Jump to content
GIGN Forum

Zaļie Idioti


macho
 Share

Recommended Posts

Lūk, tipiska Latvijas daunatne - http://www.diena.lv/lat/politics/hot/jauni...as-piesarnosanu

Droši vien, ka neviens no tiem idiotiem nezina, ka Nigērija ir valsts, bet upi, par ko viņi tik ļoti ir iestājušies, sauc Nigēra.

šitādi kretīni ir kaut kāds pizģecs, vienreiz uz merķeļa/barona stūra redzēju divus ampļus stāvam ar kaut kādu plakātu, kur bija uzrakstīts par to, ka kaut kādā faking Ķīnas vidienē slikti izturas pret zemniekiem vai kaut kas tikpat debīls un mūsu dzīvi tieši iespaidojošs.

Besī ārā tādi liekuļi.

p.s.

labs komentārs arī šeit - http://klab.lv/users/indulgence/102786.html

Līdzīgi kā pirms pāris gadiem, kad Lielupē bija iegāzti notekūdeņi, visi vietējie ar spaiņiem glāba vēžus un zivis, bet zaļi domājošie prusaku un klaiņojošo suņu/kaķu/žurku tiesību aizstāvji te pie Ķīnas vēstniecības protestēja pret suņādu izmantošanu apģērbu šūšanā kaut kur Siņdzjanā. Bet tā nu tas laikam vienkārši ir, ka nezaļi domājošie bez skaļiem saukļiem un transparentiem rokā brien un tīra to tepat piedirsto upi, kamēr zaļi domājošie piketē pret smilšu blusu populācijas samazināšanos Aleutu salās. Tas vieglāk, nekā pašu mājās gumijniekos lietū savu upi tīrīt, ij vēl TV panorāma nofilmē.

Link to comment
Share on other sites

HAHA

Tu tikko liki man sasmieties Datorsistēmu uzbūves lekcijā. Labs raksts , čista kaitina šie zaļie āksti. Būtu labāk tajā brīdī mežus tīrījuši , ja viņiem tik tiešām gribās saudzēt dabu, nevis ar plakātiem centrā stāvējuši pilnīgā bezjēgā.

Link to comment
Share on other sites

ZELTA VĀRDI. :D

Pats tā pateikt nespētu, bet tu vienkārši ideāli formulēji manas domas. :)

Man šodien zvanīja nezināms numurs. Domāju: wtf? jāceļ, jāsaka to tur huiņu par radio skonto. :D

Mkay, izdomāju, nahuj vajag, moš kaut kas nopietns.

Paceļu.

-Jā lūdzu?

-Labdien es jums zvanu no firmas... (Šajā brīdī "sajūta tāda it kā galvā būtu kamera, un it kā kāds būtu piespiedis zoom out", karoč, domāju, bļē, "deja vu" šas būs skonto, 300 ls un iespēja uz mašīnu pakaļā.)

-Kamēr šitas viss man galvā bombījās, viņa bija pateikusi savu sakāmo un sāka uzdot jautājumus. :D

Izrādījās, kaut kāda fakin` telefon-aptauja par ceļošanu.

Edited by reiniz.lv
Link to comment
Share on other sites

Lūk šo gudro diršanu no jums nesaprotu ... ne jums ir kaut mazākā nojausma par cilvēku kuru šobrīd aprunājat, ne kā ... intelektuālis savā nozarē viņš ir ... un zin kamā viņ ir iesaistījies un par ko cīnās ... atšķirībā no jums krēslā dirnētājiem kam besī cilvēki kas kko dara, viņš tiešām arī kko panāk ...

Link to comment
Share on other sites

+1

Visam savs laiks.

Arī man, pirms kāda laiciņa, tika smagi uzdirsts uz ielas par to, ka lietoju Coca-Cola (uz ielas). Protams, neko neteicu pretī, jo, ja viņiem liekas, ka lietotjot Coca-Cola Es apgriežu ūdens apgādi tuksnešu valstīs, tad, lai viņi tā domā. Katram ir savs domu gājiens, katram ir savi uzskati, un par uzskatu dalīšanu esmu dzirdējis tikai šeit, ja kāds ir ar saviem uzskatiem, lai ir, nevis 20 cilvēki stājas pretī sakot pretējo, un 80% to dara tikai kompānijas pēc!

Link to comment
Share on other sites

Visa nepieciešamā nojausma rodas izdzirdot imaginārās upes nosaukumu. Acīmredzot, intelektuālis specializējas nozarē nesaistītā ar dabu.

Runājot par krēslā dirnētājiem - skatīt mana pirmā posta post scriptum.

tiešām kaut ko panāk XD - nesmīdini mani. Plakātu vicināšana par upes (pie tam ar nepareizo nosaukumu) attīrīšanu otrā pasaules galā panāk tikpat daudz cik online petīcijas. If you want something done - then do it. Tad kad tas malacis (visticamāk nekad) aizbrauks un izdarīs sekojošās divas lietas, tad viņš kaut ko būs panācis

1) sapratīs, ka nav tāda Nigērijas upe

2) pats ņems rokās BIRSTI un sāks TĪRĪT

p.s.

starchaser - tev grūta dzīve būs, ja būsi tik tolerants. Uzskatu daudzveidība ir laba lieta, tikai ir arī jāmāk atšķirt, kuri no uzskatiem ir "utterly retarded". Teiksim, tam cilvēciņam, kas piepisās tev par coca-colu nevajadzēja ļaut tā domāt, bet pateikt, ka viņš ir daunis. Tikpat labi es varētu domāt, ka katru reizi kā tu aiztaisi kādas durvis (istabas, mājas, mašīnas) Šveicē kādam midžetam iemetas kreisajā rokā krampis.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...