Jump to content
GIGN Forum

Varoņi


cSpoks
 Share

Recommended Posts

Interesanti ir pastīties no parastu jūzeru skatu punkta. Personīgi man vairākiem draugiem ir bijis tele2 pieslēgums (uzsvars uz vārdu bijis), bet vairāk manu draugu lokā nav neviena ar tele2 pieslēgumu. Pat būtu jāmeklē vai kādam vēl ir zz. Tik tiešām zz visi kidajet kad paaugas.

Tā tele2 reklāma, ka tipa uzņēmuma vadītāji tur runā cik tur afigena izdevīgi un cik ļoti viņi ietaupa pametot pārejot uz tele2 pieslēgumiem uzņēmumā ir mega sūds. Es pieļauju domu, ka varbūt, tikai varbūt viņi kaut kādu kapeiku ietaupa runājot tikai savā starpā, bet normāls biznes nepastāv bez klientiem. Lūk tur jau sākās tele2 "sūds", jo kā no tele2 zvana uz lmt tā skaitītājs uzbrūk ar saviem nepatīkamajiem tarifiem.

Kā jau iepriekš tika noskaidrtos, ka tele2 ir tendēts uz cilvēku grupu kas vai nu ir pohujisti vai ir vienkārši stulbi. Tad diezvai normāls uzņēmuma vadītājs ietaupīs zvanot no tele2 uz lmt vai biti.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tele 2 Rīgā, jā strādā labi.

Bet bļ kā izbrauc no Rīgas žopa sākas, tele 2 īpašnieki var sākt meklēt zonas, protams citi teiks ka nekādu problēmu utt, nu pilsētās lielākajās un mazākajās moš vel ir ok, bet bļ kā iebrauc rajonos pilnīgā dirsā. Ar LMT tādas problēmas nav bijušas.

Link to comment
Share on other sites

Beefs

Labi Beef nesāc atkal... piemeram es vispar TV neskatos un ne suda neietekmejos no tām reklamam. Mes esam 7 cilveki taka zem firmas un menesi kopā aiziet 100Ls es domaju tas ir pilnigi normali. Un tiešām man nekad nav bijushas problemas ar zonu. Vienigi kad es mežā apmaldijos bet tas bija loti sen tad gan nebij zona jo biju dirsā kkada čuhņā bet pastaigajot pa pljavu tomer uzkjeru.

Man pilnigi nav pretenziju ne pret LMT ne pret citiem sakaru operatoriem. Vnk esmu pieradis pie tele2 varbut ja nomainiitu uz citu tad domas mainiitos. Nezinu... iisti nepiš šitas viss par ko jus te bazarejat. Bet nevajag sakt nolikt tos kam ir cits sakaru operators.

Link to comment
Share on other sites

Nē, šeit izskatās pēc analoģijas ar supermenu, kurš nokrita uz zemes ar meteorītu. Otrais solis ir varoņu kampaņa, hvz kas būs trešais, droši vien teksti "nāciet pie tele2" un viss, nekas interesants.

līdzīgi kā man skolā ekonomikas skolotāja stāstīja, ka pirms daudziem gadiem esot bijusi baigi stilīga reklāmas kampaņa. Sākās ar to ka uz melna fona teļļukā parādīja tekstu ķipa līdzīgu "mēs drīz atnāksim" un tā nu viņi laida vairākas nedēļas tikai tekstu uz melna fona un skolotāja teica, ka esot drausmīgi interesējis kas tur ir. Beigās izrādījās, ka tur ir kaut kādas "smirdīgas cigaretes" un visa interese zuda, bet pati kampaņa bija kruta.

Līdzīgi arī ir te - meteorīts, varoņu akcija - man, kuram ir pofig par tele2 ir pat nedaudz interesanti uzzināt kas būs tālāk. Un tiklīdz kā viņi to visu nobeigs ar tekstu "TELE2 - foršākais operators Latvijā" mana interese būs zudusi.

Link to comment
Share on other sites

Līdzīga macho minētajai reklāmai bija tā Fantas bambucha. Atcerieties, ka vienkārši reklāmas pauzes laikā pēkšņi iezibsnījās spilgst ekrāns un tika pateikt vārs bambucha. Visi ilgu laiku domāja, kas tas pa šitu. Mēs skolā tieši apspriedām to reklāmu un izskanēja pat viens interesants variants, ka kāds biezais students šo reklāmu uztaisījis kā savu diplomdarbu, lai pētītu, kā iedarbojas šāda reklāma uz Latvijas auditoriju.

Link to comment
Share on other sites

tele 2 - ideaala marketinga strategjija.

kapec netemet uz padsmitgadniekiem? iistaas reklama vinjiem.

labak taisit nopietnas reklamas un piesaistit to nedaudzo skaitu pieaugusho? kas nezvanas cauram dienam un nesuta sms kaa padsmitgadnieki?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...