Jump to content
GIGN Forum

Jupis


eziic
 Share

Recommended Posts

Patiesībā es brīnos, ka Jupis jau sen nav nobanot no lapas/foruma/visiem serveriem, jo es pagaidām nēesmu redzējis vēl nevienu viņa postu, kas nesaturētu necieņas vai naida kurināšanu. Un ar to es nedomāju tikai šo topiku, bet gan savācot kopā VISUS viņa postus gan no lapas, gan no foruma...

Vasarā viņu nobanoju uz TF2 Main servera, tikai īsti neatceros, kāds bija termiņš, laikam viens mēnesis. Lasot viņa postus, neliekas, ka šis būtu atdzisis. :)

Edited by quickaim
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pat, ja tas jupis, tuky, reya tēlo to, ko viņš tagad dara un šādi raksta, parāda tikai to, ka viņam tiešām ir problēma. Varbūt ne tik izteikta, ja tas viss būtu nopietni domāts, ko viņš te raksta, bet tomēr, problēma smadzenēs visnotaļ ir. Tad varbūt nav jēgas par viņu runāt, vienkārši ir jānobano un viss. Man pašam viņš profilu piedirsis līdz malām ir webā, bet neesmu uz viņu dusmīgs, jo tādiem cilvēkiem kā viņam tikai patīk, ka par viņu runā un domā vienalga ko. Es arī neticu, ka tās ir viņa bildes web'ā, gan jau nopizdija kkur netā. Bet vispār, man šķiet, ka tam cilvēkam (reyam, tuky, jupim) otrā monitora pusē šķiet, ka viss šis ir viens liels joks, viņam ir ļoti smieklīgi un viss notiek, bet īstenībā, smieklīgi jau ir tikai tiem, kam nav humora izjūtas un īstas saprašanas par šo visu.

Elvē sāk tracināt ar saviem postiem, vēl tikai liztikz'a pietrūkst.

Waterprof, iesaku iet mācīties likumdošanu, maybe kādreiz būsi tiesnesis, vai ceļa policists, kurš neņem kukuļus, vai vienkārši auklīte bērnudārzā.

Link to comment
Share on other sites

Eu nu liekat tam čalim mieru. Skaidri redzams ka īsti vesels viņš nav! Lai ko viņš arī būtu sarakstījis, skaidrs ka viņš to ir izdarījis, lai pameklētu kašķi un kaut nedaudz izkrāsotu savu vienmuļo, garlaicīgo geimera dzīvi.

Jo vairāk Jūs viņu aiztiksiet, jo vairāk viņš smirdēs.

Link to comment
Share on other sites

Īsu rezumē plx.

Tā, šeit ieklīda runas par kādu lietotāju, kas visnotaļ visiem krīt uz nerviem. Izrādījās, ka šim lietotājam ir problēmas ar smadzenēm, pareizāk būtu, viņš nav pie pilna prāta.

Tad te parādījās kāds lietotājs ar niku /water /or smth/ Un sāka braukt virsū ar saviem foršājiem likumumiem, viņš iedomājies, ka neviens nedrīkst izplatīt kāda lietotāja ip adresi, "Tas ir aizliegts ar likumu", tā teica viņš. Patiesībā, viņš var iet arī ārstēties, ar savu pareizību. Varbūt tas kāds šī topic'a iemesla dēļ 'draugs', par ko esmu diezgan pārliecināts.

Protams, šo visu nobeidza raprock, viņa postu ir vērts lasīt :muahaha:

Link to comment
Share on other sites

Elvē sāk tracināt ar saviem postiem, vēl tikai liztikz'a pietrūkst.

word! :superlol:

citāts no jupja : 2009-10-23 20:25:06 davai davai kasat te savus pautus aiz monitora .

:thumbsup:

edit: vairs nekā sakāma nav,Sharigan jau visu pateica :)

Edited by GEAR
Link to comment
Share on other sites

Eu, komфn, nevajag novirzоties no tзmas. Man varbыt ir "hroniska vзlme provocзt", bet par loмiskas sprieрanas spзjвm nesыdzos. Ja es reвli bыtu tвds dirsa, kв Tu patreiz mani padari, es jau рobrоd pat sвktu izteikt minзjumus ar ko tad оsti es Tev tв uzkвpu uz nerva.

Link to comment
Share on other sites

Šis nu gan nebija tāds gadījums kā citi.

Atnāca, uzsprāga(starpā notiek visādi sūdi) - tukšums, kamēr aizpildījām pagāja diena, vairāk laikam arī nebūs /kā jau te daži pieminēja, var vērt ciet, ja te nekas labs neparādīsies/

Ā, nu JĀ, var nevērt ciet, jo Liztikz ir klāt, lol.

:sparta:

Edited by novijas
Link to comment
Share on other sites

Ja sākums likās OK :) tad beigās jau sākās vecā dziesma,ka katrs sāk te jau meklēt savā starpā kašķi...eLvii un Stachasers abi vnk kopsh te uzradushies,ne vairaak kaa menesi,tik taalu un nerviem uzkritushi,ka nakas izlaist vinja postus...driixt uzzinat cik vinjiem abiem ir warn?

Link to comment
Share on other sites

:) tad beigās jau sākās vecā dziesma,ka katrs sāk te jau meklēt savā starpā kašķi...eLvii un Stachasers abi vnk kopsh te uzradushies,ne vairaak kaa menesi,tik taalu un nerviem uzkritushi,ka nakas izlaist vinja postus...driixt uzzinat cik vinjiem abiem ir warn?

daudz. :thumbsup:

;)

i lold,jauns accounts lai wārni,usertags pazustu? skumji :(

Edited by GEAR
Link to comment
Share on other sites

mmm,kas vart būt vēl labāks kā Pirmdienas vakarā lasīt šitādu 12.lapu garu shitu. :) vienmēr esmu priecājies pasmieties par šādiem te topikiem. vairāk šādus topikus. :D

Bet nu iesaku viņu neņemt galvā. kamoon,vnk čalim darīt nav ko,tā teikt atkarīgs no cs un tf2,cik var nospriest un vnk patīk citus nodirst netā. :D

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...