cSpoks Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 (edited) http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/article.php?id=607433 Vienkārāši bļād. Es viņus ar lielāko prieku nosistu tos pediņus uzvalkā. Nu bļad kur viņiem smadzenes, moš vispār lai ņem vasaras brīvdienas nost? Kāds tolks tagad ziemā sēdēt mēnesi mājas :@ Man vienkārši nav ko teikt! Moš tad arī lai valdība strādā visu vasaru. Nu nafik tas vajadzīgs! EDIT: varbūt mani uzskati ir nepareizi, bet man pie dirsas jo es gribu vasaru! Edited September 4, 2009 by cSpoks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz* Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 100% piekrītu Spokam, slima TAUTA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 BĻED IDIOT, NEJAU TAUTA GRIB PAGARINĀT MĀCĪBU GADU. Jūs maz ar galvu domājat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 Kaa jums neiet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 OMG kur viņiem loģika? 160 dienas un trūkst laika.. so ja būs 180 dienas.. parādīsies vairāk laika un tml lietas? kur jums loģika deputāti? jūs par skolēniem kaut ko domājat vai tikai par sevi.. savu pakaļu audzejat mans koments///.. kā palielinot dienu skaitu var palielināt brīvā laika daudzumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 Un man liekas, ka siltināša iznāk viena skolotāja algas(lab 2-3) apmērā ziemā, nekā maksāt ~80 skolotājiem algu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 (edited) Jūsu "gudrā" īdēšana nepalīdzēs, dzīve ir skarba Edited September 4, 2009 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 kā palielinot dienu skaitu var palielināt brīvā laika daudzumu? Nuja ja tev butu vairak dienas laika maciities tad tu varetu saprast ka nejau par brivdienu laiku ir runa, bet gan par macibu laiku kuraa varetu kadu vielu vel paspet atkartot un nostiprinat bernu PUMPAA kas aug uz pleciem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 Ideja nemaz nav tik slikta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 Nafig (bāc šajā situācijā, es gribēju izmantot rupjāku vārdu, uz na', bet moderatori novārnotu tādeļ maigāk) NAFIG? Nafig to vasaru vispār vajag, mācamies 24/7, lai izsvītro visus rudens/ziemas/pavasara brīvlaikus, nafig? Jo vairāk mēs mācīsimies, jo ātrāk mēs gudrāki kļūsim, jūs tādi negribat būt? Es, piemēram, esmu apsolījis sev, un pasaulei, ka šo gadu (9.klasi) es nomācīšos uz HARD, līmeni, un nokārtšu visus eksāmenus uz 6+, iestāšos mūsu vidusskolā bez problēmām, un tad būs pilnīgs pohujs, līdz 12.klasei, gogogo. Vasaru sūtam na', nemīžam botā, esam veči Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted September 4, 2009 Author Report Share Posted September 4, 2009 Nav slikta ideja? ārsta palīdzību vajag, es labāk katru dienu no 8.10 - 15.-30 nomācos skolā nekā mācos Vasarā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 Ko tur īdēt, mācības līdz 20 Jūnijam ir ļoti normāla parādība tik pat kā visos tehnikumos, nesaprotu ar ko vajadzētu atšķirties vidusskolām un, iespējams, pat pamatskolām... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 ja neņem vērā to, ka tieši PATLABAN daudzi skolnieki (jo sevišķi vidusskolas klasēs) piestrādā kad vien var, it sevišķi vasarā - respektīvi, ka krīzes laiks varbūt nav labākais brīdis šādām pārmaiņām, domāju, ka tā ir ļoti, ļoti laba doma. efektivitātes ziņā un ekonomiski ir ļoti labs pamatojums to darīt. savukārt tie čīkstuļi, kas vaimanā(s) par zaudēto vasaras brīvlaiku - lūdzu pakustiniet smadzeni - mājasdarbi ta +/- izlīdzinātos un kopumā ikdiena būtu krietni vieglāka: 20 dienas no 160 ir 1/8 jeb 12.5% - ja pieņemam, ka reforma tiktu ieviesta 100% efektīvi un ceteris paribus, tad par tik procentiem vieglāk būtu mācīties vispār un par tik procentiem brīvā laika jums būtu katru dienu. nemaz nerunājot par lielākām atstarpēm starp eksāmeniem, kas palielinātu iespēju, ka skolēns REĀLI KAUT KO fckin IEMĀCĀS, nevis tikai iezubrās (kas patlaban, šķiet, ir labākajā gadījumā). arī tiem, kas strādā paralēli skolai pat pavasarī/rudenī šī paša iemesla dēļ būtu tikai jāpriecājas. tā kā lūdzu, no vaimanātājiem gaidu kaut vienu pamatotu argumentu, kāpēc tā būtu slikta doma (p.s. nesaku, ka tādu nav). Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 Vasaru sūtam na', nemīžam botā, esam veči Medīj... tu nav runa par brīvlaiku atcelšanu... ja tu palasītu tad redzētu ka tur ir arī runa par ziemas brīvlaika pagarināšanu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted September 4, 2009 Author Report Share Posted September 4, 2009 labi līdz 20 junijam vel ta bet ka jaiet uz skolu 20 augusta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 (edited) Ak mans dievs! Spok takā mazs bērns. Tikai dieva dēļ nenoslogo smadzenītes EDIT: Ja ir tik liela nepatika pret jaunām zināšanām un macībām kā tādām, sāc strādāt, tevi kāds ar varu tur skolā? Edited September 4, 2009 by Pensionars Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 Nu cash, KUR TU, ESI? Mans, posts ir nereāli, totāli, nekam nederīgi, lieks, bet nelieciet varn, vienkārši man to jāpasaka:"Spok, beidz tak, uz katru postu atbildēt, tas paliek smieklīgi, jo tavi posti nemainās, tik savādāk pārfrazēti, ka tu, gribi vasaru" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodbye Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 Bezsmadzene, par ko tu īdi? Tā ir tava dzīve, sevis dēļ mācies nevis kāda cita. Domā ka skola ir tik slikta? Ko tu darīsi kad tev pašam būs jāizdzīvo un jāstrādā visu dienu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 Būtu jau forši, ja ziemā, tas brīvlaiks būtu ilgāks, varētu izbaudīt arī ziemas priekus (protams, ja Latvijā būtu normāla ziema), takā mācos 1. kursā, man tāpat skola ir līdz ~20.jūnijam.. Nav peļama ideja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 Es uzskatu, ka nekas traks. Vieglāk būs uzsākt īsto dzīvi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 manuprāt, visai ok ideja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvaX Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 Tā kā mans šis ir pēdējais gads videnē es ļoti ceru, ka tādu likumu pieņems. Pirmkārt, skolotājiem būs mazāk brīvā laika un tākā es viņus (nu vismaz lielāko daļu) ienīstu, mani tas priecē. Otrkārt, vasarās būs īsāks tas laiks, kad sīkie bezdarbība klīst apkārt un taisa hujņas nevis strādā. Un treškārt, vajadzētu arī uzlaboties atzīmēm, jo tā kā tur jau kāds teica, būs ilgāks laiks apsmadzeņot doto vielu un mazāka slodze procentuāli uz vienu dienu salīdzinājuma ar to kā ir tagad un tagad ir sūdīgi! Aj vispār tā izglītības sistēma ir simtiem gadu veca un nekam neder... XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarChaser Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 Izlasot pirmo postu, jeb topika postu, netaisos lasīt tālāk, jo par šo sūdu lēma jau pagāšgad. Beigās nonāca pie secinājuma, ka tas nebūtu labi, jo karstajā vasaras laikā nebūtu prodoktīvs darbs, dēļ karstuma, etc. vasaras sūdiem + kā arī uz doto brīdi tā jau nava finansējums nekāds skolas stuff`am, kur nu vel pagarinās kko... Enīvei, šitāds sūds jau bija un apdirsās, jo tie pidiņi paklausija, ko teica gudrāki prāti ( iz skolām ) + paši sāka apsvērt visus sūdus un sāka domāt ar galvām, nevis dirsām! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 Veidojot sho topiku domaa, ka valdiiba pardomaas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 (edited) Nesaprotu, ko var īdēt +/- visur Eiropā ir stipri garāks mācību gads nekā Latvijā. Visi skolēni cītīgi mācās un ir apmierināti. Nezinu, manuprāt, tas tikai uzlabotu mācību kvalitāti. mļje Edited September 4, 2009 by mephisto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now