cash^ Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Ja uztaisīsiet atsevišķu derību topiku, apsolos vairs nespoilot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Tam jābūt kādam no adminiem, jo savādāk viņš jau sen būtu likvidēts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 ip ir private, ka nevar noteikt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Man gan liekas, ka nebūtu. Tādu useri vnk nedrīkst likvidēt. btw, viņš arī nespamo un visos topikos pa tēmu raksta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 private, ka nevar noteikt? Visu var noteikt, bet tad zudīs intriga btw, viņš arī nespamo un visos topikos pa tēmu raksta. +10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 btw es uzmetu aci ip, nevienam citam memberim tāda nav, tā ka fak off. Ja arī kāds cits memberis viņu ir uztaisījis, tad to vismaz tā uzreiz nevar redzēt. un vispār - kāda starpība? un vēl vispār - šeit ir jārunā par konspirācijas teorijām, izskatās ka tas viss ir zudis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 (edited) Daļēji, jo tika izteikta teorija, ka TIMMY ir šīs ''slepenās valdības galva''. Uzzinot, piederību šim profilam mēs uzzināsim, kam ir personības dalīšanās. Nak3D izcila teorija best topic ever Edited January 11, 2010 by ausainis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 un vispār - kāda starpība? un vēl vispār - šeit ir jārunā par konspirācijas teorijām, izskatās ka tas viss ir zudis. Man tā šķiet, ka TIMMY varētu būt kā kanclers Palpatine no Star wariem, itkā viņš izliekas par labo, liek jaukus smieklīgus postus, bet īstenībā ir ļaunais Darth Sidious. Kamēr Jedai karavīri(GIGN admini) domā, ka viss ir mierīgi un savu ikdienu pavada slaktējot ļaunos seperātistus(čīterus), viltīgais Darth Sidious(TIMMY) lēnām pārvilina savā pusē Anakin Skywalker(samuray), kurš ir Obi-Wan Kenobi(macho) jaunais protežē. Jau tagad ir pamanāms, kā pamazām viņu domas sāk atšķirties, jauno Skywalkeru lēnām sāk pārņemt tumšais spēks. Nava ilgi jāgaida līdz tam, kad Skywalkers kļūs par Darth Vader un pārņems klonu armiju(Dabas brīnumi skat. forumā) lai izskaustu pēdējos Jedai kareivjus vai arī pārvilinātu tos uz tumšo pusi. Iespējams jau tagad daļa no kareivjiem ir pārvilināta pie ļaunā Darth Sidious(TIMMY). War! The Republic(GIGN komūna) is crumbling under attacks by the ruthless Sith Lord, Count Dooku(Fake). There are heroes on both sides. Evil is everywhere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 sameraa laba izdoma.. neee.. isteniba ljoti labi pie pusdienam, bet es neatrodu konspiratiivo ideju, tikai parvilinat visus un? kas tad jupis vinju ravis ir jupis? jar jar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TIMMY. Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 ooRrrblah! Tim-MEH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 jupi, es gaidu video tb es arī.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Tas ir tikai kaut kāds tizls CS serveirs, ko tu vari pērties. Nav jau Mērdoka piramīda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 neee.. isteniba ljoti labi pie pusdienam, bet es neatrodu konspiratiivo ideju, tikai parvilinat visus un? kas tad jupis vinju ravis ir jupis? jar jar? Jupis is tas pats kas Star Wars George Lucas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelietis Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Vismaz viens jautrs izskaidrojums tam, kapēc gign cs ir palicis tāds švaks. Nesaprotu, par ko te visādi pok3moni cepas.. Jupis, tu turies. Vienalga ko tu pats domā par savu rakstīto, turpini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ads Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 F*ck !!!! Es arī esmu skreenos !!! Un vel apsūdzēts nacismā!!!!! Un vel esmu MUSKULIS !!! ARGHH !!! Turiet Mani septiņi !!!! Prikolīgi !!!! Kur Tu 100% klūdies -- neesmu nemaz tik jauns admins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now