Jump to content
GIGN Forum

Cigāri

el_Moerto
 Share

Recommended Posts

Tādus točna labus, bet nu točna lētus. ^_^

Tak ieej cigāru bodē un paprasi. Tur tak tādi kūpinātājo strādā - nostāstīs visu no a-z. Centrā uz Ģertrūdes (starp Brīvbas un Akas vai Barona ielu) tāds, manuprāt, ir.

Ja Tu neko nesaproti no cigāriem, tad, manuprāt, pofig vai tu zīd pa 3Ls vai pa 10Ls, starp tiem cigāriem nekāda baigā razņica nav (vismaz tiem, kuri nepīpē ikdienā - nejūt atšķirību). -_-

eei ei.. pats vienu briidi saku njemties ar vinjiem.. tiek as ir lielveikalos nekam neder, jo neskatoties uz to ka vinji ir plastmasaa vinji zaudejushi ir vajadzigo mitrumu...

tabakas veikalos tajos skapishos tur vinji vismaz kautcik uzturas vajadzigaja mitruma..

jo sausi vinji ir vel pretigaki par cigareti pec garshas kaa taadas..

iesaku palaasit tadu gramatu ka "tabaka" laikam.. pameleshos plaukta atradishu tad pateikshu.. tur ir pamaciba dundukiem

Vai īstos resnos cigārus ir jāvelk iekšā plaušās, vai tikai, lai mutē ir? Jo nu cik nu reizes esmu pīpējis cigāru tad vienmēr velku, bet īsti nezinu vai to jādara, bet nezinu kapēc man tipja tas papīrs un tabaka kurā viņš ir iesiets mutē līst visu laiku un pēc ievelciena visa mute pilna ar to, jo es vienmēr ņemu cigārus ar tipja ieliektu galu un to tipja jānogirež, ok nogriežu un tad arī salīst mutē.

• 4 years later...
  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...