quickaim Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 (edited) Patiesībā es brīnos, ka Jupis jau sen nav nobanot no lapas/foruma/visiem serveriem, jo es pagaidām nēesmu redzējis vēl nevienu viņa postu, kas nesaturētu necieņas vai naida kurināšanu. Un ar to es nedomāju tikai šo topiku, bet gan savācot kopā VISUS viņa postus gan no lapas, gan no foruma... Vasarā viņu nobanoju uz TF2 Main servera, tikai īsti neatceros, kāds bija termiņš, laikam viens mēnesis. Lasot viņa postus, neliekas, ka šis būtu atdzisis. Edited October 26, 2009 by quickaim Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Pat, ja tas jupis, tuky, reya tēlo to, ko viņš tagad dara un šādi raksta, parāda tikai to, ka viņam tiešām ir problēma. Varbūt ne tik izteikta, ja tas viss būtu nopietni domāts, ko viņš te raksta, bet tomēr, problēma smadzenēs visnotaļ ir. Tad varbūt nav jēgas par viņu runāt, vienkārši ir jānobano un viss. Man pašam viņš profilu piedirsis līdz malām ir webā, bet neesmu uz viņu dusmīgs, jo tādiem cilvēkiem kā viņam tikai patīk, ka par viņu runā un domā vienalga ko. Es arī neticu, ka tās ir viņa bildes web'ā, gan jau nopizdija kkur netā. Bet vispār, man šķiet, ka tam cilvēkam (reyam, tuky, jupim) otrā monitora pusē šķiet, ka viss šis ir viens liels joks, viņam ir ļoti smieklīgi un viss notiek, bet īstenībā, smieklīgi jau ir tikai tiem, kam nav humora izjūtas un īstas saprašanas par šo visu. Elvē sāk tracināt ar saviem postiem, vēl tikai liztikz'a pietrūkst. Waterprof, iesaku iet mācīties likumdošanu, maybe kādreiz būsi tiesnesis, vai ceļa policists, kurš neņem kukuļus, vai vienkārši auklīte bērnudārzā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Lieliska nosleguma runa raprock Jupi varu piedaavaat full acc un slotu Afganistaanaa, vareetu ownot tur visus, ko saki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarChaser Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Jupi varu piedaavaat full acc un slotu Afganistaanaa, vareetu ownot tur visus, ko saki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 nu nav labi,topiks šodien uzcepts un jau ar 11lapām Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Successful troll is successful. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Eu nu liekat tam čalim mieru. Skaidri redzams ka īsti vesels viņš nav! Lai ko viņš arī būtu sarakstījis, skaidrs ka viņš to ir izdarījis, lai pameklētu kašķi un kaut nedaudz izkrāsotu savu vienmuļo, garlaicīgo geimera dzīvi. Jo vairāk Jūs viņu aiztiksiet, jo vairāk viņš smirdēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Kas te labs notiekas? Īsu rezumē plx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Īsu rezumē plx. Tā, šeit ieklīda runas par kādu lietotāju, kas visnotaļ visiem krīt uz nerviem. Izrādījās, ka šim lietotājam ir problēmas ar smadzenēm, pareizāk būtu, viņš nav pie pilna prāta. Tad te parādījās kāds lietotājs ar niku /water /or smth/ Un sāka braukt virsū ar saviem foršājiem likumumiem, viņš iedomājies, ka neviens nedrīkst izplatīt kāda lietotāja ip adresi, "Tas ir aizliegts ar likumu", tā teica viņš. Patiesībā, viņš var iet arī ārstēties, ar savu pareizību. Varbūt tas kāds šī topic'a iemesla dēļ 'draugs', par ko esmu diezgan pārliecināts. Protams, šo visu nobeidza raprock, viņa postu ir vērts lasīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 LOL. Es tā rēcu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Izlasiju visu sūdu. Čalis uz galvu sists. Grūta bērnība, kas vēl turpinās un turpināsies, līdz viņa alkoholiķis-sencis viņu nokapās līdz galam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Čalis uz galvu sists. Grūta bērnība, kas vēl turpinās un turpināsies, līdz viņa alkoholiķis-sencis viņu nokapās līdz galam. uz kādiem faktiem tu balsti savus vārdus? nevajag jau galējībās braukt arī... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Tas ir mans skaļi paustais subjektīvais viedoklis. Saki ko gribi, bet normāls tas kadrs nav. Kā otrais minējums būtu smadzeņu tumors. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 (edited) Elvē sāk tracināt ar saviem postiem, vēl tikai liztikz'a pietrūkst. word! citāts no jupja : 2009-10-23 20:25:06 davai davai kasat te savus pautus aiz monitora . edit: vairs nekā sakāma nav,Sharigan jau visu pateica Edited October 26, 2009 by GEAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 atvaino, bet pēc vienalga kādas verbālas caurejas nevar novērtēt ka tēvs ir alhokoliķis... patiesībā šāds teksts tikai pierāda to, ka nespēj normāli spriest un tev ir hroniska nesaturēšana dirst pretī Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Eu, komфn, nevajag novirzоties no tзmas. Man varbыt ir "hroniska vзlme provocзt", bet par loмiskas sprieрanas spзjвm nesыdzos. Ja es reвli bыtu tвds dirsa, kв Tu patreiz mani padari, es jau рobrоd pat sвktu izteikt minзjumus ar ko tad оsti es Tev tв uzkвpu uz nerva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 varbūt man vienkārši patīk kasīties ar cilvēkiem, kas nespēj pamatot savu sakāmo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 esmu tepat, nekur neesmu pazudis. vnk neuzskatu ka šeit vajag laiku tērēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 (edited) Šis nu gan nebija tāds gadījums kā citi. Atnāca, uzsprāga(starpā notiek visādi sūdi) - tukšums, kamēr aizpildījām pagāja diena, vairāk laikam arī nebūs /kā jau te daži pieminēja, var vērt ciet, ja te nekas labs neparādīsies/ Ā, nu JĀ, var nevērt ciet, jo Liztikz ir klāt, lol. Edited October 26, 2009 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Ja sākums likās OK tad beigās jau sākās vecā dziesma,ka katrs sāk te jau meklēt savā starpā kašķi...eLvii un Stachasers abi vnk kopsh te uzradushies,ne vairaak kaa menesi,tik taalu un nerviem uzkritushi,ka nakas izlaist vinja postus...driixt uzzinat cik vinjiem abiem ir warn? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 (edited) tad beigās jau sākās vecā dziesma,ka katrs sāk te jau meklēt savā starpā kašķi...eLvii un Stachasers abi vnk kopsh te uzradushies,ne vairaak kaa menesi,tik taalu un nerviem uzkritushi,ka nakas izlaist vinja postus...driixt uzzinat cik vinjiem abiem ir warn? daudz. i lold,jauns accounts lai wārni,usertags pazustu? skumji Edited October 26, 2009 by GEAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 kad FKV viri paries tev pari tad ta neteiksi... siks lashara tu esi un nekas vairak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Ā, nu JĀ, var nevērt ciet, jo Liztikz ir klāt, lol. pričom es.? es cenšos laboties un sūdu vairs nerakstīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 mmm,kas vart būt vēl labāks kā Pirmdienas vakarā lasīt šitādu 12.lapu garu shitu. vienmēr esmu priecājies pasmieties par šādiem te topikiem. vairāk šādus topikus. Bet nu iesaku viņu neņemt galvā. kamoon,vnk čalim darīt nav ko,tā teikt atkarīgs no cs un tf2,cik var nospriest un vnk patīk citus nodirst netā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 JUPIS TEVI RĀVIS!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now