beastyu^ Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 BAN] ---------------------------------------------------------------------- BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!! BAN] Izbanojis tevi ir: worm BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: ze_fiash BAN] Iemesls banam: wh BAN] Bans uzlikts pirms 1 dienam 10 stundam 51 minutem 28 sekundeem BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa BAN] ---------------------------------------------------------------------- Kicked by Console: Tev ir banaans, vairak informacijas konsolee Kicked :Tev ir banaans, vairak informacija man nesenka parmainiijas IP un tipa bans, bet es jau 3 reizes samainiiju ip bet joprojaam banaaans. PLZZZZZZZ HELP MEEEEE. GRIBAS SPELET ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganupuika Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 BAN] ---------------------------------------------------------------------- BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!! BAN] Izbanojis tevi ir: worm BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: ze_fiash BAN] Iemesls banam: wh BAN] Bans uzlikts pirms 1 dienam 10 stundam 51 minutem 28 sekundeem BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa BAN] ---------------------------------------------------------------------- Kicked by Console: Tev ir banaans, vairak informacijas konsolee Kicked :Tev ir banaans, vairak informacija man nesenka parmainiijas IP un tipa bans, bet es jau 3 reizes samainiiju ip bet joprojaam banaaans. PLZZZZZZZ HELP MEEEEE. GRIBAS SPELET ) nu nevajag čītot.PATS VAINĪGS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
beastyu^ Posted November 19, 2006 Author Report Share Posted November 19, 2006 lol !!! man samainiijas ip un bija bans skaidrs ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Shaadus banu defaltaa njem nost, bet var jau kaadreiz izdariit arii iznjeemumu. Cik zinu shis kadrs speelee bez chiitiem + vel 3reizes ip nomainiita, bet bans staav Link to comment Share on other sites More sharing options...
beastyu^ Posted November 19, 2006 Author Report Share Posted November 19, 2006 <b>?bet es jau 3 reizes samainiiju ip bet joprojaam banaaans.</b> Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Kā man tevi, dirsa, gribas nahuj nobanot par tavu debīlo spamošanu mircā. Bet vēl lielāks gandarījums man būs kad atnāks worms un pasūtīs tevi DIRST, jo kopš ir uzlikts busteris neviens bans nost netiks ņemts. Vari mainīt savu ip līdz nelabumam. Tā ka smerdeli, vari iet ubagot naudu jaunam kompim, jo ar šo tu gignā vairs nepaspēlēsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beastyu^ Posted November 19, 2006 Author Report Share Posted November 19, 2006 vienaa vaardaa macho tu esi LOOOOOOOXS TIIRAAKAIS daunis. KAMERAA PISTAIS DAUNIS !!! es tikai prasiiju help bomzi ubags jobanais pidars !!! ubago tu zem tilta pidar!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 Visu gaišu kropli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts