kRi Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 Klau, a ko tās atpūtas bāzes pārstāvji šeit meklē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 Hz, meegjina piesaistiit klientus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-alnami- Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 tomass @ gign.lv Nu piemēram es atnācu pasmieties , bet tas tā Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 Vo bezkauņas! Kad mēs bijām viņu vecumā.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 tu labāk būtu klusējis pirms tiek uzrakti tavi ūberkrutie topiki, kur visi smejas par tevi un tavu stulbumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
-ynk Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 (edited) Tikko uzzināju, ka Jums tas headers 2008. gadā tika izveidots, nu ok, tagad visi heiterīši varēs vēl pakritizēt, mums tikai reklāma P.S Saņēmu pm no ps'era, ka headers moš tiks mainīts, kaut gan uzskatu, ka tas ir lieki. Lieku roku uz sirds, ka nekas nav špikots Iepriekšējā postā jau visu ar atklātu sirdi atklāju. Viss, vairs nelīdīšu, sorry visiem heiterīšiem par mazo ablomu - turās :* P.S.S to kri: Ta nu gan lielāks par 2 gadiem Pahodu jau 3 bērni ir, ne ? Edited December 15, 2009 by -ynk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 lielāks par 2 gadiem Pahodu jau 3 bērni ir, ne ? Kopš kura laika lielumu mēra gados? P.S. Ir tāda lieta kā sarkasms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 Par pašu chill.lv dizainu, kuru tik ļoti daudziem patīk kritizēt, ka špikots no gign, es teiktu tā - tas bija pirms 3 gadiem un dizainu taisija koders - dall, atļaušos atklāt, kurš ir aizsaulē, tapēc atzīšos viņa vietā, jā, šis tas tika ņemts kā piemērs no gign. Drīz būs jauns dizains, tapēc varat atslābt. Un savu ego pakačājat labāk uz citām lietām, chill.lv ar to nav nekāds sakars. omg ynk, ej dirst. mums viņš stāv no pagājušā fucking gada, tā ka tu ar savu 10.o decembri vari iet ieskrieties. es, bļeģ skaidri un gaiši pateicu iepriekšējā postā, ka jūs varat domāt, ko vēlaties un mēs domāsim ko vēlamies, kāda sūda pēc vajag piepisties? Man neinteresē vai viņš ir vai nav pizģīts, manis pēc tās bildes autors varētu pieslēgts pie melu detektora klāstīt cik oriģināla ir ideja, es tāpat redzu, ka ir līdzīgs un to nekas nemainīs. LOL edit: aww, redz kā, pats šur tur iebrauci doubleedit: alnami man liekas bija kaut kāds jautrais čalis, es atceros frāzi par vienu serveri "cik es zinu, tur spēlē alnami, ar to pietiek, lai es no turienes turētos pa gabalu" tripleedit: ynk, ievēroju, ka tu izmanto frāzi "varat atslābt". Vienīgās personas, kuras šeit ir saspringušas ir tās, kas ar putām uz lūpām aizstāv chilla dizaina autentiskumu. Mēs pārējie vienkārši smīkņājam Tā, ka nāksies vien tev pašam ņemt vērā savu atslābšanas ieteikumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 Baigais trakulis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 Ak Dievs, kā man besī cilvēki, kas nemāk uzrakstīt "idiots".. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-ynk Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 (edited) Jūs piepisāties, mēs atbildējām. eniivei, headers tiks mainīts, tapēc savu bezdarbību varat labot ar citiem šitiem, nu kā jau te tas ir ierasts p.s Okey jā, tomēr pieķēru sevi pie azarta, beidzot, kaut kā aizstāvēt savu projektu, jo Jūsu dabā jau ir visus nodirst. Tas nav nevienu vien gadu manīts. Edited December 15, 2009 by -ynk Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 Yenkij, tieshi tapeec mees esam tik forshi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 Jā, baigi nepelnīti jūs nodirsām, zinot kā jums mājaslapa ir skaisti nospiesta no mūsējās. Ļaunie mēs, nabaga oriģinalitātes piesātinātos nabadziņus apliekam vispār gignam ir daudz kas kopīgs ar lielo ļauno vilku no trim sivēntiņiem! Cik šausmīgi! p.s. vispār, šiten ieliek topiku un jau kādi 4i čillisti sāk bliezt pretī, jums jūsu komūnā laikam ir makten interesanti, ja jau gign forumu čekojat ik pa 5 minūtēm Man ar nožēlu jāsaka, ka ja tur kāds apdirstu/apmelnotu gign es par to visticamāk nekad neuzzinātu un mani tas nekad arī neuztrauktu. Bet nu lai jums jautri klājas ar jauno Ziemassvētku bildi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 kri un jonotana sarakste nogalina. like for real. just now. someone died because of that. jums vajadzētu nokaunēties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-ynk Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 (edited) Tur jau tā lieta, ka nenodarbojamies ar citu nodiršanu, tas atkal Jūsu dabā ir - pakačāt ego un diena izdevusies Un galvneias, ka paši vēl lepjās ar to Vēl skaitaties pieaugušo bariņš Arī man ar nožēlu jāsaka, ka citus pastajana nolikt nav tas labākais tonis. Kas zin, varbūt te pusei dzīve pilna ar kompleksiem ir. to ausainais: 11:30 Nolēmām tomēr nomainīt headeri, jo izrādās viņiem jau tas headers no 08, tapēc tur runāt takā ar sienu. 11:04 Tikko uzzināju, ka Jums tas headers 2008. gadā tika izveidots, nu ok, tagad visi heiterīši varēs vēl pakritizēt, mums tikai reklāma biggrin.gif Edited December 15, 2009 by -ynk Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 Es nezinu kāpēc visi tik aktīvi piesien gignam citu nodiršanu, bet man tas patīk Tāpēc uzskatu, ka gigna imidža veidošana ir totāls success Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 Galvenais, ka headers mums 2 vai 3 dienas ātrāk bija par wanabe zvaigznēm atradu chill'ā to teicis ir ynk. Vienkārši EPIC Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 macho es nedomāju ka tu noslīksi līdz tādam līmenim Link to comment Share on other sites More sharing options...
cs_parodija Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 (edited) Jautājums, kāpēc normāls ps'eris kau ko špikotu ? Ja viņš visu māk ? Atbilde. Mācēt rīkoties ar photožopu māk katrs 3, āber cilvēki kuriem strādā iztēlē un ir nojauta ko taisīt ir daudz mazāk. P.S roflzaurs. P.S^2 ausaiņa posts = roflzaurs kvadrātā. Edited December 15, 2009 by cs_parodija Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 Viss macho. cSpoks Tevi nolīdzināja līdz ar zemi. Neraksti neko vairāk. Ej nokaunies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 Cik noprotu, tad ynk varētu būt yanka, jeb Jānis Meikšūns, kas ir viens no čata vadītājiem un kuru esmu dzirdējis pieminam cs`u kā tādu tad arī nebūtu brīnums, ja viņš būtu šis lietotājs Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 (edited) Ir jau ir spikots. Un ynk- tas kad teici, ka jums jau stav no 10. decembra, tas ir suuds! Jo gignam shitas headeris jau pagaisho gad bija. Bet nu neko. pleasure @ gign.lv Nolēmām tomēr nomainīt headeri, jo izrādās viņiem jau tas headers no 08, tapēc tur runāt takā ar sienu. Edited December 15, 2009 by pleasure Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 Tāpēc uzskatu, ka gigna imidža veidošana ir totāls success tu to aizsāki tālajā 2003. gadā, kad gandrīz katru nodirsi par nesakarīgiem tekstiem, debīlu domāšanu utt. Un lielai daļai veljoprojām ir bail šeit kaut ko rakstīt Un tapēc visiem liekas ka tu mētā nenormāli kruto no sevis (vismaz man tā sūdzās ) p.s. cspoks davai šeit neraksti, no taviem postiem ir nulle jēga. p.s.s. tapēc gignā parasti viens otro nodirš, jo tā ir aizsākts jau pašos pirmsākumos tobiš, pa defu tu esi sūds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 Jestri bija lasīt šo topiku. Konflikta iemesls diezgan principiāls kādam liekas. Pēc mana skata punkta istenībā pie kājas par tādiem dzīves sīkumiem. Bet istenībā visvairāk par ko sirsniņa sāp, ka kaut kādi sīkpirži, kā spoks un alnami kaut ko te smako un smagi cenšas aizstavēt citu komūnu un nolikt gign, lai gan paši te cišuki uzturas pastāvīgi. Tātad lūdzu cienītie nerakstat šeit neko vairāk un turpinat mūs nodrist pa savu izveidot topiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 (edited) tobiš, pa defu tu esi sūds Tā teikt sūda prezumpcija. Cilvēks ir sūds, kamēr nav pierādīts pretējais. Edited December 15, 2009 by HyperBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts