amniijs Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Nepareizi darīju un biju uztaisījis topiku problēmu sadaļā. Tātad. Vairs es to pluginu nevaru izturēt. Tas sūds sasodīti kaitina. Tie gļuki, kuri parasti notiek pie trepēm, kad, skrienot lejā un tupjoties, nereti ķipa atduries pret NEKO! Tas ir sasodīti tracinoši. Par laimi šis plugins nav uz war3 servera. Un vai tad tur ir tik traki, ka visi dducko? Reti kurš to dara. Šī plugina vietā varētu uzlikt tā, ka nākot serverī, ja tev uz mwheelup vai mwheeldown ir nobindots +duck, viņš automātiski atbindojas un spēles laikā ar nevarētu nobindot. Gan jau ka tā var, tas vismaz atļautu dduckot manuāli ar ctrl (cik nu labi to katrs var izdarīt). Cik atceros, šo pluginu uzlika tikai dēļ tā, ka nevarēja dzirdēt kā pārvietojas. Silent runot tikai ar ctrl ir gandrīz neiespējami, tā kā tā nebūs problēma. Un visbeidzot mēs visi varētu, lietojot ctrl, dduckot ārā no stūriem, kas izskatās super-kruti! Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Ja nemaldos arii nGeaR ar shito dduck blietee It kaa jau tracina,bet nu ja jau spelee vinsh ir,tad kapec lai nedrixtetu vinju pielietot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 vajag dduck! war3 ir double-duck un tas ir labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 dduck ir nuubiem, kas bez taa gljuka nemak izvairities Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Atceros, ka deelj Dri shito suudu uzlika Man jau ar patiktos, ja dduck vareetu taisiit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Es arī esmu par to, lai viņu noņem. Bieži gadās kautkādas wtf situācijas ar viņu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 wtf? cik nu es vēl atceros double duck bija sava veida čīts, kas tika aizliegts visās oficiālajās sacensībās. Kāda sūda pēc jūs tagad gribat viņu uz servera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Viņš nav aizliegts, ja taisi to sūdu ar ctrl. Ar mousewheel katrs dunduks to prot un izmantoja, tāpēc arī noņēma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hikkii Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Vispār jau sen nav aizliegts, jo patrenējoties var uztaisīt tikai ar ctrl, bez mouse wheel. Lieks čakars tik bija pēc tam saprast vai taisa tikai ar ctrl, vai ar mousewheel + ctrl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 mouswheel + ctrl tas ir iistais dduck... ar mousewheel nepietiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sn00p Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 (edited) es per doubleduck. dubleduck tika izmainiits, vairs nav taads kaa agraak!!! pagaaja jau vairaak kaa gads kopsh izlabota dduck. taapat kaa arii bunny jump tika korigjeets... p.s. sacensiibaas tiek pielietots dduck (Intel , asus, global cupos) Edited November 9, 2009 by Sn00p Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 lol, tas par ko jūs runājat nav double duck, tas ir vienkārši spaidot ctrl sūds, tas nevienam nespēlē, doubleducks ir ar mwheelu. par šo - man pofig Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 mwheel double duck nebūs atļauts gignā, vismaz ne pub, tas ir gala vārds edit: Ak jā, es noņēmu anti-doubleduck un uzliku anti-silentrun pluginu. Normālā valodā runājot - var taisīt doubleduck, bet skaņa vairs netiks slāpēta un doubleduck skriešanu varēs dzirdēt kā normālus soļus. Kāds varētu noreportēt, kā tas dzīvē strādā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 iemēģināju, strādā tā, kā tam vajadzētu strādāt, paldies. Tēma pabeigta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted November 10, 2009 Author Report Share Posted November 10, 2009 Ļoti labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 edit: Ak jā, es noņēmu anti-doubleduck un uzliku anti-silentrun pluginu. Normālā valodā runājot - var taisīt doubleduck, bet skaņa vairs netiks slāpēta un doubleduck skriešanu varēs dzirdēt kā normālus soļus. Kāds varētu noreportēt, kā tas dzīvē strādā. nu tas ir tāds, labāks, bet ne pavisam labs risinājums, jo tagad varēs taisīt mwheelducku, kas būs principā tas pats kas skriešana, vienkārši pleijeris izskatīsies kroplīgāk. Nu it kā sīkums, bet tāpat pretīgi izskatīsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 Domāju, ka mierīgi varēji atstāt to dduck bloķi. Pretīgi skatīties uz tiem skraidošajiem raustekļiem ar izkropļotiem hitboksiem. Man nekad tas dabldaka ierobežotājs nav traucējis. Ja nu vienīgi sākumā, kad pašam bija jāatradinās no pretīgās skraidīšanas. Enivei - dabldaks kropļo visu spēles fizionomiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 pilnigi atbalstu dduck bloketaaju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 (edited) cs jau pats par sevi, ir viens liels triperis Edited November 10, 2009 by Jem Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 to sūdu jau izmanto pārsvarā, lai slāpētu skaņu... es nedomāju, ka kāds viņu izmantos, lai vienkārši raustītos pa ekrānu kā sūds bet nu informējat mani, ja nu kas, tad ierubīšu dduck bloku atpakaļ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 o jaa, pirmie censoņi jau skraida un raustās, problēma nav skaņā, bet ka skrienot ap stūri tas čalis izgļuko ārā un nevar trāpīt atšķirībā no tā, ja viņš skrietu normāli, šajā gadijumā iemaņas šaut uz skaņu ir izmetamas, ja nu vienīgi ne tiem kas šauj kājās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 Tad jau lecienā no stūra arī nedrīkst nākt laukā, jo savādāk Tu netrāpīsi? Šauj čestā, tad viņš dēļ savas raustīšanās vēl netīšām hedu arī dabūs Kā jau sn00ps teica, tad tā figņa ir atļauta lanos un online cup'os, jo man arī liekas, ka kādu laiku atpakaļ bija steam'a fix šitai figņai. Tāda skaņa kā agrāk vairs toč dakojot nav (tipa tas klusais solis tālumā), tagad vienkārši čalis raustās un soļi ir skaļi, bet saraustīti. Bet nu tas ir pofig, sūdīgi bija, kad varēja klusu skriet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 nē nu tas ir psc, tas ir gļuks, spēles bugs, tas ir bugs..nē man jau pofig, vienkārši varat iet paskatīties kā spēlētāji ārdās dēļ tā sūda. Es saprotu, ka visiem ir pie pakaļas vai es te spēlēju vai nē, bet nu ja šitā spēlētāji raustīsies par serveri es noteikti izvēlēšos citu serveri, kur spēlēt, vienkārši mēģinu mudināt uz to, ka gan jau ne viens es tāds, kam tas bugs besī, ne velti 90% pubos tas sūds ir atslēgts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted November 10, 2009 Author Report Share Posted November 10, 2009 Latviešu pubos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 atpakaļ anti dd skriptu točna nevajag, baigi traucē, vislabākais variants būtu amniija variants - serverī ienākto automātiski atbindojas +duck no scrolla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now