Jump to content
GIGN Forum

Hivemind Blogs


Hivemind
 Share

Recommended Posts

Čau , tikko iegādājos TF2 , tātad izdomāju , ka būs jātaisa blogs kā man ies TF2 gaitās. Patreiz es vēl downloadoju visu spēli , bet kad novilkšu sākšu rakstīt , likt bildītes un savus achievmentus šajā topikā :) Pēc ~ 3h spēle būs novilkta un es varēšu sākt aktīvi piedalīties noobu ownošanā TF2. Būtu jauki , ja jūs man ieteiktu ar kuru no visiem čaliem vislabāk spēlet :)

P.S. Es nekad neesmu spēlejis TF2 , mana vienīgā saskarsme ar HL2 engine ir CS:S + Pārsvarā visa Tf2 spēlēšana notiks zem weedinja :)

24.png

Edited by Hivemind
Link to comment
Share on other sites

:) Pēc ~ 3h spēle būs novilkta un es varēšu sākt aktīvi piedalīties noobu ownošanā TF2. Būtu jauki , ja jūs man ieteiktu ar kuru no visiem čaliem vislabāk spēlet :)

P.S. Es nekad neesmu spēlejis TF2 , mana vienīgā saskarsme ar HL2 engine ir CS:S

labs

Edited by MeGaPiiLe
Link to comment
Share on other sites

;)

Yes! Pyro ir fufels, kā arī es domāju, ka neilgā laikā pat ar pyro kārtīgi nevar iemācīties spēlēt. Un manuprāt tf2 nav gluži domāts, lai viens spēlētājs tašītu. Labāka sajūta ir kad sanāk labs team play...

Link to comment
Share on other sites

lol, ko tu neteiksi, man patīk uzspēlēt tf2 ar pazīstamiem cilvēkiem, kad nav ko darīt ārā, bet nu ko es te taisnošos cilvēkam, kam parakstā ir tīras gejisma izpausmes, ja ir vēl kādas problēmas raksti pm, nevis spamo šajā topikā.

Link to comment
Share on other sites

:khehehe:

un tu laikam esi idiots!

es pats neatceros, bet liekas, ka sāku ar pyro. tad pārgāju pie soldier utt. ;) skatoties kāda mape. katrā mapē ar citu klasi ir izdevīgāk

edit: ha ha ha.. haveaniceday - tev labs tekstiņš parakstā - pilnībā atbilst tev! :D

Edited by aar4ijs
Link to comment
Share on other sites

;)

Tas ir kautkads bind vai kas?

vai vienkarshi pyro ar to uguns shaveju?

vai ari vienkarshi skrien un shauj? :DDD

Hivemind, nemiz es ari vakar pirmo dienu speleju, kopa kadas 5h norukaju, tad aizgaju gulet, no rita augsha un atkal tf2 no kadiem 9 - 12 te un geimeriksa! Es parsvara sarunaju kadu medic un pac panjemu haevy un tad tik ownoju! Bet cilvecinju izvele ir atkariga no mapes!

Edited by R3VOLUTION
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...