LAVRx Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 Personīgi man patīk palasīt macho rakstīto. Parasti ja topika autors ir macho tad tajaa topikā sagaidāms kaut kas daudz maz sakarīgs vai arī smieklīgs. vbyuer - viņš ļoti reti kaut ko uzraksta forumā, bet ja tēma ir saistīta ar politiku vai Latviju kā tādu tad vienmēr esmu gaidījis kādu labu postu no viņa puses. Vēl no lietotājiem ļoti sakarīgs ir moby, tikai brīžiem tracina viņa mega negatīvisms attiecībā uz visu. No offence. Es domāju ja mēs runājam par gign "gudrākajiem"lietotājiem pieminēšu tikai tos, kas šobrīd te kaut ko ieraksta. Piekritīšu absolūtajam vairākumam par to, ka liztikz nav asoba adarjonis. Ir tāds lietotājs Elvē. Tas čalītis mani tā kaitina, pat nezinu kādēļ, bet viņš ir neciešams. P.S. Kas tas ojaars? Var kās iemest kādu topiku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted October 21, 2009 Author Report Share Posted October 21, 2009 Ojaara topiks, lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 Atcerējos, ka vienmēr ir jautri palasīt Pallmas rakstīto, žēl, ka tik reti šeit iegriežas. Nopietnu domāšanu izraisoši posti. P.S. LAVRx, Non taken Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 1) es sevi uzskatu par neatvairamu personibu 2) patik slowika raksti un beefa psihodeliskie murgojumi 3) Man favorite dabas berni ir streloks, rembis un bij tur vel kaut kads niks kas sakas ar ice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROLLEN Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 icecube? man patīk starchaser, ar savu blatnija rakstīšanu, zinu, ka tagad būs viņa posts un man dirsīs virsū, apmēram šādi: tu pipeli, dabusi galva, esmu rajona pacans ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 tu pipeli, dabusi galva, starchaser ir rajona pacans ! kri un divīša plūkšanās kādu laiku bija interesanta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 eziiic vnm atradiiis pareizos vardus kaa atbildeet Ariii eziiic iemaacijis,ka CS var speleet arii 4fun Beefs un Sharis ir abi unikalas personas,kas var parsteigt un nogaazt no kajam GEAR auseee shaaveejs, Wl#Media ar saviem sakuma topiciem Pa nopietno var ar Ciprusu,moby parunat.. Ah jaa arii agraak benciks bija forshs Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 Aizmirsu piebilst, ka ar Ciprusu komunikācija ir noderīga. Prātīgs zellis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 ai ir daudzi kadri bijuši. ojaars, hollow (kads viņš vēl lika skrīnus un mēģināja pierādīt, ka viņam nav wh (ai garš stāsts, moš kāds ko tādu atcerās, viņam niks bija pelmenis), superrembo sākumā arī labi deva vaļā. Visinteresantākie tomēr ir Beefa posti. Tik tiešām unikāls cilvēks, kurš vienā brīdī ir perverss, pretīgs, joku pārpildīts cilvēks, tā no otras - gudrs cilvēks, kurš tiešām daudzās lietās ir ļoti zinošs. labs topiks no ojaara puses yo atā Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 Dodu balsi Beefam par to kā viņš atlūza uz galda spēlējot ar mani pokeru Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Tas varētu būt nightwolfa pirtī? Es tiko palasīju forumu vēlējos pievienot vēl dažus memberus savam foruma foršo čaļu listam. Jā biju aizmirsis Cipruss (ja nemaldos tad tagad Tom.) Es nezinu kādēļ, bet šis lietotājs man ir atstājis ļoti labu iespaidu par sevi un viņam pietika tikai ar pāris postiem ko esmu no viņa puses redzējis. Šī mistiskā usera vārds ir laucinieks. Es jau iepriekšējā postā biju domājis pieminēt beefy, bet es domāju, ka gan tad, gan tagad tas ir lieki. Vienīgais man čista nepatika tas piedirstais pods, ja tas rēali tas klucis bija tad tev ir jāsauc santehniķis, jo tas nav normāli, ka no sākuma sūdi uzpeld līdz kritiskai robežai, ka drīz ņems virsroku un kāps ārā. kr4 nepatika man tā bilde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 labs topiks no ojaara puses hahaha, šitas bija labs, tas joks par mazo cinīti man joprojām ieper Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Eziic. Vislabāk pavadītais laiks CSā + vēl prikoli, kurus viņš taisīja, kad bija piedzēries (piem. ~3os naktī ieiet serverī un rāpo uz riņķi un dzied) vispār viņa dziedāšana pietrūkst. wL. forši tektsi, par kuriem pasmaidīt (prezidenta karjera), kā arī BEEFA teksti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 es kaut kad nesen lasīju to topiku , kur viņam mašinai magji izzaga, tas bija labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 gign serverii- Agrak bija tads speletajs (kadi gadi atpakalj(kad speleju atkivi)) ar niku ''cilveeks'' vai kautkaa taa. Nekad neaizmirsishu, kaa vinsh pa mikrafonu ardijas, ka vinju nosaca nekad vinsh nebija vainigs un atrada kurs itka noracis vinju :D:D ps bet speleet vinsh, gan maceeja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 (edited) Cilvēks bija normāls , tikai viņam bija nervu sabrukums vislaik Edited October 22, 2009 by Hivemind Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Lai Jeezulinjsh ienвk jыsos! 1. Ojвrs, nu tвdu cilvзku ar tвdiem awwsome tekstiem grыti atrast 2. samuray - Samuray`s dazhreiz tвdus tekstus izspпauj вrв, ka forрi lasоt. 3. KAMФN JЫS visi aizmirsвt Galda Hokeja Guru? aka Streelnieks... 4. chalis2k aka hiveminds un viтa forрв sыdzоba par macho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Man besī jaunie lietotāji, gandrīz jebkurš, jo katrs no viņiem cenšas ielīst dirsā augstākajiem un mēģina to izdarīt nemanāmi, bet tas ir tik izteikti, ljolīgi. Vēl ir riktīgi rēcīgi, kad jauniņie nodirš viens otru, tādā veidā viņiem šķiet, ka ir pārāki par otru. No sakarīgākajiem man šķiet, ka ir (bija) slowhands, bāc, tas tik bija čalis, cik ar viņu spēlēts kopā (dahuja vienkārši). Vienmēr bija par ko parunāt, smieklīgs cilvēks pa dzīvi, vispār ļoti pozitīvs čalis. Tiklīdz viņš pameta cs un pievērsās mācībām, es laikam arī beidzu spēlēt, tā kā laikam viņš (un vēl pāris cilvēki, set., hollowlife, nooke, blody) bija galvenais faktors kāpēc es vispār spēlēju cs pēdējo laiku (laikam sanāk, ka pusotru gadu vairs nespēlēju normāli). Vēl man parasti patīk lasīt Dr. Pain topikus un postus, bieži mums sakrīt domas, tikai es tik sistemātiski neprotu to izklāstīt kā viņš. Vēl uzskati līdzīgi ir ar Epix. Beefs ļoti bieži uzraksta kaut ko ne pa to tēmu, ko no viņa prasa (neprasa, viņš pats raksta) forumā un aizjūdzās savā prātā, un posta beigās, laikam pats nesaprot par ko sākumā rakstīja. Tas laikam ir izteikts runātājs pa dzīvi, to vien dara kā runā un runā. Bet tas jau nav slikti, vismaz garlaicīgi nekad nepaliek ar tādiem cilvēkiem. Izteikts djibila pēdējā laikā ir liztikz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 (edited) Patika agrāk Dr.Pain postus/topikus palasīt, tas pats vbuyer interesantu šitu rakstija. Diezgan daudz useri, kuru postus interesanti palasīt. Edited October 22, 2009 by Feik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 24, 2009 Report Share Posted October 24, 2009 (edited) pēc top gear topika parādīšanās es atcerējos, kurš te īpašāk kā citi izceļas, tas ir jūzeris Garsho alus, kurš tā ar visiem draudzējās un teicās braukt un lielo gign kodienu, bet tā arī nekā..bet nu ne jau tur ir par ko brīnīties. I forgot, kā es viņu vērtēju : middle āā nē, viņā ir pozitīva iezīme, šis topiks ir labs, tiešām Edited October 24, 2009 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted October 24, 2009 Author Report Share Posted October 24, 2009 es vainīgs, ka hyperboy pēkšņī pārdomāja lūdzu nenodirs mani tagad, es labošos, plz plz plz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted October 24, 2009 Report Share Posted October 24, 2009 lūdzu nenodirs mani tagad, es labošos, plz plz plz. piedod, bet tu tomer edi drusku sists! un spammu tu galigi nemili, normals postu daudzums, ja salidzina ar bridi kad registrejies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted October 24, 2009 Author Report Share Posted October 24, 2009 plz nevajag, es normāls cilvēks, nevajag plz plz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now