macho Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 ksiin tu esi tik spēcīgs idiots, ka pat buchera niku nemāki uzrakstīt. Un tā huiņa kottur nolaidi bija pilnīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Nu peedeejais shamaa posts nebija diezko gudrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkoze Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 (edited) Man besi tadi ka qseendoga tipi, pats spelet nemak un dirsh uz citiem, ka wh utt. nu lai vins spele ar savu wh uzliec miksto, spele ka pats maaki un nedirsies! Es piemeram esmu redzejis ka GIGN admini ir reizi pa reizei kadu roundu ar aimbotu izmaukushi - neitralie saldie.... nikus nesaukshu, bet zinu ari to, ka macho neatpazist chiterus tik labi, ka visi mes te varam dirst ! Ja esi tads kritijkis, tad njem vera tikai to, ka vins spele LAN, un kad vins nereali spele pa netu, tad neraudi, citi spele, lai butu taba pirmais, citi, lai nebutu negativi rezultati, citi lai statos paraditu citiem, ka super speelee, citi lai butu vnk nereals... jajaja, man patik ka admini chiito - tas ir viss suligakais.... man patik cs speleju tikai tapec, ka nau ko darit un gribu vienkarshi spelet forshu speli pret forshiem cilveekiem ! dazhvardsakot: spele kaa maaki, neliecies nezinjas par citu speleshanu! Edited September 14, 2005 by narkoze Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 nrkz tu esi tāaaaaaaaaaads nožēlojams pidiņš, bļē. fak, kaa man patiik taadi pidinji: "zinu adminus uz gign, kuri speeleear chiitiem, bet vaardus nesaukshu". bļēģ, idiots. ja jūties tik liels vīrs, tad NOSAUC NIKUS, llama. pie tam aimbots.... tu vienkārši esi smags gadījums... Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkoze Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 nu man jau pox ko jus pa mani doma, bet es saku ko es domaju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 mīkstais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 oo, māsters nrkz, kura cs pieredze ir nesalīdzināmi lielāka par manējo un kurš, protams, lieliski atpazīst čīterus, tāpēc arī ir viens no tiem slepeno aģentu tipiņiem, kurš ir atkodis, ka pat uz gigna kāds admins ar aimbotu spēlē. Bāc, vajadzēja iedomāties, ka no viltīgā nrkza mums to neizdosies noslēpt! Labi vismaz, ka viņš nikus nenosauca. Un šī morāle... dazhvardsakot: spele kaa maaki, neliecies nezinjas par citu speleshanu! wow, vienkārši wow! Tik sensejisks teksts, ka PSC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkoze Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 piedod machokungs es savadak uz to mirkli izteikties nevareju, vnk raxtu uz priekshu un uz priekshu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 palasiiju biki to Qseen^Doga teiktu un man rodas taadas aizdomas, ka tas nemaz nav Qseen... nekad nebuutu domaajis, ka Qseen vareetu sarakstiit taadas mulkiibas, nu nemaz neizskataas peec vinja, nee, patieshaam, neizskataas peec vinja nekad vinsh taa nav raktiijis, vienmeer esmu domaajis, ka norm dzeks, varbuut kluudos, nu nez, kaut kas te nav kaartiibaa... narkozes texti iespaarda, taa tureet brashuli Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 LOL? slow hands, speciāli tevis dēļ varētu parakāties čata logos, kur ksīns ir daudz megadebīlismus izbīdījis, bet kaut kā negribas. Nāksies vien ticēt ka viņš ir stulbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 lol bleg biju aizmirsis pa shito teemu paskatos cik daudz posti un vnk dazhi no viniem izceljas par piemeeru BUtcher vot tas ir vnk taads unikaals radijums kur taadi rodas vot tu NEZINI kas ir cepuks, kad vinsh ir saacis speleet, KADS SAKARS KAD CITI SAAKA SPELEET? KAADS SAKARS AR MANIEM AUTINjiem? panjem uz valve folderi piespied delete panjem izlogojies no fooruma izej ara un neatgriezies sheit taa visiem bus labak izraisa kad k-kads idiots kas nezin neko par citu saak muuldeet iTKAAA Vinsh zin kas vinsh ir kas vinam ir noticis kad vinsh ir dzimis cik ilgi spelejis kad es esmu staigaajis autinjos, bET ES TO ZINU JO ESMU BUTCHERS, vot KAPEEC VISI NORMAALI vai "pro" tipa saka kad cepuks ir faking chiters , bet BUTCHERS Jau zin labak cik ilgi vinsh spelee!! nekaa rokijS un vel citi SOOO hahaha, pidinsh! es jau nesaku ka visu zinu, tadas ir tikai manas domas, man liekas ka vinsh ne4ito, bet tas ka tu esi nervozs boc, kursh doma ka ir pro, to gan es zinu! un man pilnigi poh ko kaukaads rokijs domaa, savu viedokli es pateicu un nemainishu, jo neesmu pidinsh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkoze Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 bucher esi esi tu pidinjsh ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 tu sevi sauc par bucheru? lol pidinjsh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qseen^Dog Posted September 14, 2005 Author Report Share Posted September 14, 2005 izraisa shitie fakinie idioti kas tip teelo gudros un neko nav sapratushi no mana teiktaa aka slow hands, to narkoze kur es esmu teicis kad esmu pro ? , kad vinsh ir spelejis lanaa ? nrkz, your the man macho to kad tu saukaa visus pa idiotiem saak palikt debiili ! lielaakaa dalja no jums ir stuulbi pedinji kas seko citu teiktajam un neizsaka savas domas, bet citi izsaka pat ja nav redzeejushi kaa krutais seriKS speele , bARA instinkts! un slowhands kaa tu vari zinaat kaads es esmu "norm dzeks" vai "stresains idiots" tu neesi ne mani saticis ne redzeejis ne runaajis, kas vispar tu esi? kaa var peec faking foruma spriest? k-gan man uz jums visiem ir pohuj ja jau juus taa aizstaavat forsho cepuku , dziivojat laimiiigi un priecaajateis kad dievs ir radijis shaadus talantus Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 man patīk, ka idioti izmanto veco labo "bara instinkta" prikolu, lai attaisnotu, kāpēc citiem ir sakarīgs un vienāds viedoklis, un viņam, nabagam, stulbenītim, ir savādāks, pilnīgi bezsakarīgs viedoklis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qseen^Dog Posted September 14, 2005 Author Report Share Posted September 14, 2005 (edited) vot ko visi citi teiktu ja tu k-kaaadaa meera piekristo manam teiktajam, to es gribetu redzet Edited September 14, 2005 by Qseen^Dog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puff Dady Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Es tomeer piekriitu Q^D un domaaju ka cepuk's ir vnk. skilled chiiters un shis mans viedoklis ir jau radies kopsh cash intrigu laikiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 kas i ko puff daddy? Bara instinkts? Jeb tu lien ksīnam pakaļā? Atceries, tāda lieta kā personīgais viedoklis neeksistē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qseen^Dog Posted September 14, 2005 Author Report Share Posted September 14, 2005 aa un starp citu no casha vinsh tika izbanots 2x un vienu reizi delj mana movie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puff Dady Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 kas i ko puff daddy? Bara instinkts? Jeb tu lien ksīnam pakaļā? Atceries, tāda lieta kā personīgais viedoklis neeksistē! Es lienu ksiinam pakaljaa, plus esmu ljoti skaudiigs un izjuutu mazveertiibas kompleksus, ja kaads speelee labaak par mani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkoze Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 (edited) heh Qseen^Dog seko manam teiktajam "man uz jums ir pohuj" man tas sak patik... mes dzive esam reali kexi isteniba, jo mums pie pc ir reals pohujs mes ejam uz jurci sauljoties, peldeties ejam tuseties - izklaideties , par pc nedomat, jo mums ir pohuj, jo labak ir tuseties ar draugiem kada disene vai vnk tusinja, nedomaaju gudrus tekstus, jo man ir pohuj uz to, ka raxtot savus textus neliekos loti apveltits ar smadzenem, aj labi eju dzert... karo4 saciet spelet cs, ka pasham rodas prieks nevis naids pret citiem !!! eu macho vispar es sevi nesaucu par pidinju izlasi manu to textu un padoma, ko es ar to gribeju teikt, netelo gudro kur to nevaig! a galvenais man patik meitenju dupsishi, tadi apalji neparak resni ... mm.. man jaiet oki bye Edited September 14, 2005 by narkoze Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 heh Qseen^Dog seko manam teiktajam "man uz jums ir pohuj" man tas sak patik... mes dzive esam reali kexi isteniba, jo mums pie pc ir reals pohujs mes ejam uz jurci sauljoties, peldeties ejam tuseties - izklaideties , par pc nedomat, jo mums ir pohuj, jo labak ir tuseties ar draugiem kada disene vai vnk tusinja, nedomaaju gudrus tekstus, jo man ir pohuj uz to, ka raxtot savus textus neliekos loti apveltits ar smadzenem, aj labi eju dzert... karo4 saciet spelet cs, ka pasham rodas prieks nevis naids pret citiem !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puff Dady Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 heh Qseen^Dog seko manam teiktajam "man uz jums ir pohuj" man tas sak patik... mes dzive esam reali kexi isteniba, jo mums pie pc ir reals pohujs mes ejam uz jurci sauljoties, peldeties ejam tuseties - izklaideties , par pc nedomat, jo mums ir pohuj, jo labak ir tuseties ar draugiem kada disene vai vnk tusinja, nedomaaju gudrus tekstus, jo man ir pohuj uz to, ka raxtot savus textus neliekos loti apveltits ar smadzenem, aj labi eju dzert... karo4 saciet spelet cs, ka pasham rodas prieks nevis naids pret citiem !!! eu macho vispar es sevi nesaucu par pidinju izlasi manu to textu un padoma, ko es ar to gribeju teikt, netelo gudro kur to nevaig! Man personiigi vislabaak patika shie vaardi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkoze Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 aj man vel laika ir, heh qseen rockyu pierunaji lai pieregistrejas, lai nepaliec stulbenja loma heh... ne nu normaL! macho vareju kko gudru uzraxtit, jo man patik par savam un protams cita stulbibam pasmietis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qseen^Dog Posted September 14, 2005 Author Report Share Posted September 14, 2005 laikam es neesmu tik gudrs lai izprastu narkozes tekstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts