Jump to content
GIGN Forum

In Sport We Trust.


entw
 Share

Recommended Posts

Vajag paliidziibu nelielu. taatad, man ir 16 gadi. kaa jau jebkursh es esmu izmeeginaajis treneeties basketbola, futbola, ciinjas sportos utt. protams, ar laiku visu pametu, kaa jau bez taa, bet fiziskais ir labaa staavoklii, neskaitot, ka peedeejo gadu nekur neesmu treneejies, bet gan smagi piipeejis, bet nedomaaju, ka tas visu izbojaas.

taatad kjeramies veersim pie ragiem, es veeletos treneeties kaada sporta veidaa, ieteikumi? Esat redzeejushi Amerikaanju Piiragu pirmo dalju? Kur tas Oss speele to tipja nevis florbols, bet jaaskrien ar taadu nuuju un galaa ir taads vaartusarga kjeramais un bumbinju jaanes un jaasit apmeeram taados kaa hokeja vaartos, kaa saucas, un vai latvijaa-riiga pastaav taadi klubi? Un otrs, vai nav par veelu saakt treneeties florbola? Es gribeetu taada nepaarak profesionaala liimeni, prieks amatieriem ar taadu komandu kuri nav no beernibas kopaa un te es ierados un neiederos tipja, nu vo, kar4 gribu nuuju un bumbinju, ko?

Link to comment
Share on other sites

jep right, aizmirsu kaa saucaas, bet nu cik zinu riiga nepastaav taadi junioru klubi, jeb pastaav?

edits: opaa, saite laba, daudz gan klubu, riiga arii ir, bet kaadi ieteikumi vispaar, kaa as dziives lakross ir? un varbuut labaak uz florbola pusi skatiities?

Edited by entw
Link to comment
Share on other sites

Kapēc neizdevās nekas ar iepriekšminētajiem? Ja priekš sevis patrenēties, tad labāk aizej paskrien, pakačājies un būs labāk nekā aiziet uz kautkādiem amatieru florbola treniņiem, dažas reizes uzmest pa vārtiem un iet mājās.

Link to comment
Share on other sites

nu nesanaaca deelj daudziem iemesls, ar laiku visi klubi veraas ciet, citam bankrots, citam vienkaarshi aizsleedzaas, bet varu teikt, ka pa shiem gadiem esmu taa noskraidiijis, un taa pakachaajies, ka kaadam laikam pietiks, un jaa tiesham tagad veelos kaadu laicinju 1gadu nu max 2 gadus pastaigaat uz taadiem amatieru treninjiem kur ir komandas speele, atnaac paspeele, peec treninja ej patusee ar komandasbiedriem un maajas, tas buutu vissideaalakais.

:thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

:thumbsup:

Lielāku sūdu nēesmu dzirdējis. Varbūt izmet vēl kādu tizlu attaisnojumu kādēļ nevari paciest grūtības? Pa shiem gadiem esi nokačājies , saprotami baigais kačoks esi. Tev laikam no 6 h dienā sēdēšans forumā musīši aug. Paprasi jebkuram normālam sportistam un Tev pateiks, ka pa dažiem gadiem nevar nokačāties tā lai efekts ir baigi ilgstošs neko nedarot, tā bļe vispār nevar nokačāties, bet Tu dari, kā zini, es vienkārši šitādus beigta suņa murgus īsti paciest nevaru.

Piedod.

Link to comment
Share on other sites

Piedod.

Ja nevari paciest tad nemaz nelasi UN GALVENAIS -.............., OK? Un nē, kapēc gan es nevaru tagad aiziet uz pagrabu un pakačāties? Jēga man vilkties uz kādu trenažierzāli, ja man mājās pagrabā ir vairāki trenažieri kur var gan kājas, rokas, un atlikušo ķermeņa daļu pakačāt, pff grūtības nevaru paciest, smiekliigs esi.

Edited by entw
Link to comment
Share on other sites

neklausies Fake ... :)

nezinu gan kā tev būs ar lakrosu ... pazīstamais ar to ņemās Valmierā un ir baigi apmierināt jo ir atradis kādu sporta veidu AR fizisku kontaktu ... ja tevi tas interesē tad droši aidā ...

Par florbolu nemācēšu teikt ... neesmu mēģinājis ...

Bet ja vēlies ko jaunu tad iesaku izmēģināt frisbiju ... ja interesē kas tas par zvēru un kā to spēlē tad droši raksti man pm paskaidrošu un iespējams pat palīdzēšu tikt uz trenniņiem etc ...

Link to comment
Share on other sites

Es nevienā vietā nesaku, ka lakross ir slikts, tāpat kā tu neteici, ka ej uz savu pagrabu. Man prieku uzdzen tas teksts, ka tu esi "tā piekačājies" pirms tam minot, ka esi pēdējo gadu uz cīgām dzīvojis. Ā un vēl man patīk tas kā Tu paskaidro kāpēc ej prom no treniņiem, nu jā es zinu, prosat visi klubi, kuros tu esi bijis ir aizvērušies.

Nestresso, te vairāk nerakstīšu.

EDIT : Lazda, es kaut vienā vietā saku, ka smēķētājs nevar uzkačāties, es pieminu viņa teikto par to, ka šamajs gadu ir sēdējis mājās uz cīgām, un uzskata , ka efekts tam ir 0.

Reāli, netaisos savus idiālistiskos sūdus nevienam bāzt virsū, bet šie visi brīnumi...

Edited by Fake^
Link to comment
Share on other sites

plzplz moderatori atljaujat atbildeet uz Fake postu, savaadak man te jau briidinaajumu izteica par miiljvaardinju izmeetaashanu, bet nu bez tiem nevar dziivot kmon. nee nu tas tak ir pashsaprotami, ka nu nejau visur kur esmu treneejies ir aizveerushies, atceros, ka ar futbolu pisiens, ka mani izmeta, ka karatee klubs bankroteeja, basketbola tipja klubs arii off, utt. negribu te ne ar vienu striideeties, un es nesaku, ka esmu paarkachaajis, vienkaarshi agrak visu laiku biju skaidriijis, svari un protams pats treninsh, taaka tagad veelos taadu prieks sevis taa, lai pavadiitu labi laiku, izklaideejoties speelejot komandas speeli, varbuut kaut ko sasniegt, un viss. :)

edits: un nee, es saprotu, ka deelj smeekjeeshanas man ir suudigak, gruutak paskriet i ect, nevajag jau tik tieshi uztvert manus vaardus.

Edited by entw
Link to comment
Share on other sites

Jebkurš vecis 50 gadu vecumā var sist ar kāju pa bumbu, iemest grozā bumbu, slidot un iesist vārtos ripu. Labāk pasaki kas nav invalīdu spēle?

EDIT: Žēl ka futbols, basketbols nemaz neatšķiras no florbola pēc tā, kā tu viņu raksturo.

Edited by +Demetrius
Link to comment
Share on other sites

edits: opaa, saite laba, daudz gan klubu, riiga arii ir, bet kaadi ieteikumi vispaar, kaa as dziives lakross ir? un varbuut labaak uz florbola pusi skatiities?

Lakross nav tik populārs Latvijā kā florbols, manuprāt... Vari jau aiziet apskatīties ;)

Link to comment
Share on other sites

zabey tev ir 16 gadi un tu visu laiku skraidi no vienas vietas uz otru jau kopsh kad spermatozioids biji... tu vnk macesi vairakas lietas daleeji kaa amatieris, bet neviena lieta nebusi specialists, nu ka ro4e tu esi nulle tava berniba ir izsmelta.. parasti cilveks trenejas viena sporta veida jau no 5 gadu vecuma lidz 18 ka es taekwondo un man jau 2 dans ir. es tava vieta ietu vnk skriet katru dienu kadi 5 km un tad vairak, un iet uz stiena pievilkties, vairak jau tu neizspiedisi universalais karevi

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...