Jump to content
GIGN Forum

Eziic @ Gign 2


eziic
 Share

Recommended Posts

Nu re, sanāca nedaudz laika arī otrajai daļai. Ir doma uztaisīt vēl kaut ko, bet tas noteikti būs pēc ilgāka laika posma, jo tik daudz brīva laika man pagaidām nav ieplānots. Ņēmu vērā dažus ieteikumus un mēģināju šo daļu izveidot dinamiskāku, biju izvēlīgāks fragu ziņā un daudzas lietas tika atmestas, ieliku šo to no TANKA atrakcijām, bet principā sākotnējais plāns nemainās un turpinu iet cauri visiem demo ierakstiem, kas man sakrājušies tieši tādā kārtībā, kādā tie pie manis nonākuši. Ceru, ka patiks. Ja nepatiks, arī labi. :)

http://files.inbox.lv/ticket/fde8f22223b1c...ziicatgign2.mp4

Youtube links -

. Kvalitāte pagaidām īpaši anāla, cerams, ka kaut kas tur mainīsies.

EDIT* Parādījās HD iespēja, nav ne vainas.

Vēl es gribētu palūgt kādu no gign papām varbūt ir iespēja šo un arī pirmo daļu uzmest uz gign failiem, lai tie linki pēc kāda brīža neaiziet pa pieskari, kā tas parasti notiek ar yy.lv un inbox stuffiem? :)

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Nevarēju nociesties un nenokačāt, negribās gaidīt rītdienu. Biju gaidījis ko savādāku, bet ir labi. Šīs otrās daļas sākums ir vienkārši ideals, man ritīg patīk, un ik pa laikam kautkas cits, nevis tikai tas, kā tu graizies. Man ritīgi patik!

Edited by pleasure
Link to comment
Share on other sites

:(

Novelkot inboxā/skatoties youtubē HD man liekas salīdzinoši pat ļoti skatāmi gan šī, gan pirmā daļa. Nu velns viņu zin, tas katrā ziņā ir viss ko es ar savu 80gb cietni un 128mb video varu izspiest, piedod. :)

Link to comment
Share on other sites

burvīgi video, vienīgais padoms - ja ir kāds īpaši rēcīgs moments, tad pavelc ievadu un beigas ilgāku - es teiksim sirsnīgi izsmējos par prodigy momentu kur tu spīdēdams rozā ar glow pink vienu nogriezi, lielisks skats :) tam būtu noderējis nedaudz garāks ievads un garāks nobeigums.

bet tā arī citu ieteikumu īsti nav, mūviks tiešām skaists, tur tik daudz laika ieguldīts lai tādus fragus dabūtu :)

btw, sākumā de nuke, kur tu nolec lejā un ar nazi vienu logos nodur, nevar īsti saprast, kas notiek, tur arī derētu kaut kāds cits leņķis ķipa vai garāks klips pats lai var saprast.

nu tie tādi padomi nākotnei. Kaut kad sakontaktēšu ar tevi un šitos abus ielikšu noteikti gign failos, lieliski video :) šis starp citu bija labāks par pirmo, nu fragu kvalitātes ziņā :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...