Jump to content
GIGN Forum

Cs Clan


Chipsis
 Share

Recommended Posts

jūs gan esat baigie ganksteri!

p.s.

papētīju mājaslapu tuvāk. Jūs mani iedvesmojat. Es nolēmu pieteikties jūsu klanā un atsākt spēlēt cs.

p.p.s.

respektablas pamācības, iesaku visiem izlasīt

http://niceclan.2.forumer.com/index.php?showtopic=5

http://niceclan.2.forumer.com/index.php?showtopic=4

ja nu gadījumā kaut kur šie burvīgie teksti pazudīs, es labāk viņus ielikšu šeit (nu ok, tikai pirmo, otrs pārāk garš).

Taktika CS1.6 CS_ASSAULT

Contra

Vētra ar ventilāciju.

Contra visi kopā viegli ar ēku (no angāra) izslēdz ziņkārīgs teroru (var gaidīt). Pēc tam visi kopā dodas uz kāpnēm (kas ir aizmugurē ieeja), kāpt uz jumta angāru. Mēs iemest flash drive ventyaletsionnoe caurums, tad nekavējoties cīnītos ar visspēcīgākajiem lielgabals climbs tur un asaras par visu, kas ir, kas tur. Ir domstarpībām iedalīt divās grupās: viena climbs uz augšējā fragments, kas uz grunts.

1 grupa nonāk tīklā un gaida komandas.

Grupa 2 nāk, lai izietu no ventilācijas. Pirmā counter tiek throwing visus flash diskus un stiepj. Viņam aiz muguras, otrkārt, sedz līdz pirmās. Kad wet tuvākajiem ienaidniekiem kliegt GO-GO-GO

1 grupa pārtraukumiem šķēršļi, throwing flash iedzīt istaba ar telpām, pārtraukumus, visiem, kas pastāv pietiekami daudz telpas ar savu roku un kliedz: komanda nonāk atpakaļ!

2 grupa yells roger that! Piemērota pirmo un tos pavada, lai zona R.

Piezīmes:

1. Nav vainīgi autors līdzība ar citu taktiku! Kopš viļņošanās, un tad jūs piespiest to darīt, jo tas ir rakstīts - vienkārši bezjēdzīgi. Kaut arī ir personas, kas uzskata, ka daudz viltīgs taktiku notikumu pavērsienu - vienmēr uzvar, bet lielāko daļu taktiku, lai apmierinātu tikai ļoti laba komanda. 2. Parasti visu kārtā beidzas pie paša sākuma. Bet kā tas bieži sākumā trešās puses (iekļūšanas angāra).

Tips:

1. Kad pirmo daļu ieteikt veikt snaiperis (vēlams ar ziloni vai 4_8.). 2. Dial lielāku flash drives. 3. Būt īsāks izklāsts! Terors uz mīlestības pamata campers!

edit:

jums reģistrējoties forumā atnāk epasts ar user ID un reģistrācijas kodu. Meilā rakstīts, ka atverot norādīto linku, vajadzēs ievadīt user ID un to kodu, kamēr īstenībā jāievada vienkārši savs piereģistrētais niks.

Ja jūs nesapratīsiet šo sarežģīto bugreportu es nepārdzīvošu :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...