Jump to content
GIGN Forum

Uuberinfa Par Uubertusu


macho
 Share

Recommended Posts

bet lielaakais fans bija pirmajaa naktii, kad mees draudziigi pieziidaamies un dziedaajaam liidz visam tam shitam, kas skaneeja.. protams, ka tur bija veel visaadas jautriibas (sarunas ar GOTU, dejas ar macho, u.c.)

peedeejaas nedeeljas laikaa mana pilnveertiigaakaa nedeeljas nogale thumbsup.gif

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Flashback, aka FORMAT-CEE - diezgan kluss cilveeks, protams ne ljoti kluss, bet kluss (nu juus saprataat krch), bija kluss, un dzeera, un dzeera daudz. jo kad atgriezos maajaas no nakts pastaigas (bija intresanti) tad vinsh gultaa guleeja ljoti intresantaa pozaa, un kad piegaajaa tuvaak tad saprataam, ka shamais to gultu i taa reaali pieveemis, un peec tam pats guleeja ar galvu tur iekshaa, bet nu vispaar jau bij fan. tikai formats nespeeleeja futbolu, nesaprotama iemesla deelj, kaut arii cilveeks ar kuru kopaa vinsh atbrauca bij diezgan forshh un rezultatiivs.

mjaa dzeera un dzeera daudz liidz tas viss uznaaca augshaa zaban.gif

Un futbolu es nespeeleeju forshaas pohas deelj.

Link to comment
Share on other sites

oddisha filmu shas ielikshu netaa, bildes jau te vareetu aplaadeet.

par cilveekiem - naits - diezgan riebiigs pidinjsh jo visiem bojaaja garastaavokli absoluutaa bezsakaraa (taa es no citiem sapratu, pats ar vinju gandriiz nerunaaju), bet vinjam labums taads ka vismaz pats apzinaas ka izskataas diezgan atbaidoshi un piedraudeeja odinjam lai nefilmee (to gan vinsh izdariija diezgan tizli, bet ja taa padomaa, tad tas nepaarsteidz)

Odinjsh - kekss ar roziiniiti. Man imponeeja ka vienaa mistiskaa momentaa uzrodas mistisks dzheks, kas izskataas peec saatanista. Man likaas gota choms, a izraadaas odinjsh. Likaas buus taads jautraaks, bet nu laikam vajadzeeja iedzert.

atosinjsh forshs keekss. Ar vinju futbolu var normaali uzmochiit. maders arii izraadaas kaut ko futbolaa maak. Saldais arii. Bij jau ok, cilveekus dziivee jau iepaziit ir veertiigi, pirms tam man likaas ka saldais ir kaut kaads pastulbs pidinjsh, izraadaas vinjsh vienkaarshi ir pidinjsh.

eeriks ar haahaahaa mistiski aatri atbrauca un aizbrauca (netureet vinjiem liidzi lancem, bet tomeer)

ai varbuut veel kaut ko uzrakstiishu

aaa lol galiigi aizmirsu - megaloliski bija kaa gadu vecaakais naits teeloja baigo koshkera mammu. totaals lols.

Link to comment
Share on other sites

Taatad par mani un vergoshanu, es to neuzskatu par nekaadu vergoshanu, bet ja juus taa domaajat tad ok whatever. Visspaar tad jau labaak nebraucu uz tiem pasaakumiem. Es jau uzinaaju ka macho mani uzskata par seshtaku no vinja pasha mutes, tapeec piedraast vinju un visus paareejos. I nah juus visus. Mybelatter.. or never.

Edited by Koshkers
Link to comment
Share on other sites

forshi biju riebiigs ^^

jā tas bija riktīgi forši "iemest ar pudeli?" "es tev iemetīšu" kā tāds stulbs pidiņš.

tipa odiņš vainīgs ka tu pēc mērkaķa dirsas izskaties un ka tev tu esi tikpat zemās domās par sevu izskatu/izturēšanos kā impotents vīriešu kārtas palaistuve? (franču valodā "vagabond", tikai, ja jūs kādu tā nosauksiet (par ko es nešaubos) tad atcerieties ka šim vārdam ir arī blakus nozīme "klaidonis") Tāpat tevi nofilmēja un nofočēja. baigā jēga tur vēl idiotu tēlot. Un mammučot koškeru es smagi apšaubu ka tev vajadzēja jo esmu diezgan pārliecināts ka viņam smadzene nav tik lielā dirsā kā tev. Nē nē, es tevi neienīstu, tu man vienkārši nepatīc smile.gif

es vēl kaut ko gribēju rakstīt bet aizmirsu. Tātad. Tu esi pidiņš, pie tam diezgan atbaidošs pidiņš.

edited:

oi košker. Nu nu tā gan nerunā. Tu neesi vainīgs ka naits ir pidiņš. Un mazāk klausies ko es dzērumā runāju. Es daudzas stulbas lietas esmu pateicis.

Un jā es atceros par to šestaku. Gribēju lai tu man atnes aliņu, un pats negribēju celties. Tajā brīdī tas bija smieklīgi un tāpēc tevi apcēlu. No otras puses - parādi man kādu kuru es tur neapcēlu. No trešās puses - vari tak man pateikt ej dirst sliņķi. Un es nedomāju ka tu esi šestaks. Tas tā ļauni teikts. Es drīzāk teiktu ka tu esi izpalīdzīgs, bet noteikti ne šestaks. Ja tev pasākumā garīgo naits bojāja, tad neej uz pasākumiem ar to pidiņu (man nezkāpēc liekas ka tā daudzi darīs)

p.s.

es laikam kādas 4-5 reizes atrāvos pa galvu (divas tā nopietni)

Link to comment
Share on other sites

Okej varbuut tu taa domaa, bet citi to saprot pavisam savaadaak un vienkaarshi saak to izmantot. Un man tas vienkaarshi ir noriebies liidz nepatiikumam. Peectam taa rodaas kaa konkreeta lieta par ko man uzdirst. Un kaa jau pashi tusaa redzeejaat, ja kaadam kko vajag uzreiz jaagriezhaas pie Koshka...

K, riit varbuut jutiishos nedaudz labaak un kko uzrakstiishu veel.

Link to comment
Share on other sites

eeriks ar haahaahaa mistiski aatri atbrauca un aizbrauca (netureet vinjiem liidzi lancem, bet tomeer)

LOL, Kols Lielais "D" - da mes jau iztusējām...ee...netā pateicu...mēs jau ietusējām iepriekšējā vakarā, kad tu biji ļoti aizņemts guļos uz dīvāna - tapēc tev tā likās, ka mēs ātri aizbraucām...bet laba daudz nevajag...pasēdējām, iedzērām iedžumpījām, papļāpājām, īsāk sakot izpildījām normu un devāmies mājās.

Nelaime laikam tur, ka likās, ka bišku pa ilgu un nebūš ko darīt...vaidzēja braukt 6dien un būtu vis OK.

Nu tas lai paliek uz nākamo reizi...

EDIT:

Man visvairāk patika kā mačo aplika odi - nemaz nezinādams, ka tas ir odis.

Sūtīji koškeru uz veikalu - šis ne pa čom -tad mach saka :" paņem to satanisko pidiņu līdz"

Tas bij vislabākais - viņš kādu stundu tur tusēja, kamēr macho piefiksēja, ka tas ir Oddis biggrin.gif Un man pat šķiet, ka - ja mēs nebūtu braukuši prom, tad macho vēlšobaltdien nezinātu, ka tas Odis, bij tas odis, kurš ir odis... biggrin.gif

Edited by Dj_erix
Link to comment
Share on other sites

nu macho kad mani pirmoreiz ieraudzija vispaar teica - labriit nait kaa guleeji ? smile.gif

p.s. ja kaads vel nav redzejis, manas bildes ir te

Edited by Oddish
Link to comment
Share on other sites

Vot taapeec arii es nebiju smile.gif

pēc tā ko tu vakar mircā tur darīji - labi vien ir ka nebiji

košker - nu re, to (citu domas par tevi) var viegli mainīt. Vispār man agrāk likās ka tev ir vienalga kā tevi saukā un ko tev kas saka vai nesaka.

erix - lol

odinj - neatceros smile.gif

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...