dasters Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Varbūt es kaut ko esmu palaidis garām , bet ap cikiem ir plānots viss šis pasākums ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Nu man ir interesanti kā gan tiks savākti trūkstošie spēlētāji? Kliedzot forumā, vai rakstot privāti skaipā or smthn? Kā tiks aizstāti tie, kuri neieradīsies un kas viņus aizstās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImprovisE Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 (edited) Oi sry nepārlasiju kārtīgi topiku... Tatad no limits? tas jau būs extrēmi... Ja būšu komandā pie smoke - varbūt ņemšu mediķi Edited January 12, 2010 by ImprovisE Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 tas jau būs extrēmi... Ja būšu komandā pie smoke - varbūt ņemšu mediķi Centīsimies neaizmirst sākotnējo gign allstar game mērķi, t.i. spēles notiek jautrības pēc nevis lai vinētu ar score vairāk, kā 150 punktiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Negribu atkārtoties, bet nekas cits neatliek. Jautājums: Spēlēs divas komandas, viena "skatīsies" (stāvēs malā) Pēc tam atkal divas, viena skatīsies un tad vēlreiz... Nav labāk taisīt vienu kārtīgu spēli 24 vs 24, ja to pavelk serveris? Un tad kārtīgi izzviegties Vai arī bliezt 16 vs 16 un vēl paralēli 16 vs 16, ja ir divi serveri. Vajag izštukot kamēr vēl ir laiks, lai nesanāk izgāšanās - jo šādu pasākumu tik drīz diez vai izdosies atkārtot, un gribētu lai sanāk kārtīgs movie Vai tiešām vajag spēlēt mistiskas trīs spēles? X vs Y (Z gaida) X vs Z (Y gaida) un pēc tam Y vs Z (X gaida)??? Nav tā, ka baigi apniks gaidīt Tad labāk ir močīt vai nu divās lielās komandās vienu spēli kārtīgi X vs Y Bet ja serveris nevelk, tad sadalīt četras komandas un izspēlēt divas spēles dažādos laikos. X vs Y un pēc tam Z vs W Jo diezvai baigi forši būs starplaikā gaidīt spēli, ja spēlēs trīs komandas katra ar katru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 32sloti maximums, tu gribot nevari uztaisīt 24vs24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Tas gan smagi sūkā dirsu Un nav iespējams nekādi apiet? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 A te visiem datori pavilktu 24x24? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunthug Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 (edited) nelielisos Edited January 12, 2010 by sunthug Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 nelielies ar savu pc, nevienam neinteresē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Tātad aktuāls paliek jautājums par tiem, kas iespējams neieradīsies ( un tādi būs noteikti ) dažādu apsvērumu dēļ. Kā būtu izveidot tādu kā nelielu aizvietotāju sarakstu, kuri neturēs ļaunu prātu, ja viņus nepaņems, bet vajadzības gadījumā, lai nebūtu jāpišas vairākas minūtes, bojājot jautrību pārējiem - ir "reģistrēti" aizvietotāji, kas var operatīvi darboties un aiziet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Piemēram es, serverī biju spēlējis gandrīz, gandrīz no tā atklāšanas, nu labi dažus mēnešus vēlāk, visu laiku ar savu pyro skraidīju, tad spēlēju citas spēles un tf2 pametu malā, tagad atkal atsāku, protams, tagad online time 7h serverī (2 spēlēti vakari), tākā ja kāds neieradīsies tad paņemat mani, aizvietošu. Tik pasakiet man datumu/laiku, savādāk neiebraucu kad tad īsti ir allstars. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Šī svētdiena... Esmu tikai par aizvietotāju sarakstu. Varbūt paskatīties tos, kas pieteicās, bet neņēma dēļ mazā online time? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunthug Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 ep1dem1c - nelielos vnk saku varbut ari nepavilks ja nepatik tavas problemas Link to comment Share on other sites More sharing options...
CopY :mad methodІ: Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 Kad būs zināmas komandas.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 btw cikos mēs tur bombīsim? es vēl nezinu cikos es ieradīšos Rīgā svētdien. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasters Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 (edited) Es nesaprotu, kāpēc tā saraksta jau pirms tam nebija. Vismaz dažus jau varēja ielikt kā rezervistus. Edited January 13, 2010 by lasters Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted January 13, 2010 Author Report Share Posted January 13, 2010 Es domāju, ka uz kādiem 20:00. Kad dabūšu rokās visus kapteiņus, tad arī tiks salikts. Es ļoti ceru, ka kapteiņi būs online šodien vakarā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 Un kapteiņi irrrr? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 Nu šodien tad arī izlozēsim pārējos komandas biedrus. Pašlaik katrs komandas pārstāvis ir izlozējis pa 3 dalībniekiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 ā, ok, astoņos man totāli vajadzētu tikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 Jāieliek telefonā atgādinājums, ka uz 20:00 jābut Rīgā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 manas komandas stastāvs - copy, smoke, skam, natijs, unt, oddish, naziits, rusty, lavrx, cf, ausainis, risks, lil_niga, bijach. It kā visus uzaicināju allstar team grupā, bet ja kāds nav. sazinās ar mani privāti Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunthug Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 un parejas komandas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 Nu bļe! Es vispār esmu kādā komandā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now