Jump to content
GIGN Forum

Apsveicu Gign Forumu


macho
 Share

Recommended Posts

We have 13,000 registered members

The newest member is cisiinjs?

man šajā faktā patīk 2 lietas

1) mums ir 13000 memberu

2) jauno memberi sauc ciisinjs?, kas kopumā ir ļoti interesants niks. Tas liecina par vairākām lietām. Viena - iespējams niks ciisinjs bija jau aizņemts un viņš pielika vienkārši vēl vienu simbolu klāt.

beeet, iespējams, ka šeit ir apslēpta daudz filozofiskāka doma. Iespējams, līdzīgi kā Hamletam šis cilvēks nav drošs par cīsiņa eksistenci - iespējams, ar šo lietotāju viņš liek aizdomāties - ir vai nav cīsiņš. Teiksim tu aizej uz ēdnīcu, paņem kartupeļu biezputru, paņem arī kaut kādu ēdnīcas defaulto balto mērci, parastu, vienkārši milti ar ūdeni un paņem cīsiņu. Parasti vairākus, jo cīsiņi, līdzīgi kā sand people nenāk pa vienam. Ok, tu paņem cīsiņu, bet vai tas tiešām ir cīsiņš? Varbūt tā ir maza desiņa? Tu nevari būt drošs. Es atceros, ka vienu gadu vidusskolā pa vasaru mums uzdeva uzrakstīt eseju "How do we know?" un tikai sākot domāt par to, tu saproti, ka īstenībā jau tu nekad nevari būt pilnīgi drošs par lietām. Nedaudz bailīgi un man liekas, ka cīsiņš mums par to atgādina.

vai arī viņš vienkārši aizpildīja reģistrēšanās blanku un pie jūzerneima iedomājās "hmm, cīsiņš?" un derēja! Bet tas nav reāli, daudz reālāks ir otrais variants.

Link to comment
Share on other sites

Papētīju ciisinjs?'a profilu - pilnīgs tukšums. Viņš par sevi plašākai publikai negrib darīt zināmu neko. Tā kā šādi profili bieži vien pēc izveidošanas tā arī paliek neizmantoti, varbūt der sazināties ar viņu caur e-pastu, lai noskaidrotu, kādi apsvērumi bija par pamatu tieši šadai segvārda izvēlei.

Un jā - pievienojos sveicieniem GIGNam. Žēl, ka viņam nav veidola un adreses, varētu aizbraukt roku paspiest. ^_^

Link to comment
Share on other sites

Nevarētu teikt, ka 13'000 ir maz! Apsveicam "GIGN".

Labi filozofēt, rosina iztēli :)

Es saku, ka cisiinsj varbūt nemaz nav domāts kā vārds "cīsiņš". Redzot to, ka tur ir rakstīts "cisīnš" liek domāt par nepareizi izrunātu, angļu valodā izteiktu, vārdu "this inch".

Link to comment
Share on other sites

Vienīgais žēl, ka tie 13k nav unikāli (domāts no vārda "unique") cilvēki... Dažiem te ir pa pieciem un vairāk profiliem...

EDIT. ceru, ka gign.lv pēc lietotāju skaita izlīdzināsies ar baltgames.. un varbūt ar laiku paplašinās savas interešu svēras... laigan no otras puses šis viss sākās ar GIGN klana forumu un, pārejot uz kaut ko citu, tam zustu pirmatnējā jēga ;DDd

Edited by Kiwix
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...