macho Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 OR IS IT? http://www.apollo.lv/portal/news/articles/183518 awww, bet tik un tā - stilīgs pranks Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 :D:D Tur ir jābūt drosmei, lai visai Latvijai kko tādu sastāstītu )) Bet tas tā.. tie jau latvieši... tas tā.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Mums jau tie zinātnieki visi ir viens par otru gudrāki un tapēc būs 92432943 versijas. Man jau pašam liekas, ka pie Eināra vecāki atbrauca ciemos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 bet par teemu, sakuma bik noticeju, kad pa zinjam vakar pateica ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reya Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 retardi tas meteorits nak no pleskavas ta tagad tac sakusies okupacija krievi bruk ieksaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Es neiznu mani kaut kaa nekrata vai tas ir reāls meteorīts vai safabricēts sūds. Tak reāli, kuru interesē šādi sūdi, kaut kādus zinātniekus n'shit. Tieši tagad kad paziņo, ka šis info ir suņa sūds tad vismaz šim meteorīta skandālam ir kaut kāda uzjautrinoša pieskaņa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Haha, pa LNT saka, ka tas nevarētu būt mākslīgi radīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Absolūta ņirgāšanās par naivo tautu . "zemes īpašniece" visiem intresentiem tirgoja pa latu biļetes, vismaz kāds prot izmantot situāciju . Spriežot pēc bedres, meteorīts ir kritis pilnīgi perpendikulāri zemei un ir atstājis kulturālas zemes čupiņas ap "krāteri". Tas degošais sūds vidū ir pilnīgs apstiprinājums šim mākslīgajam šedevram. EEEEJ DILLĒĒS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Vēl vakar runājot vienā čatā teicu: "pics or it didn't happen". Pēc 2h džeks atbidēja ar video par kuru es momentāli padomāju, ka pats tādu varētu diezgan vienkārši imitēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Tomēr cik garlaikotam jābut cilvēkam, lai nolemtu ko tādu darīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 LOL, tas ir kruti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaskuSeperatists Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Veiksmīgs biznesa plāns. Biļetes, ko zemes īpašniece tirgoja esot saskaņotas ar VIDu. Mans minējums- saskaņoja biļetes, izraka bedri, padedzināja un tagad ripo naudiņa. Neesmu eksperts, bet kautkā neticu, ka to visu biļešu tirgošanas saskaņošanu ar VIDu var paspēt izdarīt vienā dienā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLvē Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 (edited) Vismaz, kas interesants notiek Latvijā. Baumas tā ir laba lieta, vismaz kaut kādu dzīvību uztur iekš ziņu kanāliem, savādāk nav tur nekā cita ko skatīties. Edited October 26, 2009 by eLvē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Bezdarbnieki valstī 200 000 cilvēku. Vismaz daži no tiem atrod veidu kā piesaistīt mega uzmanību, kas arī izdevās. Kas tur slikts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 owned... TELE 2 reklāma... un tas čalis (zemessargs) kas redzējis tajā pašā vietā nlo... Es ceru pēc kāda laika pamest lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 http://www.delfi.lv/news/national/politics...s.d?id=27631259 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 normāls helovīnu prikols Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Es nesaku, ka ideja ir slikta, bet tie bedres izmēri ir diezgan iespaidīgi un tad nu patiešām jābūt labai motivācijai, lai izraktu tik lielu bedri ar rokām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Diezvai ar rokām, paņēma traktoriņu un pielaboja ar lapstām apkārt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Apsveicu Tele2 ar ievārītajiem sūdiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Ar to Tele2 kaut kas nav tiirs! Kaut ka neredzeju bedres mala lielu plakatu ar uzrakstu Tele2. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Tik pat labi es tagad varu medijiem pateikt, ka to bedri es viens pats izraku Man ticēs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 (edited) "Skaisti" izskanējis Latvijas vārds pasaulē! Edited October 26, 2009 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Diezvai! Šādā mitrā, laikā pat no bobcata būtu pēdas palikušas. Nezinu, kā varētu pēc tam pēdas noslēpt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Man ticēs? Labāk neatzīsties A to būs sūdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now