Jump to content
GIGN Forum

Jā, Es Esmu Vissliktākais :)


eziic
 Share

Recommended Posts

Sveicināti, mani dārgie draugi un nedraugi. Centīšos neizplūst garās un nevajadzīgās runās par to, kas bijis un par to, kas ir šobrīd, par to lai stāsta mani divi iepriekšējie posti šajā sadaļā, viens no tiem ne īsti skaidrā saprātā uzreiz pēc savu tiesību zaudēšanas šajā serverī:

http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=37154&hl=

un nākamais skaidrā saprātā kādu laiku pēc šī incidenta:

http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=37644&hl=

Ja kāds ir palaidis garām šo visu un tomēr izlasījis abus iepriekšminētos postus, domājams, ka situācija ir skaidra. Laiks iet uz priekšu nejēgā, sniega joprojām nav un alus paliek arvien dīvaināks, kā nekā valstī krīze, bet nu neko darīt. Zinu, ka samurajs mani joprojām nemīl un man ir pamatotas aizdomas, ka šis būs trešais posts no manas puses, kurš tiks aizvērts no viņa rokas, tomēr mani tas kaut kā šoreiz īpaši neuztrauc.

Ko es vēlos iegūt savā īpašumā? Tieši to pašu, kas man bija iepriekš - vote, ban un rock [slap/slay, sauciet kā gribiet]. Domājams, paskaidrojumus pie šim tiesībām nevajag, jo katram normālam indivīdam ir saprotams kad un kāpēc ir nepieciešamība pēc šīm komandām. Pēdējos +/- 3 mēnešus esmu spēlējis patiešām reti dēļ studijām un dažādām sadzīves lietām un arī tad pamatā zem feiknikiem, šovakar saņēmos un pasūtīju nikam termiņu. Ne dēļ tā, ka biju ieplānojis šo postu, dēļ tā, ka beidzot gribēju paspēlēt ar savu niku. Sajūtas patīkamas līdz brīdim, kad kāds prasa nobanot/nomainīt karti/izraut kādam mēli vai piekaut kādu līdz nepazīšanai par to, ka attiecīgais indivīds sēž bāzē pusmapi un neko nedara, jo ir cilvēki, kam viss šis ir pagājis gar ausīm un viņi man lūdz veikt šādas darbības. Ko varu apsolīt no manas puses - neko. Neesmu pārāk aktīvs un turpmāko pusgadu visticamāk arī nebūšu, tomēr šis serveris, kā jau daudziem zināms, ir vienīgais serveris, kurā es patiešām ar prieku uzturos un pavadu daļu no sava brīvā laika. Fakts, ka tāda veida izgājieni, kā Liepājas incidenta laikā, vairs neatkārtoties ir pats par sevi saprotams. Alu dzeru joprojām, tomēr šis tas dzīvē ir licis apdomāt dažādas lietas un nianses. Joprojām mēdzu spēlēties ar nazi, šad un tad parunāt pa mikrofonu un padziedāt, kas gan pēdējo mēnešu laikā nav novērots, jo tas brīnums pie manām austiņām ir atteicies pienācīgi darboties. Visā visumā domājams - esmu labojies, tīri kā personība. Un nē, man nevajag garāku krānu, vienkārši ir patīkami paspēlēt serverī, kad var uzturēt tur jau ierasto kārtību brīžos, kad nav neviena, lai to darītu un palīdzēt citiem spēlētājiem. Paldies jau iepriekš, arī pie visa negatīvā, kas šim sekos. :thumbsup:

Pie reizes vēlos palūgt noņemt man uzliktās warnas forumā. Kādu laiku iepriekš biju izveidojis topiku:

http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=40835&hl=

papildus šim visam ir pievienojusies warna no cash^ par manu signature, kura satur informāciju, kura viņam personīgi nepatīk. Esmu ar mieru izvākt šo quote ārā no sava paraksta, kas attiecas uz pārējām 2 warnām, kas joprojām rotā manu profilu, lūdzu izskatīt šos abus gadījumus vēlreiz un apžēlot mani. Nu neesmu es tik slikts cilvēks un spameris, lai man katru dienu būtu jāskatās uz saviem %. :) Liels paldies jau iepriekš par jūsu iztērēto laiku lasot šo visu, veiksmīgu turpmāko dienu. ;)

Link to comment
Share on other sites

Man personal notepad stāv viss mans signs, kā backups šādām situācijām, kad kāds man viņu izmaina. Pie tam es neredzu nevienu noteikumu tam, ka nedrīkstu te likt jebko, kas man šķiet pienācīgs šeit atrasties. Piedod lūdzu un beidz rāties, zinu, ka esmu vairākkārt brīdināts mūsu sarunās caur skaipu, bet atstāj vismaz to visu šeit šajā postā, lai cilvēki saprot par ko ir runa. Pēc šodienas droši varēsi izņemt un šo visu aizmirst, pīs:

21kz9zd.jpg

[20:27:44] n0r3k says: silts alus - bļē, tas ir tas pats, kas sūkāt ļenganu locekli

[2:59:28] cash^: ja viņa man iekostos galā, es ar abām rokām vienlaicīgi uzšautu pa ausīm un viņas smadzenes izsprāgtu pa muti

[2:59:37] cash^: vai dibenu

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Līdz augustam spēlēju tikpat aktīvi cik parasti, pēc tam nikam nobeidzās termiņš un makā bija noticis čigānu uzbrukums, kas toreiz uzreiz liedza man niku pagarināt, tad sākās studijas & stuff un rezultātā spēlēju retāk, pa naktīm un zem feiknikiem. Šad un tad apmeklēju war3, tā kā nekad iepriekš nebiju spēlējis tādu brīnumu, likās tīri interesanti, it sevišķi fakts, ka ar to 2. rasi var palikt gandrīz neredzams pie 6. lvl + cloak, kas man, kā aktīvam dūrējam, nu ļoooti patika. :) Tomēr tas tāds apnīkošs pasākums, paspēlējos kādu brīdi un atkal atgriezos pubā. Tas tā, īsumā pēdējo mēnešu aktivitātes.

Link to comment
Share on other sites

Kopš eziiic atradis savu sirdscukurdukurdupsiiiti,vinshs ir juutami mainijies...Ne zvani un sarunas par balozhu juutaam pec pulkstens 00:00 :P ne spama uzbrukumi PM`os :P Un par tadu kaa verveleshanu CS`aa ariii esmu aizmirsis,iespejams mikrafona neesamība bija iemesls :P Nu eziiic ir nakts zveers,lidz ar to REC...

Link to comment
Share on other sites

Neredzu īsti jēgu piešķirt tiesības tiem, kas tās zaudējuši dēļ savām izdarībām. Vai tad GIGNā trūkst adminu? Ai dont sink sou. Un piešķirt tiesības tikai bez slapa ir tas pats, kas pedofilu-izvarotāju izkastrēt un pieņemt darbā bērnudārzā par auklīti.

Man nekas nav pret ezīti, viņš liekas sakarīgs džeks un raksta garus poustus (kurus gan atzīšos, ka nelasu, jo negribu tam tērēt tik daudz laika) bez daudz smailijiem tajos, bet šādos adminu jautājumos es iz sendienām esmu pret otro, trešo un kādu tur vēl iespēju došanu. Tas pats attiecas uz adminiem / ex(?)-čīteriem.

Link to comment
Share on other sites

Cik slimi salīdzinājumi.

Ok, sapratu, ka man ir jāpaskaidro sava bez-slapa loģika. Pavisam vienkārši, man tajā agrākajā ezīša & co padarīšanā visneforšākā likās slapošana, gan tā liekā, gan tā buga veidošāna. Viss pārējais bija ok, nebija ne kreisie bani, ne citas neforšas lietas. Tas tā īsumā. Bet nevar nepiekrist arī par to adminu daudzumu.

Link to comment
Share on other sites

Gan jau admin list ir milzigs , bet tas nenozime ka tie visi joprojam spele. Puse vnk ienak vienreiz nedelja/diena uzspelet ~30min un viss. Forumu vinji ari reti ie4eko. Ezis bija individs kursh gan bez/ar tiesibam turpinaja patstavigi spelet GIGN'a.

P.S. samurajs teica tie kuri ne atrakstis foruma par to Admin sadalju , tiem nonems tiesibas.

Edited by ngEAr
Link to comment
Share on other sites

http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...7&hl=siests

Jā, izlieto ūdeni nesasmelsi. Bija šāda situācija, esmu vairākkārt atvainojies par tās dienas izdarībām no mana nika puses, atstāstījis visu kas un kā tur galu galā notika [+/-] un nedomāju, ka kaut kas tāds varētu atkārtoties, jo nākamreiz, ja ieplānošu apmeklēt Liepāju un padzīvoties pie Gūdmena, jau iepriekš nodrošināšos un ieplānošu nobeigt nikam derīguma termiņu, nesamaksāt telefona rēķinu, likt kādam man nezinot nomainīt paroli un palūgt kādam sist mani un visus pārējos, kas mēģinās tuvoties datoram tuvāk par metru. Īsāk sakot - kas bijis, bijis. Nenoliedzu savu vainu, mainīt tur neko nevar, vienīgi mēģināt uzticēties manis teiktajam.

Es slappaku biju nosējis vēl tad, kad biju admins serverī. Pēc +/- pusgada izlūdzos šo komandu atpakaļ, jo adminēt bez xrock un slap ir patiešām pagrūti. Pēc tam šādas lietas no manas puses, konkrētāk, bugs vai lieka slapošana, netika novērotas un izmantoju šīs komandas tikai patiešām nepieciešamos gadījumos, ja neskaita jau jonathana pieminēto liktenīgo dienu. No otras puses - esmu manījis vienu adminu [negribu samelot, neatceros kuru tieši], kurš tīri labi tiek galā ar pienākumiem arī ar pliku xb un voti - sēdētājus, nesmuki runājošos un misijas nepildītājus vienkārši bano uz 1 minūti. Kā alternatīva tā, protams, nav slikta lieta un pie tā noteikti varētu pierast, tā ka var jau teorētiski iztikt, nav tik traki. :) Kas attiecas uz adminu daudzumu serverī, ko pieminēja arī Alvis, kā jau te daži minēja - bieži vien mēdzu spēlēt naktīs un tieši tas ir tas laika posms, kad šī lieta joprojām ir aktuāla. Pēdējā laikā gan ngEAr, cik esmu manījis, pa naktīm dzīvojas aizmukušo čīteru sadaļā un bano cilvēkus pēc gandrīz katra posta, kas ir patiešām pozitīvi un arī pats šad tad spēlē, tāpat noteikti ir arī citi, kas ik pa laikam tur padzīvojas arī vēlajās diennakts stundās, tomēr bieži vien ir brīži, kad situācija nav tik spīdoša.

Respektēju un saprotu tavu nostāju. Ja nav lemts - nav lemts. :) Tādā gadījumā vēl paliek aktuāls jautājums par warnām, kuras pieminēju posta beigās, bet par to laikam visi pavisam aizmirsa. Nu nekas, gan jau. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

:)

Nu, īstenībā es pēc sava pousta uzrakstīšanas tāpat klusībā ceru, ka tiesības ezītim tiks piešķirtas, jo mans nepiedošanas koncepts ir vairāk impulsīvs un ar domu "Saņem, izjūti sāpes! Pārējie skatieties, mācieties un drebiet bailēs, jo VARAT BŪT NĀKAMIE!!!" Pēc topika pēcākas pārlūkošanas manas domas mainās, bet to izrādīt nedrīkst - jārada stingras pārliecības un atbildēšanas par saviem vārdiem iespaids. ~_~

Nopērts jau eziic ir, naktīs banotāji noder, manis pēc lai jau viņam tiek tie burtiņi. Nu, nemaz nav žēl.

Link to comment
Share on other sites

Nu pa shito galjaseedaaju nau ko teikt,neticu ka ir mainijies lai pierada ar speeli nevis ar tukhsiem tekstiem katraa roundaa vismaz 3 reizes vins kko uzraksta !

Ja mees piedodam ezim par vinja agraakaam izdariibam,un iedodam acc,tad kapec pret H!vemind nekas netika dariits,vins ar savu vainu atdzina un centas visu veerst pa labu bet kaadam bija kkas pretii!

shajaa situacija es esmu pret lai vinjam kko pieskirtu tas nebuutu godigi pret h!ve.

Taa kaa liels pat LJOTI liels antirec ! :mIm:

ps. ne man kko izlemt un teikt!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...