Jump to content
GIGN Forum

Aliņš...


ThoM. YorK.
 Share

Recommended Posts

Tagad sanaacis taa ka malkoju Maximaa iegaadaatu akcijas Apinīša 2l alinja... Liekas tiiri ne ko... Kā jums???

Un kaa vispaar alus 2l iepakojumos... Piemeeram, Bauskas tajaas 1,5 nav tas kas 0,5, taa pat arii Apinītis stikliniecees.. Nesen baudiiju Garais stiklaa - tiiri patiikams un baudaams aliņš, ko ar 2l pudeleem nevar saliidzinaat(baudiits pirms ~ gada, mož kas mainiijies)...

Lieta taada ka plasmasa nav iistais materiaals kamaa saglabaat/patureet alu, bet ja ejam uz kvantumu, kas buutu labaakais

P.S. Reiz FHM lasiits tika ka Plostnieku labais, bet manupraat stipri neatshkiraas no Apiniisha...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Sāksim ar to, ka 2l pudelēs tas nav alus. Es īsti nezinu, kas tas ir, bet alus tas točna nav. Un Walters ir lietojams tikai stiprais. No 2l dzerams ir Piebalgas. Visu vasaru nodzīvoju uz sarkano Garo 2l. Bija kompānija, bet nebija naudas. Ja dzer ātri, tad var sajust attālu alus garšu.Vispār 2l pudeles ir genocīds.

Šobrīd ikdienā lietoju Tērvetes Senču, @ Rimi = 0.56Ls.

+1 raprock

Link to comment
Share on other sites

2L tilpums nav domāts, lai baudītu šo aliņu, bet gan lai to vienkārši dzertu. Arī tad, ja tas tiek saliets pa glāzēm, tas tomēr nav alus, tīri principiāli. Vismaz es nevarētu baudīt alu, kurš ir liets no plastmasas pudeles. Tiesa gan, muļķīgs stereotips, jo, ja es nezinātu šī alus izcelsmi, es viņu izdzertu / vai atteiktos.

Pats dzeru tikai Tērvetes, Piebalgas, Bauskas, Užavas, Brenguļu un Valmiermuižas alus. Citus no augstās šķiras nav sanācis pagaršot. Izvēlos šos, jo tāpat vairāk par 2 pudelēm nekad nedzeru. Pilnīgi bauda dzert šos aliņus. :)

Esmu novērojis, ka Tērvetes alus aptuveni pirms gada zaudēja savu kvalitāti un kļuva krietni vienkāršāks. Importa ražošanas resursi, ietaupījums - es nezinu, bet tas daudz ko iespaido garšas, kvalitātes un atstāto seku ziņā.

Link to comment
Share on other sites

Pārsvarā lietoju šādu, pats arī neticēju, ka varētu būt labs, bet pamēģinot domas mainījās. Patīk kā garšo, var izdzert daudz un nebūt pārdzēries un pohu arī no tā nav. Kā arī lēts, pa to pudeli 1,60 Ls

gold_mine_beer_25.jpg

Edited by HyperBoy
Link to comment
Share on other sites

noyd, gribi teikt ka nē? lol, kā tad tu domā, kapēc bomārī vienmēr ir normālā štīmī? jo ar 4ls, viņi var būt pālī uz visu dienu. atvičaju tā ir, pašam tā ir gadījies, ka izdzer 2L garo un tad pāris mutes šnabi, atceros 0!

edit; labi goodmenam tas nav nekas!

Edited by pleasure
Link to comment
Share on other sites

Nebija runa par 2l kauri paarsniedz 6 graadus (7 graadi vismaz), jo tos par aliem neuzskatu, jo alus prieksh manis ir ap 5 graadiem +/- graads.... a paareejais jau ssuds, bet tas mans viedoklis, jo daudzi jau neatbalsta alus padzershanu no 2l pudeleem, jo visi var atljauties taadu pashu tilpumu njemt Užavnieka un ja saak reibt no 6l alus, tad man prieks par Jums... ;)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...