Jump to content
GIGN Forum

Chill Has The Power


Angel
 Share

Recommended Posts

  • Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Tikko uzzināju, ka Jums tas headers 2008. gadā tika izveidots, nu ok, tagad visi heiterīši varēs vēl pakritizēt, mums tikai reklāma :D

P.S

Saņēmu pm no ps'era, ka headers moš tiks mainīts, kaut gan uzskatu, ka tas ir lieki. Lieku roku uz sirds, ka nekas nav špikots :) Iepriekšējā postā jau visu ar atklātu sirdi atklāju.

Viss, vairs nelīdīšu, sorry visiem heiterīšiem par mazo ablomu - turās :*

P.S.S

to kri: Ta nu gan lielāks par 2 gadiem :D Pahodu jau 3 bērni ir, ne ?

Edited by -ynk
Link to comment
Share on other sites

Par pašu chill.lv dizainu, kuru tik ļoti daudziem patīk kritizēt, ka špikots no gign, es teiktu tā - tas bija pirms 3 gadiem un dizainu taisija koders - dall, atļaušos atklāt, kurš ir aizsaulē, tapēc atzīšos viņa vietā, jā, šis tas tika ņemts kā piemērs no gign. Drīz būs jauns dizains, tapēc varat atslābt. Un savu ego pakačājat labāk uz citām lietām, chill.lv ar to nav nekāds sakars. ;)

omg ynk, ej dirst.

mums viņš stāv no pagājušā fucking gada, tā ka tu ar savu 10.o decembri vari iet ieskrieties.

es, bļeģ skaidri un gaiši pateicu iepriekšējā postā, ka jūs varat domāt, ko vēlaties un mēs domāsim ko vēlamies, kāda sūda pēc vajag piepisties? Man neinteresē vai viņš ir vai nav pizģīts, manis pēc tās bildes autors varētu pieslēgts pie melu detektora klāstīt cik oriģināla ir ideja, es tāpat redzu, ka ir līdzīgs un to nekas nemainīs.

LOL

edit:

aww, redz kā, pats šur tur iebrauci

doubleedit:

alnami man liekas bija kaut kāds jautrais čalis, es atceros frāzi par vienu serveri "cik es zinu, tur spēlē alnami, ar to pietiek, lai es no turienes turētos pa gabalu"

tripleedit:

ynk, ievēroju, ka tu izmanto frāzi "varat atslābt". Vienīgās personas, kuras šeit ir saspringušas ir tās, kas ar putām uz lūpām aizstāv chilla dizaina autentiskumu. Mēs pārējie vienkārši smīkņājam :) Tā, ka nāksies vien tev pašam ņemt vērā savu atslābšanas ieteikumu.

Link to comment
Share on other sites

Jūs piepisāties, mēs atbildējām.

eniivei, headers tiks mainīts, tapēc savu bezdarbību varat labot ar citiem šitiem, nu kā jau te tas ir ierasts :)

p.s Okey jā, tomēr pieķēru sevi pie azarta, beidzot, kaut kā aizstāvēt savu projektu, jo Jūsu dabā jau ir visus nodirst. Tas nav nevienu vien gadu manīts.

Edited by -ynk
Link to comment
Share on other sites

Jā, baigi nepelnīti jūs nodirsām, zinot kā jums mājaslapa ir skaisti nospiesta no mūsējās. Ļaunie mēs, nabaga oriģinalitātes piesātinātos nabadziņus apliekam :(

vispār gignam ir daudz kas kopīgs ar lielo ļauno vilku no trim sivēntiņiem! Cik šausmīgi!

p.s.

vispār, šiten ieliek topiku un jau kādi 4i čillisti sāk bliezt pretī, jums jūsu komūnā laikam ir makten interesanti, ja jau gign forumu čekojat ik pa 5 minūtēm :) Man ar nožēlu jāsaka, ka ja tur kāds apdirstu/apmelnotu gign es par to visticamāk nekad neuzzinātu un mani tas nekad arī neuztrauktu. Bet nu lai jums jautri klājas ar jauno Ziemassvētku bildi :)

Link to comment
Share on other sites

Tur jau tā lieta, ka nenodarbojamies ar citu nodiršanu, tas atkal Jūsu dabā ir - pakačāt ego un diena izdevusies :)

Un galvneias, ka paši vēl lepjās ar to :D Vēl skaitaties pieaugušo bariņš :) Arī man ar nožēlu jāsaka, ka citus pastajana nolikt nav tas labākais tonis. Kas zin, varbūt te pusei dzīve pilna ar kompleksiem ir.

to ausainais:

11:30

Nolēmām tomēr nomainīt headeri, jo izrādās viņiem jau tas headers no 08, tapēc tur runāt takā ar sienu.

11:04

Tikko uzzināju, ka Jums tas headers 2008. gadā tika izveidots, nu ok, tagad visi heiterīši varēs vēl pakritizēt, mums tikai reklāma biggrin.gif
Edited by -ynk
Link to comment
Share on other sites

Jautājums, kāpēc normāls ps'eris kau ko špikotu ? Ja viņš visu māk ?

Atbilde. Mācēt rīkoties ar photožopu māk katrs 3, āber cilvēki kuriem strādā iztēlē un ir nojauta ko taisīt ir daudz mazāk.

P.S roflzaurs.

P.S^2 ausaiņa posts = roflzaurs kvadrātā.

Edited by cs_parodija
Link to comment
Share on other sites

Ir jau ir spikots. Un ynk- tas kad teici, ka jums jau stav no 10. decembra, tas ir suuds! Jo gignam shitas headeris jau pagaisho gad bija. Bet nu neko.

pleasure @ gign.lv

Nolēmām tomēr nomainīt headeri, jo izrādās viņiem jau tas headers no 08, tapēc tur runāt takā ar sienu.
Edited by pleasure
Link to comment
Share on other sites

:)

Tāpēc uzskatu, ka gigna imidža veidošana ir totāls success ^_^

tu to aizsāki tālajā 2003. gadā, kad gandrīz katru nodirsi par nesakarīgiem tekstiem, debīlu domāšanu utt. Un lielai daļai veljoprojām ir bail šeit kaut ko rakstīt :) Un tapēc visiem liekas ka tu mētā nenormāli kruto no sevis :)) (vismaz man tā sūdzās :( )

p.s. cspoks davai šeit neraksti, no taviem postiem ir nulle jēga.

p.s.s. tapēc gignā parasti viens otro nodirš, jo tā ir aizsākts jau pašos pirmsākumos :) tobiš, pa defu tu esi sūds B)

Link to comment
Share on other sites

Jestri bija lasīt šo topiku.

Konflikta iemesls diezgan principiāls kādam liekas. Pēc mana skata punkta istenībā pie kājas par tādiem dzīves sīkumiem.

Bet istenībā visvairāk par ko sirsniņa sāp, ka kaut kādi sīkpirži, kā spoks un alnami kaut ko te smako un smagi cenšas aizstavēt citu komūnu un nolikt gign, lai gan paši te cišuki uzturas pastāvīgi. Tātad lūdzu cienītie nerakstat šeit neko vairāk un turpinat mūs nodrist pa savu izveidot topiku.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...