Jump to content
GIGN Forum

Latvijas Geiming Scēna


macho
 Share

Recommended Posts

Kāds man var pastāstīt, kas vispār notiek Latvijā in terms of gaming?

Ir mums vēl kāda ķipa pro cs komanda? Es atvēru baltgames.lv, tur kaut kāds štruntīgs spams sarakstīts un pa vidu visai tai huiņai atradu tikai to, ka notiek kārtējais no pro turnīrs, kas vienkārši sūkā dirsu, bet ne par to ir šis topiks.

Es vispār nezinu kur uzmest aci kā iet kādam Latviešu tā sauktajam kibersportsmenim. Vei, teiksim, tagad no 30. oktobra līdz 1. novembrim būs DreamHack Winter 2009 kvalifikācijas turnīrs Tallinā (dīvaini, ka oficiālās spēles ir tikai cs un trackmania nations, bet nu labi). Teiksim trackmania Latvijā ir viens čalītis, kas tur mierīgi varētu aizbraukt, nav ne jausmas vai viņš pats zin par tādu iespēju :)

dīvaini arī, ka tajā turnīrā visiem dalībniekiem jāved pašiem savi datori līdzi :)

tātad, kas notiek Latvijā?

iečekoju pasaules cs scēnu, nekas daudz nav mainījies, tas pats fnatic, apmēram tie paši SK, mTw un mousesports. Nekā jauna un interesanta tur nav un nebūs.

vispār, no jums kāds interesējas par competitive gaming? kā lai to vispār latvisko? vobšem pr0 scēnu!

Link to comment
Share on other sites

skillz.lv

It kaa 2 pieejamas 2 valodas, tomeer jaunumu,rakstu un interviju vairaak ir krievu valodaa. Tur ir ljoti interesanta intervija ar ex pgs aka wicked speeleetaaju Neo. + parastie turniiri vai css turniiri neizsauc tik lielu daliibnieku skaitu kaa non pro. Kursh gan grib aizbraukt, samaksaat 5-7ls un pagruust igo vai escaleitiem. :)

Link to comment
Share on other sites

Nopelniit ta grib visi. Tie kas grib mega attiistiities tie speele visus shito LKI un dazhaados steam ladderos. Neteikshu, ka es fanoju par tiem nonpro, bet ja nu es eju, tad labaak tur samaksaaju 5ls un uzspeeleeju vairaak speeles nevis maksaaju 7ls un pirmajaa speele uzraujos pret esca vai igo un peec tam luuzeru braketee atraujos no intx. 2 speeles. Jauki. :)

Link to comment
Share on other sites

Es nezinu , bet lai tagad ietu uz kādu Eliku , lai tur varētu saost visus nevēlamos aromātus , Nē, paldies! Kamēr latvijā kāds normāls cilvēks neuzņemsies šo visu pasākumu sakārtot , tikmēr nekādu gaming attīstību Latvijā neredzu. Vecie WCG bija forši bija tas viens čalis , kas viņus organizēja, tie bija labi eventi prieks tiešām atnākt uz tādu. Bet Elik lani ir viena neforša padarīšana , nekas nenotiek laikā , nav vietas kur sēdēt un vērot spēles. Sen neesu bijis uz kādu no tiem laniem , bet nu es domāju , ka noteikti nekas nav mainījies.

Prieks vienīgi par koxx.lv , nezinu cik tie jaunumi ir aktuāli , bet malači tie čali , kas izveidoja šo projektu. Tiešam pārskatāma mājas lapa un galvenais , ka visi raksti ir latviski.

Edited by Hivemind
Link to comment
Share on other sites

:)

GEKONS jau diezgan sen uzturējās koxx.lv, pirms kāda gada vai diviem atceros viņu tur, ja nemaldos visādos mixos vai ar kkādiem team čalis arī spēlējis (gatheros).

Kādreiz viņu gandrīzvai uzskatīja par lielāko jauno talantu Latvijas cs'ā.

Bet moš kko jaucu, sen vairs neinteresējos par kibersportu.

Link to comment
Share on other sites

Ja runā par competitive gaming'u kā tādu, nevis tikai cs - es un vēl pāris čomi samērā nopietni spēlējam Starcraft:Broodwar. Gaidam SC2 un tad sāksies tāds patiesi nopietns hardcore gamings, lai kur izsistos vismaz eiropā, jo runājot par pasaules rankiem, labākie vienmēr bijuši un arī būs korejieši, kuri jau piedzimstot ir gosu.. Bet kas zin, varbūt sc2 to mainīs.. ^^

Link to comment
Share on other sites

Tagad viss latvijas kibersports , ja tā to vispār var nosaukt ir galīgākajā dirsā. Nu tur nekā normāla nav.

Neteiktu, ka igo ir spēcīgāks par esacalate... Viņi labāk aimo, bet kautkas īsti nav. koxx.lv ir forša lapa, vismaz kautko palasīt var.

Link to comment
Share on other sites

:)

Gekons = xector

Zem tāda nika viņš senāk spēlēja un iespējams ir dzirdēts vairāk ;).

Kādreiz viņu gandrīzvai uzskatīja par lielāko jauno talantu Latvijas cs'ā.

Manu prāt deficients jau sen ir lielāks jaunais talants ;D. Viņš spēlē escalate. btw, tas ir tas pats čalis kas senāk aktīvi spēlēja gign pubā ar niku beastyu

p.s. http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=10913 - rofl, episks 2006. gada beastyu aka deficient topiks ;D. Varbūt ja macho viņu tad nebūtu nobanojis, tad viņš tagad nespēlētu escalate, bet gan joprojām gign pubā? ;D

Link to comment
Share on other sites

Nu paslaik ir ta , ka visadi wincup utt. riko non-pro cupus un visu to sudu lai nopelnitu naudu , bet mes(skillz.lv) ASUS kvalifikacijas un standarta turniri. Btw tas festivals decembri ari bus musejais :)

Vel musejie latvieshi nospeleja 1 gadu zem taga dignitas(disciplina DotA) , ta ir viena no labakam esport organizacijam Eiropa. Kaut gan rezultati tur nekadi vispar nebija.

A ta LT un EE rada labakus rezultatus SNG scena.

Sogad pat WCG nebija , del ta ka viniem Baltija vairs neinterese. Bet ja ne krize tad drosvien Samsung iedotu naudu lai mes varetu to uzrikot.

Personigi es del sita visa parvacos stradat Eiropas limeni , jo nu Latvija ko nu meginajam viss pec laika aizveras jeb nomira. Pat kad paradijas tas cyberarena.tv , tur solija ka bus ta un ta. Taisisim ligu Baltijas meroga un tad izradas ka viniem vispar nav naudas pat maksat.

P.S. viens no LT spele pie MYM , kura disciplina neatceros.

Edited by ngEAr
Link to comment
Share on other sites

neesmu sen runвjis ar bloodlordu, viтam braиka tika tajв Dignitas dotв.

Kas attiecas uz beastyu, jвieиeko mirc logfaili, simts punkti, ka tas ko viтр tur spamoja, ir saglabвjies. Ielikрu рiten, ja atcerзрos :)

nqear, ko tad tu dari tajв skillz.lv?

un tagad tв LT komanda pincho vai kв tur ir krutвka par synckiem?

ф, nezinвju, ka Gekons ir xector, tвdu иalоti gan atceros.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...