Don Bass Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 Nu kaadas atsauksmes par izzi internetu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 (edited) neko labu negaidi ātrums ir, kvalitāte nav. Edited October 10, 2009 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 12ls/mēn. Nesūdzos, tikai dažreiz ir problēmas ar tehnisko atbalstu, ip adresēm etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted October 10, 2009 Author Report Share Posted October 10, 2009 (edited) nu pashlaik lietoju balticom, televiizija ir no izzi un kvalitaate nav nekaada labaa.. bet nu jau kadu 3. reizi uz majam naak puikas un meitenes no izzi piedavat savas akcijas.. tagad domaaju vai nu piesleegt to izzi, vai pagaidiit meenesi, kad balticoms rajonaa ievilks televiziju un pariet uz vinjiem.. haha soliija jau puika, ka tas ir aatraakais internets riigaa Edited October 10, 2009 by Don Bass Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pakitos Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 (edited) psc izzi ir mans lielākais murgs, giadu kad novembrī beigises līgums un srazu ņemu citu. Vīņiem pieslēgums ir ĻOTI nepatstāvīgs, tad ir, tad nav un salīdzinoši dārgi 14 ls . Serviss ir vairāk kā neizturams, ja kas notiek greizi sēdi mājās bez neta vismaz nedēļu, k4a viņiem par tevi ir nospļauties. Par viņu tv esmu dzirdējis līdzīgas atsauksmes, tā kā labāk domā ko citu. Protams tas ir arī atkarīgs no rajona, kurā dzīvo, es piem pārdaugava. par tiem izzi piedāvājumiem, kas nāk uz mājām ir jāuzmanās, ja skaties ziņas, tad zināsi, ka mēdz būt tā, ka pēc izzi apmek;ējuma dzīvoklis nakts laikā tiek apzagts Edited October 10, 2009 by Pakitos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted October 10, 2009 Author Report Share Posted October 10, 2009 nu ieksaa nekad vinjus neesmu laidis.. bet nu labi skaidrs tad es palieku pie balticoma.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 man 3 x ir bijushi pie durvim ! pirmo reizi noklausijos aiz pieklajibas ko vervelee ! otro reizi tapec ka bija smuka meitene ! tresho reiz padzirdot vardu IZZI aizcirtu durvis ! :khehehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pakitos Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 aa vienīgi atcerējos viņiem tgd ir pieejams optiskais internets ar tām gaismiņām bet arī kaut kā negribētu riskēt, bet kā viņi teica ar šo veidu nekādas problēmas neesot, bet 18 ls tomēr, laikam tikai sākumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted October 10, 2009 Author Report Share Posted October 10, 2009 bet arī kaut kā negribētu riskēt, bet kā viņi teica ar šo veidu nekādas problēmas neesot, bet 18 ls tomēr, laikam tikai sākumā. man vinji piedavaja komplektu, kur laikam pa tv + internet sanaak 12ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 Par tv es nesūdzos, bet internets izzi ir mēsls, izzi tv + ltc inet, viss labi :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 Man viens no tiem izzi aģentiem mēģināja ieskaidrot, ka 100 megabiti ir tas pats kas 100 megabaiti. Un galvenais džeks vēl teicās, ka esot IT pabeidzis Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLvē Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 Izzi sūdCCCC! Ņem labāk Lattelecom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 Man bija izzi pirms tam 8 gadus , labi ka nomainju to meslu ... Vari 3 dienas bez neta palikt un viniem pohuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 Nu kā var neņemt ja viņiem ir savs twitter konta operators! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 tas ir psc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 ko lai saka, man ir izzi, neteikshu ka esmu sajuusmaa, ?nets pazuud, raustaas, ik pa 5min.. sliktaakaa gadiijumaa pazuud uz stundaam 3jaam.. protams var jau zvaniit, staastiit vinjiem ka tev nav neta un tT. ja esi gatavs ziedod veel +5ls par sava telefona reekjina apmaksu, uz priekshu, bet diez vai tas vainagosies panaakumiem, ja tavaa rajonaa nav meistara uz vietas, tad labaakajaa gadiijumaa nets paraadiisies ar Dieva gribu? + ja neveelies sevi apgruutinaat ar ikmeenesha reekjinu maksu, tad pacheko, kam no taviem kaiminjiem ir izzi, pass un juuzera neims - un tev nekas nav jaamaxaa, tb 2v lieto vienu akountu, es gan nezinu kaa tas ietekmee interneta aatrumu, saka, jau ka nekaa? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Tu doma par wifi uz 2viem juzeriem ? Un neta atrumu tas samazinas , ja otrs doma kkaut ko vilkt no torrentiem dc+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 gavno galiigi. man ir izzi kabeljtelevizija, hrenovaja baigi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragn Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 HLAM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 nea, es domaaju parasto netu, ar visu vadu, kaa pienaakaas? vinjiem tur kaut kaa_ taa visa sisteema ir savaadaaka, nekaa piem. lattelekomam. tb sleedzu pc un man uzreiz nav neta, man ir jaaiesleedz veel vinjsh, ja vinja vnk nav.. tad ir jaagaida uz Dieva balsi? kaut kaa taa tas vizuaali izskataas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 (edited) vinjiem tur kaut kaa_ taa visa sisteema ir savaadaaka, nekaa piem. lattelekomam. tb sleedzu pc un man uzreiz nav neta, man ir jaaiesleedz veel vinjsh, ja vinja vnk nav.. tad ir jaagaida uz Dieva balsi? kaut kaa taa tas vizuaali izskataas Tv, gan neko sliktu nevaru pateikt, aabols vinjiem no maniim? netiishaam otrais posts .(( atvainojos Edited October 11, 2009 by Alise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 (edited) Alise Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] "dialer"="\"C:\\Windows\\IZZI\"" šito te ieraksti @ wordpad iļi notepad un saglabā kā .reg failu + iekopē interneta šortkatu iekš windows mapes ar nosaukumu izzi + noņem ķeksi Palaid .reg failu, un tagad tev tas daikts pats ieslēgsies P.s. par IZZI piedāvāto šitu + ātrums diezgan normāls + Vienu kontu var lietot vairāki datori (manā gadijumā 2 pc + wifi) - nekādas kvalitātes (pazūd ik pa laikam) - Uuuber stulba login sistēma (lai piekļūtu netam, tjipa PPPoe kanekšans) Edited October 11, 2009 by Kid Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Bet es māku tā, ka automātiski pēc sistēmas startēšanas tas sūdiņš ieslēgsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Es tač jau arī to uzrakstiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 vinjiem tur kaut kaa_ taa visa sisteema ir savaadaaka, nekaa piem. lattelekomam. tb sleedzu pc un man uzreiz nav neta, man ir jaaiesleedz veel vinjsh, ja vinja vnk nav.. tad ir jaagaida uz Dieva balsi? kaut kaa taa tas vizuaali izskataas tev uber vecs kkads izzi pieslegums ir ? nekad vinjiem nav bijis jalogojas ieksha caur kaut kadu programmu. Man bija 10 gadus izzi kabelinternets ar neko tadu sastapies neesmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now