Jump to content
GIGN Forum

Meklēju...


DoubleT
 Share

Recommended Posts

Tāmmm tie, kas ievērojuši man to bildīti parakstā [ ne jau steam ] un ir tur iegājuši, un viņiem patīk, varbūt vēlaties iesaistīties projektā?

Vajadzīgi filmu augšuplādētāji [ nav tik grūti ]

un aprakstu redaktori [ tādi, kas skatās filmas, un māk uzrakstīt sakarīgu anotāciju, un varbūt vēlaties dzīvē kļūt par redaktoriem un tad šī pieredze var noderēt ]

Pagaidām gan nevaru solīt, ka maksāšu Jums, bet viss ar laiku. Ja projekts aizies, tad visticamāk sākšu arī maksāt. :)

Tātad tiem, kas vēlas pieteikties par augšuplādētāju vienkārši jānosūta pieteikums uz vakances[at]filmam.lv vai jāuzrakstā skype - doublet_

bet tiem, kas vēlas kļūt par anotāciju redaktoriem jāatsūta kāda uzrakstīta anotācija par brīvi izvēlētu filmu uz vakances[at]filmam.lv

Ar cieņu, DoubleT

Link to comment
Share on other sites

:D

EDIT: Kaut gan..nav īsti likumīgi..

nav jābūt ātram netam.

ja tiešām gribi tad PM ;]]

pēc tam jāregojas webā un uzlikšu upperi, admincp ir arī pamācība. :)

ko tu gribēji lai 1,36GB ripus metu? konvertējot uz FLV ir tāda kvalitāte, bet paskaties Never Back Down, to es itkā mēģināju uzčinīt ar labāku grafiku, nezinu vai sanāca :)

Link to comment
Share on other sites

Nu ar tādu 'kāds ir tāds ir' taktiku nekas prātīgs parasti nesanāk. :) Pievienojos pie + par ideju un - par kvalitāti. Pats vienu laiku ņēmos ar video klipu konvertēšanu un likšanu vienā lapā, ar Adobe Premiere Pro programmas kodekiem un attiecīgiem settingiem varēja iegūt tīri pieklājīgu bildi attiecībā pret pieņemamu svaru. Aiz gara laika varbūt ir vērts apskatīt. :)

Link to comment
Share on other sites

Tad atbildēšu. Reāli nafig man viņu kačāt, ja varu skatīties kaut kādā lapā? Par kvalitāti runājot, nevar nepiekrist, varētu pat skatīties, ja bilde būtu vilinošāka. Kas filmas gribēs skatīties streamojot, tam būs arī atbilstošs interneta pieslēgums, tā kā par to var vismazāk uztraukties.

Link to comment
Share on other sites

NU tad pagaidām neko :)

Neesmu pārāk labs dizaineris :) Ja būt, kas uzzīmē tad jau tālāk sakodētu.

Bet, kur es atradīšu tādu serveri, kur uploadot filmas? gribēju megavideo, bet viņiem 70min. noskaties un vsjo gaidi! Tad ātradu citu [ lielākajā daļā filmu ir ] un kamēr neizdomāšu ko labāku likšu tā.

Kur ir oriģinālā valoda?

Ir RUS un ENG, kā kura filma. Ir ideja katru filmu likt 2 valodās, bet tas tā priekšdienām.

:) Pievienojos pie + par ideju un - par kvalitāti. Pats vienu laiku ņēmos ar video klipu konvertēšanu un likšanu vienā lapā, ar Adobe Premiere Pro programmas kodekiem un attiecīgiem settingiem varēja iegūt tīri pieklājīgu bildi attiecībā pret pieņemamu svaru. Aiz gara laika varbūt ir vērts apskatīt. :)vari uz PM linku atmest?

Kas grib tas kačā, kas grib skatās netā. Un ne jau man tur dižā varka interesē. Protams, būtu labi uz reklāmām pelnīt.

Tev nebūs jāraksta visām. Piemēram, vari rakstīt jaunākajām un tad sazināties ar upperiem, lai ieliek un tu anotācijā dod linku uz filmu :)
Link to comment
Share on other sites

nu jā bet kāds var pateikt cik ir maksimāli mazākais izmērs ar maksimāli augsātako grafiku?

nu ķip krustpunkts, ~500MB?

tātad ieliku 1k filmas = 500MB * 1000 = 500`000MB / 1024MB = 450GB

bet ja vairāk?

vair var uztaisīt, lai sver ~250-300MB? no 700MB filmas.

EDIT: Seen, tas NAV nelegāli. Es tikai izvietoju embed linkus ;]]

vot ja uz manas kastes stāvētu, tad gan būtu nelgāli, kaut gan, ne jau es viņas visas liktu enīvei, ja arī paņem kasti, tad jātur pagrabā pie 1gbps trubas :D

Edited by DoubleT
Link to comment
Share on other sites

Nu atmiņa tā ir mazākā problēma, galvenais atrast vietu kur var par sakarīgām izmaksām jēdzīgu trubu pieslēgt + izdomāt kā atpisties no musariem vai tiem autortiesību čaļiem ja nu sāk ostīties apkārt, imo labs variants ir ja tu uztaisi paralēli kautkādu fake video saitu un ja kas ņihuja neko nezini par filmām.

Edited by el_Moerto
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...