Jump to content
GIGN Forum

Kruto Cilvēku Topiks


Garsho alus
 Share

Recommended Posts

Personīgi man patīk palasīt macho rakstīto. Parasti ja topika autors ir macho tad tajaa topikā sagaidāms kaut kas daudz maz sakarīgs vai arī smieklīgs.

vbyuer - viņš ļoti reti kaut ko uzraksta forumā, bet ja tēma ir saistīta ar politiku vai Latviju kā tādu tad vienmēr esmu gaidījis kādu labu postu no viņa puses.

Vēl no lietotājiem ļoti sakarīgs ir moby, tikai brīžiem tracina viņa mega negatīvisms attiecībā uz visu. No offence.

Es domāju ja mēs runājam par gign "gudrākajiem"lietotājiem pieminēšu tikai tos, kas šobrīd te kaut ko ieraksta. Piekritīšu absolūtajam vairākumam par to, ka liztikz nav asoba adarjonis.

Ir tāds lietotājs Elvē. Tas čalītis mani tā kaitina, pat nezinu kādēļ, bet viņš ir neciešams.

P.S. Kas tas ojaars? Var kās iemest kādu topiku?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

eziiic vnm atradiiis pareizos vardus kaa atbildeet :) Ariii eziiic iemaacijis,ka CS var speleet arii 4fun :)

Beefs un Sharis ir abi unikalas personas,kas var parsteigt un nogaazt no kajam :)

GEAR auseee shaaveejs,

Wl#Media ar saviem sakuma topiciem

Pa nopietno var ar Ciprusu,moby parunat..

Ah jaa arii agraak benciks bija forshs :P

Link to comment
Share on other sites

ai ir daudzi kadri bijuši.

ojaars, hollow (kads viņš vēl lika skrīnus un mēģināja pierādīt, ka viņam nav wh (ai garš stāsts, moš kāds ko tādu atcerās, viņam niks bija pelmenis), superrembo sākumā arī labi deva vaļā.

Visinteresantākie tomēr ir Beefa posti. Tik tiešām unikāls cilvēks, kurš vienā brīdī ir perverss, pretīgs, joku pārpildīts cilvēks, tā no otras - gudrs cilvēks, kurš tiešām daudzās lietās ir ļoti zinošs.

labs topiks no ojaara puses

yo atā

Link to comment
Share on other sites

:D

Tas varētu būt nightwolfa pirtī?

Es tiko palasīju forumu vēlējos pievienot vēl dažus memberus savam foruma foršo čaļu listam. Jā biju aizmirsis Cipruss (ja nemaldos tad tagad Tom.)

Es nezinu kādēļ, bet šis lietotājs man ir atstājis ļoti labu iespaidu par sevi un viņam pietika tikai ar pāris postiem ko esmu no viņa puses redzējis. Šī mistiskā usera vārds ir laucinieks.

Es jau iepriekšējā postā biju domājis pieminēt beefy, bet es domāju, ka gan tad, gan tagad tas ir lieki. Vienīgais man čista nepatika tas piedirstais pods, ja tas rēali tas klucis bija tad tev ir jāsauc santehniķis, jo tas nav normāli, ka no sākuma sūdi uzpeld līdz kritiskai robežai, ka drīz ņems virsroku un kāps ārā. kr4 nepatika man tā bilde.

Link to comment
Share on other sites

Eziic. Vislabāk pavadītais laiks CSā + vēl prikoli, kurus viņš taisīja, kad bija piedzēries (piem. ~3os naktī ieiet serverī un rāpo uz riņķi un dzied) vispār viņa dziedāšana pietrūkst.

wL. forši tektsi, par kuriem pasmaidīt (prezidenta karjera), kā arī BEEFA teksti.

Link to comment
Share on other sites

gign serverii-

Agrak bija tads speletajs (kadi gadi atpakalj(kad speleju atkivi)) ar niku ''cilveeks'' vai kautkaa taa. Nekad neaizmirsishu, kaa vinsh pa mikrafonu ardijas, ka vinju nosaca :D nekad vinsh nebija vainigs un atrada kurs itka noracis vinju :D:D:D ps bet speleet vinsh, gan maceeja :)

Link to comment
Share on other sites

Lai Jeezulinjsh ienвk jыsos! :D

1. Ojвrs, nu tвdu cilvзku ar tвdiem awwsome tekstiem grыti atrast

2. samuray - Samuray`s dazhreiz tвdus tekstus izspпauj вrв, ka forрi lasоt.

3. KAMФN JЫS visi aizmirsвt Galda Hokeja Guru? aka Streelnieks...

4. chalis2k aka hiveminds un viтa forрв sыdzоba par macho.

Link to comment
Share on other sites

Man besī jaunie lietotāji, gandrīz jebkurš, jo katrs no viņiem cenšas ielīst dirsā augstākajiem un mēģina to izdarīt nemanāmi, bet tas ir tik izteikti, ljolīgi. Vēl ir riktīgi rēcīgi, kad jauniņie nodirš viens otru, tādā veidā viņiem šķiet, ka ir pārāki par otru.

No sakarīgākajiem man šķiet, ka ir (bija) slowhands, bāc, tas tik bija čalis, cik ar viņu spēlēts kopā (dahuja vienkārši). Vienmēr bija par ko parunāt, smieklīgs cilvēks pa dzīvi, vispār ļoti pozitīvs čalis. Tiklīdz viņš pameta cs un pievērsās mācībām, es laikam arī beidzu spēlēt, tā kā laikam viņš (un vēl pāris cilvēki, set., hollowlife, nooke, blody) bija galvenais faktors kāpēc es vispār spēlēju cs pēdējo laiku (laikam sanāk, ka pusotru gadu vairs nespēlēju normāli).

Vēl man parasti patīk lasīt Dr. Pain topikus un postus, bieži mums sakrīt domas, tikai es tik sistemātiski neprotu to izklāstīt kā viņš.

Vēl uzskati līdzīgi ir ar Epix.

Beefs ļoti bieži uzraksta kaut ko ne pa to tēmu, ko no viņa prasa (neprasa, viņš pats raksta) forumā un aizjūdzās savā prātā, un posta beigās, laikam pats nesaprot par ko sākumā rakstīja. Tas laikam ir izteikts runātājs pa dzīvi, to vien dara kā runā un runā. Bet tas jau nav slikti, vismaz garlaicīgi nekad nepaliek ar tādiem cilvēkiem. :)

Izteikts djibila pēdējā laikā ir liztikz.

Link to comment
Share on other sites

pēc top gear topika parādīšanās es atcerējos, kurš te īpašāk kā citi izceļas, tas ir jūzeris Garsho alus, kurš tā ar visiem draudzējās un teicās braukt un lielo gign kodienu, bet tā arī nekā..bet nu ne jau tur ir par ko brīnīties. I forgot, kā es viņu vērtēju :

124ww7s.jpg

middle :muahaha:

āā nē, viņā ir pozitīva iezīme, šis topiks ir labs, tiešām :)

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...