Rawen Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Pleasure foršs avatars dauni Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 (edited) The mission: Man kontā šodien no rīta bija 10c, izdomāju pieņemt sev pašam lielu izaicinājumu, pārvērst šos 10c par 100$ bakšiem. Izklausās nereāli, bet viss ir iespējams, ja spēlē kaut kā dēļ. vismaz man tā ir bijis. Šo te man ir jāizdara vienas nedēļas laikā (varbūt mēnesis, hvz, par to vēl neesmu domājis (viss atkarīgs no tā, cik gan tālu tikšu)) Pagaidām esmu tikai vienā 10c turnīrā spēlējis, Jā, es jau liku visu banku iekšā, riskēju nofeilot to vienā turnīrā, bet, nē, tomēr, ja ir šāda doma, tad uzreiz mēģini turēties pie tā un nelikt stūlbas likmes uz stūlbām kārtīm (pareizāk būtu, vājām kārtīm, kas varētu mani vienā mirklī izgāst no turnīra (piemēram, man kaut kāds 5-6 pīča rokās, uztaisu flush, bet visu zaudēju augstākam, bieži tā gadās), jāmēģina pēc viena principa spēlēt, ko esmu dzirdējis no vairākiem pasaules labākajiem spēlētājiem, neriskēt, ja nejūtu, ka ir labākā roka, un nevajag iet uz visu banku, ja ir iespēja, jāliek normāla summa, nevis uzreiz visu, kas tev ir. Aizvakar noskatījos diezgan normālu filmu par pokeru. Ja kādam interesē, zinu, ka interesē, filmas nosaukums ir "Lucky You". Fano viņu var novilkt, šeit links. imdb Edited March 30, 2010 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 vēl laba filma ir "Maverick" Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted March 30, 2010 Author Report Share Posted March 30, 2010 novijas, tu ar saviem pēdējajiem 10c gāji turnīrā? Un tu gribi viņus pārvērst par 100$ nedēļas laikā? Ko tu pīpē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 (edited) Točkas cigaretes, bet ne jau par to iet runa! gribu redzēt, cik tālu varēšu aiziet, likt uz spēles man nācās tikai pirmajā reizē, pašreiz mana summa jau ir pus dollārs un tas augs lielumliels. 7-8 reizes esmu bijis 10 centu turnīrā fināla galdā, 2 reizes vinnējis, 2 palicis otrais un pārējās reizes jau zemāk.. Kā sanāk, šodien kādas 10 reizes vismaz bija KK, 4-7 AA, TT pāris reizes un vēl visādi sūdi. Brīnums, bet ne reizi ar KK vai AA nezaudēju, parasti vismaz vienu reizi zaudēju. Labi, pēc pāris dienām ziņošu kā man veicas. hehe. EDIT: P.S. Maveriku kaut kur krievu/latviešu(sub) valodā var novilkt? Slinkums meklēt, ja kāds zin, iemet. http://www.pokerstars.com/poker/promotions/boku87/ Edited March 30, 2010 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted March 30, 2010 Author Report Share Posted March 30, 2010 Pag cik cilvēku turnīrā tu tās savas kapeikas iemeti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 360 spēlētāji, 1500 sākumā, 36 apbalvotās vietas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aToss Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Nelasīju visu garo penteri, kas bija saistiīts ar pokeru, bet iemetīšu šo... Noteikti šeit ir vairāki, kas jau ir izmantojuši visus savus no deposit bankroll`us, tāpēc ņemiet vēl vienu : http://www.pokerinside.com/refer/aTossinsh 10$ cik noprotu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted March 30, 2010 Author Report Share Posted March 30, 2010 (edited) aToss tu moš tur arī esi saņēmis? Tur jau kādu laiku nekas nav bijis, tb piedāvājums beidzies. edit: jasno. Edited March 31, 2010 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
aToss Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Tur ir taa, ka katru dienu 50 piedaavaajumi... Un vinji ir uz izkershanu, es tam galvanajam prasiiju kuraa laika posmaa tieshi vinjus var dabuut, vinjsh atbildeeja 7-9 no riita (peec muusu laika).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 baigi pieduuries horse evetiem esmu. Bliezhu gan tikai friirolus, bet patiikami, ka visu laiku mainaas speele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Pirms pāris dienām iepirkos 3k garantētajā KO turnīrā par 11$. Rezutlāts - otrā vieta un +400$ Visu jau izņēmu ārā, jo tas atradās uz Cake pokera kurš man galīgi jau pieriebies ir. Ir plāns iemest kādus 100$ stāros Link to comment Share on other sites More sharing options...
aToss Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Rawen tak panjem iemet kaut kur, kur ir 50$+50$... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 ka es dabuju to bezmaksas naudu no pokerstrategy un visu padiršu, tad viņi nevar no mani piedzīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted March 31, 2010 Author Report Share Posted March 31, 2010 nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aToss Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 pokerstratagy neko nevar piedziit esmu caur vinjiem padirsis apmeeram 200$ Un lai vinji iet dirst! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKILL Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 kungi, vai varetu kads labs cilveks atsutit uz pokerstaru 1 dolaru? Rit OBLIGATI atdosu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted April 4, 2010 Author Report Share Posted April 4, 2010 Tā džeki, kāds var atsūtīt uz fulltiltu 11$ un es tev uz moneybookers 11$, pāris iemeslu dēļ vairs nesanāk depozitēt tur ar mb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emeka. Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 (edited) Es varu, tikai tu man pa tiešo uz swedbanku Edited April 4, 2010 by emeka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted April 4, 2010 Author Report Share Posted April 4, 2010 k nevajag vairs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted April 7, 2010 Author Report Share Posted April 7, 2010 roflmao Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 klau pkr. com ir ar naudas iznjemshanu? depoziitu var veikt bet ka iznjemt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 (edited) Reku jus visi varetu saregoties ten : http://www.officialpokerrankings.com/ Varetu pastities jusu rezultatus etc.. Pats speleju ieks fullika, kaut ka patik SIT GO turnirinji(3,50$ buy in, super turbo pokerins ar 45 vietam), it ka jau speleju ilgi, bet sanaca tads paliels partraukums pokera, tagad pedejos menesus atkal esmu sacis spelet.. aaa pasa stati : http://www.officialpokerrankings.com/fullt...E2518E.html?t=2 Edited April 10, 2010 by SchWarZ ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted April 11, 2010 Author Report Share Posted April 11, 2010 (edited) Mācība - nespēlēt rush poker, jebal, tāāāāāāādi swingi, pirmajā dienā dāāhujā vinnēju un pēctam gandrīz tikai uz leju, vismaz plo, tur toč ir baigā loterija iekš mazajiem limitiem, ar holdemu jāskatās, itkā jau tur var mēģināt labu stratēģiju izdomāt bet nu nezinu kā tas viss izskatās ilgtermiņā, drošāk katrā ziņā spēlēt standarta cash geimus. Te moš ir kāds uzvarošs rush spēlētājs? Edited April 11, 2010 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Rush imo ir cilvēkiem, kas nemāk lasīt pārējos spēlētājus pie galdiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now