eziic Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 (edited) Nu re, sanāca nedaudz laika arī otrajai daļai. Ir doma uztaisīt vēl kaut ko, bet tas noteikti būs pēc ilgāka laika posma, jo tik daudz brīva laika man pagaidām nav ieplānots. Ņēmu vērā dažus ieteikumus un mēģināju šo daļu izveidot dinamiskāku, biju izvēlīgāks fragu ziņā un daudzas lietas tika atmestas, ieliku šo to no TANKA atrakcijām, bet principā sākotnējais plāns nemainās un turpinu iet cauri visiem demo ierakstiem, kas man sakrājušies tieši tādā kārtībā, kādā tie pie manis nonākuši. Ceru, ka patiks. Ja nepatiks, arī labi. http://files.inbox.lv/ticket/fde8f22223b1c...ziicatgign2.mp4 Youtube links - . Kvalitāte pagaidām īpaši anāla, cerams, ka kaut kas tur mainīsies. EDIT* Parādījās HD iespēja, nav ne vainas. Vēl es gribētu palūgt kādu no gign papām varbūt ir iespēja šo un arī pirmo daļu uzmest uz gign failiem, lai tie linki pēc kāda brīža neaiziet pa pieskari, kā tas parasti notiek ar yy.lv un inbox stuffiem? Edited January 5, 2010 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 (edited) Nevarēju nociesties un nenokačāt, negribās gaidīt rītdienu. Biju gaidījis ko savādāku, bet ir labi. Šīs otrās daļas sākums ir vienkārši ideals, man ritīg patīk, un ik pa laikam kautkas cits, nevis tikai tas, kā tu graizies. Man ritīgi patik! Edited January 5, 2010 by pleasure Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 3 dalja ari bus? es sevi atkal nemaniju =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 (edited) inbox faili (ja tu reģistrē uz sava akonta), manuprāt, nekur nepazudīs! Movie baigi foršais, prieks skatīties Edited January 5, 2010 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 najs, kruta kaa samurays tevi nogriezh Link to comment Share on other sites More sharing options...
clo? Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 ajajaj vareno juice ezis gan nav spējīgs nogriezt da lab mūvijs foršs, tur tas -3 ja nemaldos vertigo pie durtiņām vispār ir yo. ā un paldies, tagad zināšu +1 bugu @ mill Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted January 5, 2010 Author Report Share Posted January 5, 2010 (edited) Pirmais posts updeitots ar youtube linku. Ir man demo arī ar tevi. Edited January 5, 2010 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 mersy kā parasti nomirst pirmais man patika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Nu var redzēt , Eziitim padodas tādas lietas Sevi neredzēju nekur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Nu šitais daudz labāks kā pirmais Jā, žēl vienīgi, ka kvalitēte nav labāka Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted January 5, 2010 Author Report Share Posted January 5, 2010 Novelkot inboxā/skatoties youtubē HD man liekas salīdzinoši pat ļoti skatāmi gan šī, gan pirmā daļa. Nu velns viņu zin, tas katrā ziņā ir viss ko es ar savu 80gb cietni un 128mb video varu izspiest, piedod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 man patika. dirst! ezīt, ja atmiņa neviļ tad tu mani tā arī nemaz īsti neesi nodūris ar nazi kā pienākas, tikai godīgos dueļos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Icecream Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Sākums Labs vidiks ar Labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
g2b Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 kruta! kas par dziesmu skan 0:32? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted January 5, 2010 Author Report Share Posted January 5, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGGy^ Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Baigi, jau pacenties. ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted January 5, 2010 Author Report Share Posted January 5, 2010 Part 2 5:50 - 5:60. Tur gan mani toreiz 13thrips uzslapoja pie tevis augšā, bet nu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 burvīgi video, vienīgais padoms - ja ir kāds īpaši rēcīgs moments, tad pavelc ievadu un beigas ilgāku - es teiksim sirsnīgi izsmējos par prodigy momentu kur tu spīdēdams rozā ar glow pink vienu nogriezi, lielisks skats tam būtu noderējis nedaudz garāks ievads un garāks nobeigums. bet tā arī citu ieteikumu īsti nav, mūviks tiešām skaists, tur tik daudz laika ieguldīts lai tādus fragus dabūtu btw, sākumā de nuke, kur tu nolec lejā un ar nazi vienu logos nodur, nevar īsti saprast, kas notiek, tur arī derētu kaut kāds cits leņķis ķipa vai garāks klips pats lai var saprast. nu tie tādi padomi nākotnei. Kaut kad sakontaktēšu ar tevi un šitos abus ielikšu noteikti gign failos, lieliski video šis starp citu bija labāks par pirmo, nu fragu kvalitātes ziņā Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 labulabais Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 (edited) točna, iepriekš nepamanīju varu derēt, ka vairs tamlīdzīgu momentu nav Edited January 5, 2010 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Vnk patika Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 bija ok, bet par garu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nillys Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 (edited) normāli de_cpl_mill uzbugojāt nav kkāds scripts tam knife lai aatraak mainiitos, durtos or somthin? Edited January 8, 2010 by nillys Link to comment Share on other sites More sharing options...
IAN Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 Labs mūviks Varēja pasmieties Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 baigi lagoja.. bet bīja ok ;[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now