Jump to content
GIGN Forum

Aaa


Aiveliins
 Share

Recommended Posts

aa Rādža arī policijā, tikai Liepāja, cmoon visi mani draug pa policijām? :10cm: kas gan var būt labāks, jaunā gadā sēdēt policijas iecikrnī :lol: ar tādiem tempiem jūs pa šo gadu būsiet noziedzinieki :10cm::10cm:

post-11910-1262371548_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Varēj jau nerediģēt, vēlējos izlasīt.

Lai nu kā, vēl joprojām slāpst. Vakar veiksmīgi izbēgu no divdiennieka.

Salīdzinoši defaults pasākums bij pie draugiem, pasēdējām paēdām, sagaidījām jauno, izšāvām šampi ( paldies Teddy par vēcā gada sms ), tad sākām iekšā tusēt, dzērt ( diemžēl skaistākā meitene visātrāk aizmiga ), zaļš, tā viss turpinājās, līdz diviem nažiem vajadzēja ierasties bez lūguma un visu izjaukt, tie tika veiksmīgi izmesti, tā viss turpinājās līdz ~ 8 rītā, kad visi bija atlūzušu un man ar bij jāiet gulēt. Sega nebīja tādēl pagriezu infrared vai kā to lampu sauc pret sevi, uzgriezu uz maksimumu un teikšu, ka labāk sildījā kā ar segu.. Rīts neciešāms, kaltēja, viss pamatīgi piedirsts.. Uzreiz tika izmazgāti zobi, jo smaka bij kādai tai jābūt pēc tāda pasākuma.. Prieks par ~ 500bildēm, kuras noskatoties vēders sāp no smiekliem, it īpaši redzot rīta bildes, kur atsevišķi džeki ir gultā ar ne īpaši labu eksemplāru meitenēm.. Tā aizbraucu mājās, apvācu nedaudz savu māju, nomazgājos, paēdu zupu, noskatījos 1000jūdzes aiz polārā loka un atlūzu ap 17, pamodos 00, un tad vienos atkal atlūzu līdz ~ 11 r'ītā. Vēl joprojām kaltē. Laiks taisīties uz kalnu. Prieks, ka nepaliku uz otro dienu. Nākamgad, tomēr kaut kas interesantāks jāveido.

Link to comment
Share on other sites

Sagaidīju Jauno gado pie māsas... ar viņas un savu (mamma, tētis - nepārprast :D) ģimeni... bija forši.. padzērām viskiju... ap kādiem 2-3naktī aizgāju ar draugiem satusēju un tad jau devos uz mājām... nākošajā rītā pohas = 0... ideāls NY.. =]

Edited by Kiwix
Link to comment
Share on other sites

da taa// pa mieriigo!

ar gjimeni un radiniekiem lauku maajas eedam cepeshus un citu labu paiku, shnjabiiti dzeru un velak pus 12 varijam karstvinu uz jugnskura, shavam saluutu dziedajam utt :) nu taa - romantiski :)

nu un tadas svecites sniegaa.. saluuts, karoche man patika.. nebija tik chiksas pie saniem :)

post-7273-1262518880_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Pa ilgiem laikiem pie manis atkal bija tuss un tika saārdīta māja, nemitīgas alkohola peļķes uz grīdas un cilvēki, kas nemitīgi kautko runā, bij jautri :)

Vakar jutos drausmīgi, bet šodien jau kā cilvēks. Radās pat doma taisīt tussu atkal :peace:

Link to comment
Share on other sites

Jaunais gads tika godam pavadīts. Balle kultūras namā līdz 8 rītā, pēc tam turpinājums nākamajā dienā. Pohas arī tādas pavieglas bija. Benzīntankā skaitītājs no sala sapisies, tāpēc vakar sanāca ieliet 50 litrus pa 7 Ls. Tāda kā Jaunā Gada dāvana. :)

Link to comment
Share on other sites

Ugunskurs mežā pie Ulbrokas, gaļa uz iesma, Mežezers pusnaktī, tad pariņķots pa Pļavniekiem skatīties vietējo salūtu, pa ceļam mājās uztaisīts minisniegavīrs ( cik izdevās salipināt mīnus grādos ar rokām ) un mājās filma un gulēt. Mierīgi. :)

PS: Kurš benzīntanks tevi tā aplaimoja? :D

Link to comment
Share on other sites

Nu mans jaunais gads bija tāds mierīgs pastāstīšu , kā tas bija. 00:00 skatījos uguņošanu. Skatījos viņu no mājām , biju uz balkona. Cik izgāju nespēju skatīties , jo visās pusēs laida gaisā. Bet skatījos , kur visskaistāk. Vismaz mēģināju. Pēc tam kad viss beidzās , gāju ar draugiem ārā. Drusku pastaigājām pa lauku , pa to laiku izdzēram vienu šampi un nevar jau azimirst protams arī vēlvienu bērna šampi :D Tad pēc tam gājām pie viena drauga. Tur dzērām 4šampjus , mēs bijām 6. Bet tas viss bija mierīgi. Tusēju dzīvoklī līdz 3. Tad gāju mājās , jo apnika. Nebija garīgā galīgi , bet nezinu kāpēc :D Tad aizgāju 3. mājās , ieslēdzu televizoru , nekā normāla negāja. Aizgāju uzpīpēt un pēc tam gāju gulēt. Nekas īpaš tāds nebija. Citi jaunie gadi ir bijuši interesantāki , šoreiz nebija tik interesants , kā citus gadus!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...