Jump to content
GIGN Forum

Futbola Topiks


Garsho alus
 Share

Recommended Posts

Futbolu skatīties pārāk nepatīk, tāpēc gribu, lai šodien uzvar godīga spēle, kas būtu brīnums...

Ja negodīgi, tad lai vājākie un paceļas liela ažiotāža, proti, Dortmunde.

Edited by bacard
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Šobrīd notiek nepamatotas diskusijas par Latvijas futbola izlases trenera maiņu. Jānis Matulis ir atradis pareizo veidu, kā paskaidrot situāciju - ar anekdoti.

''Partijas (PSKP) kontrolētajā publiskajā namā strauji kritušies ieņēmumi. Bordeļa vadītāja, partijas biedrene kopš 1917. gada nesaprašanā: ''Kā tad tā? Tikko nomainījām mēbeles, visas darbinieces arī pieredzējušas un uzticamas partijnieces...''

Anekdotes morāle: ne jau mēbeles bija jāmaina, bet maukas.

Edited by bacard
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kopējā futbola hierarhijā kaut kas ir jāmaina. Ieliksim gūdiju pa treneri un rezultāts būs tāds pats (protams, pastāv iespēja, ka labāks) kā Starkovam. Tas nozīmēs, ka gūdijs ir tikpat kvalitatīvs speciālists kā ZvaigžņuGovs?

Viss iet roku rokā. Virslīga, jauniešu izlases un jauniešu turnīri. Vispār kopējā situācija Latvijas sportā, īpaši jauniešu vecumā. Biju uz "Meet the World" atlases turnīru Staicelē, kur u11 grupa cīnījās par ceļazīmi uz neoficiālo šī vecuma PČ finālturnīru. Ko es redzēju - pragmatisku spēli, ko diktē vecāki - sper bumbu tālāk no vārtiem, sper tik uz pretinieku vārtu pusi. Nekādas (!) spēles izpratnes vēsmas netiek dotas. Un tas ir redzams arī lielajā futbolā. Ko mums dod labs tarāntipa uzbrucējs, ja nav kas iedod piespēli? Jau pieminēju vecāku ietekmi un tas ir redzams arī lielajā futbolā - visus no PSRS mantotos sportus neklātienē kruķī dažādi kgbešņiki, kuri pašos pamatos ar sportu ir uz "Jūs".

Atgriežoties pie jauniešu trenēšanas - kā tas ir iespējams, ka mūsu jaunie hokejisti 8 - 12 gadu vecumā brauc uz Kanādu un masē aizokeāna nākošās drafta zvaigznes? Grauj! U18 vecumā mēs ar mielām varam noskatoties kā šie slido un vērpj kombinācijas un tik klusi noteikti - nu jā, tie jau kanādieši. Visi aizmirst, ka pirms 6 gadiem drāzām komandu, kuru veidoja šie paši ķipari. Tas, ka dzen un prasa rezultātu 8 gadus vecam puikam ir vienkārši debīli! Ja viņš iemācīsies izbaudīt šo spēli un sportu kopumā, tad bez piespiešanās būs rezultāts. Nebūs jāskatās uz dažādiem variantiem, kuri savu sportista karjeru turpina caur zobiem.. sak' izlēju sviedrus bērnībā, tagad savākšu ļimakus vecumdienām.

Anekdote ir ļoti patiesa! Jāmaina ir viss - jābeidz būt par bordeli, kur katrs pospadomijas laiku varonis, gluži kā ieliktenis, atnāk, klusi savāc naudu un pazūd.

p.s. atvainojos par haotisko rakstīšanu. Pašsajūta bēdīga, bet priekš manis šī sāpe tik liela, ka piespiedos uzrakstīt savas, ārkārtīgi svarīgās, domas.

Edited by T0masS
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...

243 čempionlīgas spēlēs? Vakar madride tik smuki izģērba Chealsea, prieks skatīties! Tagad palikusi pēdējā barjera :) C.Ronaldo :)

atletico šosezon vēl čl nav zaudējusi, bet nu real neapspēlēs

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...