Dimors Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Šodien skatijos grauzējus un redzēju mīļus,foršus,smieklīgus jūrascūciņas un kāmīšus.. Prasiju draudzenēm par jūrascūciņiem un kāmīšies...Daudz uzzināju un t.t Bet es nezinu kuru izvēlēties..Jūrascūciņu vai kāmīti? Es uzzināju ka jūrascūciņi mazāk aktīvi....bet kāmīši vairāk aktīvi..kāmīši vairāk skraida..Bet man nepatīk ka kāmīši neizdot nekādas skaņas.. =D Vinjus uz rokaam taa nepaņemsi kā juurascuucinjas =D Bet juurascuucinjas izdot skanjas..var uz rokaam panjemt un t.t Lūdzu paskaidrojiet man kas un kā..Kuru jūs paši uzvēlētos un kapēc..Un palīdziet ar izvēli..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Juurascucinju nem! Forši resni bumbulīši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Man bija jūrascūka. Nenormāli garlaicīgi radījumi. Pēc kāda gada konkrēti apnīk. Ne vairs rokās ņēmu, ne ko. Tik izvācu sūdus un iedevu ēst. Tā viņa tur veģetēja līdz nācās iemidzināt aiz vecuma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Man mājas žurka nodzīvoja 4 gadus, vot tas bija kautkas. Rija visu to pašu ko cilvēki. Sokolādi, sieru, makaronus utt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimors Posted January 27, 2010 Author Report Share Posted January 27, 2010 Tev resns bija? Man teica ka resni juurascuucinjas mazs aktiivi =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Nu uz pensijas vecumu jebkurš paliek mazāk aktīvs. Es viņu dabūju vēl pavisam mazu, arī tad viņa bija diezgan garlaicīga. Tā maita nodzīvoja kaut kādus sešus vai septiņus gadus. Sākumā baigi gribēju kaut kādu zvēruli, beigās biju dziļi nelaimīgs. Mocības man un mocības zvērulim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimors Posted January 27, 2010 Author Report Share Posted January 27, 2010 cash^ redzu tev sliktas atmiņas ar juurascuucinju :D Bet kaa tu izturies pret kaamiishiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasters Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Paņem žurku, tā būs aktīva. Brālēnam bija divas un izpriecāties varēja. Man tad bija kādi 11 gadi un likās, ka galīgi monstri viņam tur būrī. Bet ja ņem starp šīm, tad pērc 2 kāmīšus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Neredzu prikolu turēt mājas kaut kādus grauzējus . Paņem suni un miers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimors Posted January 27, 2010 Author Report Share Posted January 27, 2010 Nu nezinu...Grauzējus maajas forši tureet..tie forši,smiekliigi..nu nezinu kaaa tev paskaidrot =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Man bija kāmis... citreiz aktīvs, citreiz nē.. vēl viņš nenormāli mīlēja grauzt būri un tas ir tāds troksnis, ar laiku pieradu un bija poo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimors Posted January 27, 2010 Author Report Share Posted January 27, 2010 Blin..Katram savs viedoklis =D Citi vispār par žurkām saka..Bet es žurkas nemiiilu :] vinjas pretiiigas un neskaistas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Žurkas ir patiešām aktīvas un sabiedriskas. Pašam jau mēnesi ir husky žurka. ry, btw šokolādi un sieru žurkām barot ir katagoriski aizliegts. Un tikai nesaki, ka viņas ir neglītas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 suņi ftw. būs tev sargs + draugs līdz mūža galam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimors Posted January 27, 2010 Author Report Share Posted January 27, 2010 Žurkas ir gliitas..bet man nepatiik taa aste :[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Paņem žurku un ielas runci. Būs tev i skats, i skaņa, i bardaks, i action. Ja godīgi pret grauzējiem izturos tā atturīgi. Nekad nav patikuši. Kāds suns vai kaķis manuprāt ir labākie mājdzīvnieki. Suni jāstaidzina un tas dod iespēju tev pašam izkustēties, bet kaķis ir kaķis - viņa murrāšana nomierina, viņi ir samērā gudri, ja viņus laicīgi iemāca iet uz poda, prasīties un parāda ceļu laukā un mājās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimors Posted January 27, 2010 Author Report Share Posted January 27, 2010 Es piekritu ka kaķi un suņi ir paši labākie.. Man bija mans mīļais suns Ralfs.Viņš bija tik gudrs..kā cilvēks!!! :[ Man vel bija kaķis :] arī gudrss :] forš un t.t.. Bet kaķi skrāpē dīvanus..a mums ādas dīvāni :[ vecāki neatļauj Suni un kaķi uzturēt :[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Tie kas iesaka ņemt suni laikam neapzinas, ka suņa turēšana dzīvoklī nav tas gudrākais variants, protams, ja neskaita tos mazos jorkšīras terjerus, ko grūti pieskaitīt suņu klasei. Suns tak nojūgtos visu dienu tusējot pa dzīvokli, kur nevar kārtīgi izskrieties. Tā ir dzīvnieka mocīšana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 (edited) Pārsteidzīgi secinājumi. Nekur netika minēts, ka dzīvnieks tiktu turēts dzīvoklī. Pilnīgi piekrītu, ka dzīvoklī sunim nav īpaši omulīgi un tas noved pie sagrauztām čībām, mēbelēm, siekalām visur, iespējams pat kādam sūdam stūrī. Arī kaķi, turot mājās, ir liela iespēja saskrieties ar piemīztu čību, piedirstu istabu vai caurumiem dīvānos. Bet tas tā - offtopiks. Ontopiks - ja būtu jāizvēlas starp kāmī un jūrascūku, tad es ņemtu kāmīti. Tīri praktiska argumenta tam nav, tie vienkārši izskatās "smukāki". Edited January 27, 2010 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB. Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 + 1 Par žurcinju ! Kamis tik guļ - jūras cūka nelabi ož ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 pats pirms gada atradu 3 cuukjus mezhaa.. beigas 2 palika pie manis.. nu absoluuti kruti radiijumi!! milda un hilda.. divas meitnes.. sabeidriskas vakaros sedi un prasi - vinjas kvi kvii .. runaajas.. nak rokas.. ir dariishans visadas vinjam..kad izlaizhu no buura atnak apsveicinas, pec tam apspriezhas par to kas un kaa.. katr zinja nebeidzama jautriba un interesanti dzivnieki... reizi nedeljaa 15 min laikaa iztiiru buuri un viss putjom un jaa..neozh mani cuukji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB. Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 dyv tu runa par mezha cukīem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 nee juurascuukas.. ir kautkur topiks kad zimea braucu un celjmala pamaniju adidas smuku kasti.. kautka divaini mezha celjaa tas likas.. pachekoju un tur ieksha bija 3 krutas radiibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimors Posted January 27, 2010 Author Report Share Posted January 27, 2010 =D Varbūt beigsim par suņiem,kaķiem,žurkām runāt? =D Aktīvāk izstāstam savu viedokļi =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Aktīvāk izstāstam savu viedokļi =D Tak aizej uz ZOO veikalu un izprašņā. Tā īsti nesaprotu ko tu gribi panākt ar šo topiku? Vienam vairāk patīk jūrascūciņas, otram kāmīši un trešajam žurkas. Cik cilvēku, tik viedokļu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now