Fuzzy- Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Tātad ir vēlme braukt uz šo pasākumu, bet trūkst divu spēlētāju, tāpēc ienāca prātā te pajautāt vai kādam ir vēlme. Gribētos tādus, kuri saprot, kas un kā notiek cw un kuriem ir steam, protams, skillu ar vajag... Kas vēlas uzraksta PM. Pašaus kopā pāris cw un tad jau redzēs... Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 a, kad tas festivaals ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Vo VO , kas tas pa pasakumu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 ? Tur tāpat nevar ar čītiem spēlēt, nav jēgas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 tulīt sāksies, flame OOOON! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Ko mulkim padarisi kaza4ok nenjem pie sirds Link to comment Share on other sites More sharing options...
C-RusH Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Jaa hive tur ar citiem nevar! Festivals solas but kruts, es labrat aizietu jo WCG 2007 bija labs,un spelet lielas telpas pie daudz cilvekiem ir fun, bet man laikam nespid jo lidoju prom, bet iesaku visiem aiziet, vienalga tu esi bots vai labs savejs, tadas vietas ir jaapmekle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 EW c-rush tikai zhel , kad pedeja lana bijam shavi sudigak neka es Ok es off no topika , savadak bus epixa pieminetais teksts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Nu beidz. Vienkārši līdz ko es ieraugu tavu niku, tā atceros tavu vēturi. Neņem pie sirds :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 (edited) ? http://resf.lv/ Tātad, precīza balvu fonda sadale Counter-Strike 1.6 disciplīnā: 1.vieta ? 1000 Ls + turnīra sponsoru sagatavotās balvas 2.vieta ? 500 Ls + turnīra sponsoru sagatavotās balvas 3.vieta ? 300 Ls + turnīra sponsoru sagatavotās balvas 4.vieta ? 200 Ls + turnīra sponsoru sagatavotās balvas 5.-8.vieta - turnīra sponsoru sagatavotās balvas Edited February 16, 2010 by emys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mo4itajs Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Tikksimies turnīrā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Balvu fonds tāds nesūdīgs. P.S - drīz ar masturbēšana būs disciplīna .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 pag pag, cs spēlēšana kur daudz sīko ar taukainiem matiem vienkopas spēlē datorspēles sauc jau par FESTIVĀLU ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuzzy- Posted February 16, 2010 Author Report Share Posted February 16, 2010 Iespējams, bet nekad neesmu bijis uz tādu pasākumu, tāpēc gribu pirmo un, es domāju, vienīgo reizi gribu apmeklēt šādu pasācienu. Un ne visi ir sīki un ar taukainiem matiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 FESTIVĀLS Tas nav festivāls tas ir turnīrs vairāk kā, Diez vai tur sīkos ielaidīs ar taukainiem matiem. Ielaidīs tikai tos kam būs pāri 18,un kuriem ir braukšanas apliecība un maks ar kredītkartēm ! Un vispār balvu fonds iespaidīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juranx Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 FESTIVĀLS Tas nav festivāls tas ir turnīrs vairāk kā, Diez vai tur sīkos ielaidīs ar taukainiem matiem. Ielaidīs tikai tos kam būs pāri 18,un kuriem ir braukšanas apliecība un maks ar kredītkartēm ! Un vispār balvu fonds iespaidīgs. JAUTĀJUMS: Ir kādi vecumi ierobežojumi turnīra dalībniekiem? ATBILDE: Disciplīnas FIFA 2010 dalībniekiem nav vecuma ierobežojumu. Disciplīnā Counter-Strike 1.6 var piedalīties personas sākot no 12 gadu vecuma, tas nozīmē, ja tev līdz 2010. gada 27. martam paliek 12 gadi, tu drīksti piedalīties turnīrā. http://resf.lv/lv/faq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 hmmm iespējams ka aizbraukšu iečolēt ko tad Rīgas dome tur atbalsta vai organizē. Un tiem kam kautkas nav paticis varēs satikt tur un uzvicināt dūres Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Zem varda festivals domats ka mes planojam ne tikai vnk FIFA un CS 1.6 turnirus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C-RusH Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 (edited) tikai zhel , kad pedeja lana bijam shavi sudigak neka es Ok es off no topika , savadak bus epixa pieminetais teksts. Tu un labak par manim lana? :D zirgs smejas, ja jau esi tads pro, kapec pec 2007 gada nesi bijis uz nevienu lanu? Taka tu sauj online tu varetu escalate spelet ( atseviskos momentos kad prikoli on) bet taja pasa turnira tu biji sudigakais pat aiz cheburaskas JAA CHEBURASKAS!Nerunajot par manim, jo parsita mani tikai sharps, jo vins lana 24/7 sedeja jo vinam pahod pc nebija, sudiga tev atminja chalit, un atskiriba no tevis es lana jau sen esmu pieradijis kad sauju loti labi varetu tev nosaukt trisdesmit cilvekus kas to apstirpinatu (protams tu jau neseko nemak liidzi), atskiriba no tevis kurs gigna spele ar wh no pirmsakumiem, es tik apbrinoju kad tu vel seit esi Un par csdm kapu tev ari sudiga atminja pats blakus sedeji un redzeji ka es katra karta nemu 1st-2nd vietu kamer tu tur triceji pa knapi 8-10vietu . Patiesiba tada vien ir chali, grozies ka gribi. <c> crushader Sory par offtopic Edited February 17, 2010 by C-RusH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mo4itajs Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 (edited) Es domāju, tiem kuriem interesēs, tie arī piedalīsies.. Edited February 17, 2010 by Mo4itajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 :D zirgs smejas, ja jau esi tads pro, kapec pec 2007 gada nesi bijis uz nevienu lanu? Taka tu sauj online tu varetu escalate spelet ( atseviskos momentos kad prikoli on) bet taja pasa turnira tu biji sudigakais pat aiz cheburaskas JAA CHEBURASKAS!Nerunajot par manim, jo parsita mani tikai sharps, jo vins lana 24/7 sedeja jo vinam pahod pc nebija, sudiga tev atminja chalit, un atskiriba no tevis es lana jau sen esmu pieradijis kad sauju loti labi varetu tev nosaukt trisdesmit cilvekus kas to apstirpinatu (protams tu jau neseko nemak liidzi), atskiriba no tevis kurs gigna spele ar wh no pirmsakumiem, es tik apbrinoju kad tu vel seit esi Un par csdm kapu tev ari sudiga atminja pats blakus sedeji un redzeji ka es katra karta nemu 1st-2nd vietu kamer tu tur triceji pa knapi 8-10vietu . Patiesiba tada vien ir chali, grozies ka gribi. <c> crushader Sory par offtopic Tāpēc , kad es cs tagad vispār gandrīz nespēlēju Un pirms tam beidzu spēlēt , jo pienāk laiks , kad tu saproti , kad tev ir jau 18-19 gadi , un ka daudz no tava laika aiziet cs kapashana pa naktim kapajot mixus. C-Rush , izzej varbut ara kadu dienu un paelpo svaigu gaisu. Tad jau tu mums wcg afigena bombiji ja ? Nerunajot par tornado turniriem , haha lol. Par sharpu visu to labaku , vinjs zadrochijis zajebis limena , un kapa ljoti labi , bet sevi necel augstumos . Ja gribi zina ka es shauju lana, vari uzprasit deglim vai lavrx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 (edited) Calm the fuck down! Haha, Ušakovs jaunībā laikam cs bombijis . Runājot par pašu turnīru tas ir diezgan negaidīti, ka cs 1.6 lauciņā uzrīkots tik vērienīgs pasākums. Edited February 17, 2010 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
C-RusH Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 (edited) Un pirms tam beidzu spēlēt , jo pienāk laiks , kad tu saproti , kad tev ir jau 18-19 gadi , un ka daudz no tava laika aiziet cs kapashana pa naktim kapajot mixus. C-Rush , izzej varbut ara kadu dienu un paelpo svaigu gaisu. Tad jau tu mums wcg afigena bombiji ja ? Nerunajot par tornado turniriem , haha lol. Par sharpu visu to labaku , vinjs zadrochijis zajebis limena , un kapa ljoti labi , bet sevi necel augstumos . Ja gribi zina ka es shauju lana, vari uzprasit deglim vai lavrx. Nu nezinu, ja es butu pus pasaule naudu parada, un speletu online ar chitiem, es ari laikam "saprastu" kad pienak tie 18-19 gadi :). Vispariba es jau gandriz pus gadu esmu neaktivs, praktiski jau tris gadus, esmu pus gadu aktivs/pusaktivs un pus gadu neaktivs, taksto nerunasim par gaisu elposanu ja nezini par ko runa. Edited February 18, 2010 by C-RusH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now