj online tu varetu escalate spelet ( atseviskos momentos kad prikoli on) bet taja pasa turnira tu biji sudigakais pat aiz cheburaskas JAA CHEBURASKAS!Nerunajot par manim, jo parsita mani tikai sharps, jo vins lana 24/7 sedeja jo vinam pahod pc nebija, sudiga tev atminja chalit, un atskiriba no tevis es lana jau sen esmu pieradijis kad sauju loti labi varetu tev nosaukt trisdesmit cilvekus kas to apstirpinatu (protams tu jau neseko nemak liidzi), atskiriba no tevis kurs gigna spele ar wh no pirmsakumiem, es tik apbrinoju kad tu vel seit esi :) Un par csdm kapu tev ari sudiga atminja pats blakus sedeji un redzeji ka es katra karta nemu 1st-2nd vietu kamer tu tur triceji pa knapi 8-10vietu ;). Patiesiba tada vien ir chali, grozies ka gribi.

<c> crushader

Sory par offtopic

Tāpēc , kad es cs tagad vispār gandrīz nespēlēju :) Un pirms tam beidzu spēlēt , jo pienāk laiks , kad tu saproti , kad tev ir jau 18-19 gadi , un ka daudz no tava laika aiziet cs kapashana pa naktim kapajot mixus. C-Rush , izzej varbut ara kadu dienu un paelpo svaigu gaisu. Tad jau tu mums wcg afigena bombiji ja :) ? Nerunajot par tornado turniriem , haha lol. Par sharpu visu to labaku , vinjs zadrochijis zajebis limena , un kapa ljoti labi , bet sevi necel augstumos :). Ja gribi zina ka es shauju lana, vari uzprasit deglim vai lavrx.

Link to comment
Share on other sites

:) Un pirms tam beidzu spēlēt , jo pienāk laiks , kad tu saproti , kad tev ir jau 18-19 gadi , un ka daudz no tava laika aiziet cs kapashana pa naktim kapajot mixus. C-Rush , izzej varbut ara kadu dienu un paelpo svaigu gaisu. Tad jau tu mums wcg afigena bombiji ja :) ? Nerunajot par tornado turniriem , haha lol. Par sharpu visu to labaku , vinjs zadrochijis zajebis limena , un kapa ljoti labi , bet sevi necel augstumos :). Ja gribi zina ka es shauju lana, vari uzprasit deglim vai lavrx.

Nu nezinu, ja es butu pus pasaule naudu parada, un speletu online ar chitiem, es ari laikam "saprastu" kad pienak tie 18-19 gadi :) :). Vispariba es jau gandriz pus gadu esmu neaktivs, praktiski jau tris gadus, esmu pus gadu aktivs/pusaktivs un pus gadu neaktivs, taksto nerunasim par gaisu elposanu ja nezini par ko runa.

Edited by C-RusH
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...