SaS^MAN Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 liidz macho postam visi rakstiija "smiekliigi, ok" peec macho posta visi saak piebalsot macho. Ebal, nu gan politika, dirsaa liishana & nothing special.. p.s - ir ok Bolda izceltie ir visforshaakie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalva Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Jā, to es arī uzreiz pamaniju Ganjau, kkur uz ielas vai skolā puse kko tādu padzirdētu, apdrstos un no laimes aizskrietu pie saviem vienaudžiem! Tādi pieaugušie, ppc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legenden Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 52. dominee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dont^ Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 omfg :D:D:D :lolza: :lolza: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 šeit jav var pasmieties par cilvēku debīlismu , jo tajos teikumos ko lasa nav nekas tik īpašs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Sūkāt vai nesūkāt? tāds ir jautājums Var norēkties ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reverend. Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Pirms mačo posta. Pēc mačo posta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 protams, ka smiekliigi. es saldi pasmeejos. jo stulbaak - jo labaak. aristokraati var pist pa trasi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Visi izņemot mani un macho ir nevainīgas kuces - tapēc arī jums tas viss šķiet tik smieklīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGGy^ Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Izceltie nogalina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Blaaa nu taa negribās ticēt, ka šos jautājumus ir uzdevusi reāla persona... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalva Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Nē, parasti (normāli) cilvēki visas "lietiņas " uzzin no citiem avotiem, citā veidā Nevis ar kkādiem tik debīliem teikumiem ejot tautā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Pidiņš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 8. Šodien uzvilku šortus un noskuju kājas. Ome to pamanīja un pasūdzējās mātei. Mātei sākās histērija ? kā tu tā vari, tev tikai 15 gadi. Cik cilvēki var būt atpalikuši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalva Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 (edited) Atpalikuši :superlol: Pff, 15 gados meitenēm kājas nav jāskuj, manuprāt! Lkm tpc, ka sāk skūt kājas 15 gados, 18 ir noaugušas takā 25 gadīgam džekam :D Man pat bija meitene, kas skuva sev rokas (nezin kpc), bet lkm jau labi, ka ar viņu viss cauri, jo patīkami nebija, ka pēc 3 dienām viņas rokas bija kā džekam seja... Edited November 25, 2009 by spalva Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Un, kā vienmēr ir novērojama gign ķēdes reakcija. sauļuk, neņem pierē. Daži tekstiņi bija pat relatīvi interesanti, teiksim par to čali, kas nedeva atsūkāt, bet kopumā man īsti nebija oma un man ir apnicis lasīt šos sūdus jau simto reizi (tikai kulītes nomainas), tāpēc arī tāds negatīvs viedoklis. bet speciāli tev un visiem pārējiem ānuslīšanas detektoriem savus komentārus paturēšu līdz pašām diskusijas beigām Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Jā, Tu esi tik lielisks <3 Sadod viņiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now