Jump to content
GIGN Forum

Par War3 Serveri.


haveaniceday
 Share

Recommended Posts

Sveiki, gignieši. :)

Jau pirms šīs temata rakstīšanas uzreiz palūgšu iztikt bez jebkāda veida aizskaršanas vai sazin kā vēl. Es domāju, ka man ir tiesības izteikt savu viedokli šajā, respektīvi SPAMA (nosaukums jau pats par sevi visu izsaka) sadaļā.

Kopš GIGN komūnā WAR3FT (war3.gign.lv:27015) serverī vairs automātiski neuzkrāj pieredzi (experience), bet gan katras kartes sākumā atjaunojas, spēlētaju interese par serveri ir manāmi mazinājusies, serveris arī dienā mēdz būt tukšs, par vakarpusi un nakti nemaz nerunājot. Protams, balstoties uz aptaujām, tēmām forumā etc. vairums šī servera pastāvīgo spēlētāju ir apmierināti ar šādu serveri, tad nu šeit es vēlētos padalīties savā viedoklī tieši ar viņiem, respektīvi piedāvāt izveidot vēlvienu WAR3FT serveri (fakts neesmu informēts par paša servera, uz kura viss šis pasākums uzturās, tehnisko stāvokli, bet ceru uz to, ka ir iespēja vēlvienu WAR3FT serveri izvietot), bez automātiskās pieredzes uzkrāšanas (save experience), bet kurā visu laiku, vai arī lielāko daļu no tā darbošanās laika, būtu pieejama fy_iceworld karte. Karte ir maza, respektīvi manuprāt, bez automātiskās pieredzes krāšanas interesanti un patīkami spēlējama. Vienā citā projektiņā jau bija aptuveni šāds serveris, tikai ar citu modu (CSDM) un guva ļoti lielu popularitāti spēlētāju vidū.

Pirms pārmaiņām serverī bieži šī karte tika sastapta serverī un arī salīdzinoši bieži spēlētājiem, kuriem pieredze nebija uzkrāta pietiekoši daudz, bija nepatīkami spēlēt ar spēlētājiem, kuru pieredze jau bija pārsniegusi 8-10 līmeni. Es domāju, ka ieviešot šādu WAR3FT serveri testa režīmā, būtu interesanti spēlēt visiem, atstājot ilgumu starp kartēm tādu pašu, respektīvi - 30 minūtes, vai pat nedaudz to palielinot. Savukārt otru serveri izveidot ar automātisko pieredzes krāšanu, kā tas bija iepriekš.

Es ceru, ka mana viedokļa izteikšana nebūs bijusi veltīga, un kāds arī to izlasīs. Jauku jums atlikušo dienu. :)

Link to comment
Share on other sites

Iceworldu neviens ar orkiem nespele! Un iceworlda spele bez freezetime. Nezinu - sodien kaut kas noglucija un iceworlda bija freezetime. Moles vienakrshi mira nost! :) A ja nav freeze time, tad super! Bet nu.. parasti jau iceworlda orkus neviens nenjem! Elfi vai blood mage. Tur nemaz nav citu variantu!

BEefs

Link to comment
Share on other sites

manupraat, pietiek ar vienu war3 serveri.

+ ja buutu, tad buutu the same ko pikaso teica - puse servera uz fy puse uz normaalaa war3. un diez vai buus inchiigi visslaik malt to fy visslaik

kas par daudz, tas par skaadi.

Edited by Slepkava
Link to comment
Share on other sites

Cik redzu, tad diezgan liela nepatika ir pret to, ka nav ''save xp'', tāpēc laikam vien būs jāliek vien atpakaļ. Man tas īpaši netraucēja, varu kaplēt gan tā, gan tā. Protams abos gadījumos ir savi +/- Tā kā vairākumam patīk ar saveXP un popularitāte naktīs tik tiešām bija lielāka, tad varbūt varētu likt atpakaļ...

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...