jancho Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 (edited) let me guess uz mini raise visi nometās... Been there, done that. Vienreiz no trijām reizēm, kad izkrita rojālis tik dabūju ko ievērības cienīgu - threway all in, pēc tam, kad man JAU bija royals Situācija - flops AKJ, Q (visi kāravi), es chekoju, viens aiziet all-in, otrs piekolo, nu man ta ko ar kārava 10 darīt, reraisoju uz vēl vienu All-in, atvērās un šiem abiem 9 un 8 kāravi . Vot tas ir reāli SICK šitā iedalīties. Savācu kaut kādus 15$ NL10 limitā. Edited February 19, 2011 by jancho Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 pidari, piekasās, neba viņus legālisms uztrauc, paši izlaupa arābu valstu resursus, bet tur viss OK. Piepišas tik, lai vēl kādu dolāru kabatā iebāztu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 :/ nu ko, RIP pokerstars, jāiet laikam uz betsafe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 :/ nu ko, RIP pokerstars, jāiet laikam uz betsafe. Pokerstars.eu, doh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 (edited) :/ nu ko, RIP pokerstars, jāiet laikam uz betsafe. Pokerstars uz legālisma tāpat es domāju izdrāzīs to ASV tiesu vai kaut kādu nenozīmīgu soda naudu samaksās un piekāsīs. Full tilts gan varēja manis pēc pazust, nejēdzīgs softs viņiem. Edited April 17, 2011 by jancho Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted May 17, 2011 Report Share Posted May 17, 2011 Kā sauc pokera spēles vērotāju? man vajag atbildi uz šo jautājumu, lai tiktu turnīrā. 8 burti HELP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
padod alu Posted May 17, 2011 Report Share Posted May 17, 2011 Kā angliski skan jautājums? Pamēģini spectate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted May 17, 2011 Report Share Posted May 17, 2011 Railbird Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted May 17, 2011 Report Share Posted May 17, 2011 Railbird paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted June 10, 2011 Author Report Share Posted June 10, 2011 (edited) Vīri! Pārdodu holdem manager pro versiju pa 15ls (oriģinālā cena 90$! Derīgs uz 2 datoriem tākā varat divatā uz pusēm paņemt! Apmaksa caur SEB banku vai uz rokas Cēsīs, cena 15Ls tikai šodien, rīt iespējams pārlikšu uz 20Ls! http://www.holdemmanager.com/buy/1/hold-em-manager edit: keys pārdots, iespējams tuvākajā laikā parādīsies vēl kāds, ja kas pm un varat pieteikties. Edited June 13, 2011 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 Atkal esmu novilcis 'pokerstārus', sagribējās uzspēlēt, tikai nav uz konta naudas, nedēļas beigās vajadzēs uzmest. nevēlas tagad kāds kādu baksi uzmest man uz konta? Parādā nepalikšu. lietotāja vārds - K.Piraats Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 (edited) Atkal esmu novilcis 'pokerstārus', sagribējās uzspēlēt, tikai nav uz konta naudas, nedēļas beigās vajadzēs uzmest. nevēlas tagad kāds kādu baksi uzmest man uz konta? Parādā nepalikšu. lietotāja vārds - K.Piraats varu kko iedot, pasham biskjit kkas ir! uzraksti privati par cik $ tu runā pats speleju cashu tagad, mosk nolaimejas un dabudu arī miljono galdu un kadu baksi edit; palureju datumu, sapratu bet ja vajag varu kko iedot ja parada nepaliksi Edited July 21, 2011 by anti jesuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 ēēm, spēleju stāros, un fulltiltā 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 (edited) Sāku raut WPT, tas pats party jau vien ir, bet kaut kā labi iet cashgeimos. Visu laiku ceļu ārā, dienā var normālu piķi sarukāt, ja ir garīgais Edited July 23, 2011 by bon1facijs* Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 (edited) ahh aiz neko darīt iegāju PartyPokerā vienu ašo turnīru uzraut. sanaca smuks quads. cīnos par 400$ edit: niks poh, draudzenei uztaisīju acc edit2: pašlaik pirmais esmu ar 850k čipiem. palikuši 12 cilvēki. Edited August 19, 2011 by DoubleT Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 (edited) Turnīrs izcelts! 400$ kabatā. Tajā pēdējā rokā hands bija 3d3h Čipu atiecība: Man: 3,000,000 Viņam: 300,000 Blindi: 50,000/100,000 Edited August 19, 2011 by DoubleT Link to comment Share on other sites More sharing options...
kay27 Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 Pokerstāros minimālais ir 10$ ,arī 888poker 10$ minimālais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 opā, sagribējās uzspēlēt kādu turnīru, tikai, kāds var atmest kādu kapeiku uz pokerstāriem? Niks- K.Piraats Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipinsh Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Kurā sakarīgā pokera saitā minimālā depozīta summa ir zem 20 ls? Agrāk spēlēju betway, bet tagad tur minimālais depozīts ir 20 ls. Kaut kā nevēlos 20 ls likt apzinoties, ka tāpat tos nospēlešu. Iespējams, 'www.bwin.com' varētu spēlēt mazāk kā uz 20ls ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancho Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 (edited) umm, ļoti daudzos ir 10$ min. deposit ar kredīteni. Dažas istabas ņem gan savu papildus maksu par to, bet tāpat. Normālos? Atkarībā no tā, kas tev skaitās normāls? Ja jau pat PokerStars piekrīt 10$ deposit.... Acīmredzot Pokerstars ir kaut kāda 3rd rate hujņa... Bet nu idejiski es piekrītu. PartyPoker minimālais depozīts ir 25$, kas patiesībā tikai piesaista nopietnus spēlētājus, dēļ kā viņiem arī nav nekādu micro SnG un arī micro cash table... Edited October 10, 2011 by jancho Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted October 11, 2011 Author Report Share Posted October 11, 2011 (edited) Rofl, partypoker piesaista nopietnus spēlētājus dēļ 25$ min. depozīta ? Partys ir viens no fišīgākajiem tīkliem un ir gan micro cash (izņemot omaha kur sākas ar PL25, tas gan tikuntā ir micro), gan micro sng (tiesa gan ar brutālu rake, vismaz kad pēdējo reizi čekoju iekš micro tur bija kautkas ap 20% rake kas ir vienkārši lol). Edited October 11, 2011 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 partypoķerī minimālā iemaksa ir 10$, paga drīkst kā nūbs jautāt, kas ir rake, tas ir tas, ko es domāju, kas tas ir? Respektīvi, ko tie boži patur sev, ņemot ārā bakšus, jeb es maldos? Lai nu kā, man varbūt pārvākties uz poķerzvaigznēm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 rake ir maksa, kas aiziet pašai istabai. Piemēram, buy-in ir 2+0.20$, tas 0.20 ir rake. Man pašam pokerstars patīk vislabāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 ā skaidrs, a kā ir ar zvaigznēm, tur tie sit ngo ir cik cilvēkiem un kāds ir laimests un kādas iemaksas? Protams par mazākajām iemaksām klājas runa, teiksim ir kaut kāds 1$ or smthn. 1 more question: vai zvaigznēs ir tāds pats sūds, kā party, ka ja spēlē no cita ip uzreiz atrauj bloku un tev jāpisās un jāzvana, lai atbloķētu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Pokerstars SnG piemēram pie mikro limēm buy-in ir no 0.25$ līdz 4.50$. Vispār pokerstars ir visplašākā spēļu izvēle. Taču novelc programmu un apskaties pats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now