Chipsis Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Ir Jauns Un Daudzolos Cs Clans ! Klana majas lapa ir http://ganksterstm.ucoz.lv/ Ienac un apskaties Nenozelosi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 jūs gan esat baigie ganksteri! p.s. papētīju mājaslapu tuvāk. Jūs mani iedvesmojat. Es nolēmu pieteikties jūsu klanā un atsākt spēlēt cs. p.p.s. respektablas pamācības, iesaku visiem izlasīt http://niceclan.2.forumer.com/index.php?showtopic=5 http://niceclan.2.forumer.com/index.php?showtopic=4 ja nu gadījumā kaut kur šie burvīgie teksti pazudīs, es labāk viņus ielikšu šeit (nu ok, tikai pirmo, otrs pārāk garš). Taktika CS1.6 CS_ASSAULT Contra Vētra ar ventilāciju. Contra visi kopā viegli ar ēku (no angāra) izslēdz ziņkārīgs teroru (var gaidīt). Pēc tam visi kopā dodas uz kāpnēm (kas ir aizmugurē ieeja), kāpt uz jumta angāru. Mēs iemest flash drive ventyaletsionnoe caurums, tad nekavējoties cīnītos ar visspēcīgākajiem lielgabals climbs tur un asaras par visu, kas ir, kas tur. Ir domstarpībām iedalīt divās grupās: viena climbs uz augšējā fragments, kas uz grunts. 1 grupa nonāk tīklā un gaida komandas. Grupa 2 nāk, lai izietu no ventilācijas. Pirmā counter tiek throwing visus flash diskus un stiepj. Viņam aiz muguras, otrkārt, sedz līdz pirmās. Kad wet tuvākajiem ienaidniekiem kliegt GO-GO-GO 1 grupa pārtraukumiem šķēršļi, throwing flash iedzīt istaba ar telpām, pārtraukumus, visiem, kas pastāv pietiekami daudz telpas ar savu roku un kliedz: komanda nonāk atpakaļ! 2 grupa yells roger that! Piemērota pirmo un tos pavada, lai zona R. Piezīmes: 1. Nav vainīgi autors līdzība ar citu taktiku! Kopš viļņošanās, un tad jūs piespiest to darīt, jo tas ir rakstīts - vienkārši bezjēdzīgi. Kaut arī ir personas, kas uzskata, ka daudz viltīgs taktiku notikumu pavērsienu - vienmēr uzvar, bet lielāko daļu taktiku, lai apmierinātu tikai ļoti laba komanda. 2. Parasti visu kārtā beidzas pie paša sākuma. Bet kā tas bieži sākumā trešās puses (iekļūšanas angāra). Tips: 1. Kad pirmo daļu ieteikt veikt snaiperis (vēlams ar ziloni vai 4_8.). 2. Dial lielāku flash drives. 3. Būt īsāks izklāsts! Terors uz mīlestības pamata campers! edit: jums reģistrējoties forumā atnāk epasts ar user ID un reģistrācijas kodu. Meilā rakstīts, ka atverot norādīto linku, vajadzēs ievadīt user ID un to kodu, kamēr īstenībā jāievada vienkārši savs piereģistrētais niks. Ja jūs nesapratīsiet šo sarežģīto bugreportu es nepārdzīvošu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 That all made sense, kad atvēru google translater un pārtulkoju no "lv" uz eng P.S. Izrādās Chipsa tētis arī cs spēlē. http://niceclan.2.forumer.com/index.php?showtopic=8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 uzrakstīju pieteikumu. http://niceclan.2.forumer.com/index.php?ac...amp;f=1&t=9 ļoti ceru, ka mani apstiprinās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 (edited) Daudzolos<----ftw? macho vēlu veiksmi tikt klanā Edited November 12, 2009 by ausainis Link to comment Share on other sites More sharing options...
R._ Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Mani arī ! Es gribu izmēģināt assault taktiku ! + lai viens no tiem čaļiem visu to stāsta pa mic, kamēr notiek taktikas likšana lietā !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 macho GL! anyway te nau īstā vieta kur reklamēt to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 manuprat viens no gign memberiem jokojaas, jo 1x kad pubaa gaja assaults vins akstijas ar sitam taktikam, kuru laikaa jakliedz go go go, visu laiku blaustijas mikjii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 (edited) Ir Jauns Un Daudzolos Cs Clans ! Klana majas lapa ir http://ganksterstm.ucoz.lv/ Ienac un apskaties Nenozelosi 1 Kas jūsu klanā ir tik Daudzolos ? Bļjad es toč nenožēloju, iesaku visiem . Edited November 12, 2009 by Jem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Daaaaaamnnn .... iespardija forums ar tiem textiem Un galvenais 34 gadigs muziks jau ir pirmais rindaa pieteices wiuw Labi kristap go go go , lai izdodas daudzsoloshajam homie gangsteru klanam Link to comment Share on other sites More sharing options...
R3VOLUTION Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Daudzolos ? Bļjad es toč nenožēloju, iesaku visiem . Bus macho! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Man ir jautājums, vai man ir jēga rakstīt tur pieteikumu? A ja nu mani atšūs, plzplzplzplzplzplzplz Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 manu pieteikumu izskata jau ļoti ilgu laiku, jācer ka viss kārtībā un es izturēšu bargos atlases nosacījumus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 macho ja tevi atšūs vari braukt paraudāsim kopā... Ka es gribētu būt gangsteru klanā... salasītu cilvēkus ar treniņbiksēm un 3310 nokiu un mēs butu THE GANGSTAS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Normāli, manu topiku kopā ar visu profilu izdzēsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 (edited) Es jau neko... bet tas jau ir slimi! (Pat negribu zinat tavu orentaciju!) EDIT: dimka62 Hahaa labs un orginals joks, brinums no kurienes tev tadi rodas Edited November 12, 2009 by Pensionars Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimka62 Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 (edited) Ew čaļi, es ar gribu tajā klanā XD Edited November 12, 2009 by dimka62 Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Haus Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 man validations uz epastu nenāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Chipsis Edit : Paraksti Normala Veida savu Pieteikumu un Neuzdot Daudz jautajumu ja ne varesi iet atvalinjuma ka Fake LAL :DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now