Jump to content
GIGN Forum

Apsmiešana.


laucinieks
 Share

Recommended Posts

es pusi nēesmu rakstījis, ka visi tie sūda posti ir speciāli taisīti, speciāli tizli, bet nezinu kapēc vienīģais durakos no visiem tiem wl.medijam palieku es, jo mana identitāte te iejaukta, visi zin kā mani sauc, kur dzīvoju, kas patīk utt. Tas ir tizlākais. yo.

YO, ES C-WALKERS, KAS TU? cryptwalk4ao.gif

Man nav pieredzes ar ko dalīties, tā kā nezinu kā tas i. :unsure:

Edited by g2b
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

LOL, wL.media, man pietiek ar tām pārtaisītajām bildēm, viena ir šī zemāk, otra bija ar Obamu kkas saistīts, lai uzskatītu, ka tu esi pilnīgi debīls 15 gadīgs cirvis ar uzmanības trūkumu. Tā kā nevajag te dirst, ka tavu kontu izmantoju 10 cilvēki un cepa augšā foršus topikus, tu tāpat paliksi idiots šeit visu skatījumā (izņemot tos qyelid un pārējos tavus klasesbiedrus, kas pie tevis katru vakaru atnāk un taisa debīlus topikus), saki ko gribi. Bet īstenībā, cik gan degradētiem atsaldeņiem vajag būt, lai ko tādu darītu :)

sf9z7a.jpg

Šī bilde bija tev draugos, moš vēl ir, tāpēc nedirs, ka tos topikus tu arī netaisīji :D

Par tēmu nodiršana.

Man šķiet, ka cilvēkiem ir tas periods, ka liekas kruti kādam ko uzdirst, parādīt savu asprātību, cik nu tā tajā vecumā ir. Dažiem lauķiem tā nodiršana un attieksme nemainās, pārējie ar gadiem pieaug un saprot, kas ir labi, ko var un kas nav labi, un ko nevar. Es pats kaut kā nekad nepiedalījos kkādu vājāko nodiršanā vai apsmiešanā, jo sapratu, ka tas cilvēks reāli slikti jūtās. Bet kopumā, man šķiet, ka tiem, kas nodirš nav laimīgāka dzīve kā tiem, kurus nodirš. My opinion

Link to comment
Share on other sites

Tāda lieta kā humors var teikt, ka vispār pastāv uz citu nodiršanas pamata. Mainoties vecumam, joki arī mainās. Kaut kādā 7.klasē tie "joki" ir tikai saistīti ar citu nodiršanu, kas, protams, ir stulbi. Kaut kur taču ir jāizliek tas apjukums, kas rodas pamanot, ka penis paliek garāks un uz kules spalvas sāk augt. Tagad vairāk galīgi negribas apdirst kādu ar fiziskajiem trūkumiem, bet gan tos, kas īsti ar galvu nedraudzējas. Kā piemēram mūsu pašu GIGN foruma Obama.

Ai, nenoturējos tomēr. wl., man liekas, ka tev točna ir kādas 10 personības, un visas dauniskas. Pirms pāris mēnešiem tavi posti bija par to, ka tevi visi nodirš, bet tagad tu mēģini te sev uztaisīt skarbā veča tēlu. Un wl uzradušies domubiedri, kas viņu aizstāvēs. Kļūst jautrāk. :)

Link to comment
Share on other sites

es atļaušos teikt, ka nelasīju iepriekšējos postus, izskatījās pēc zināma scenārija ejoši, bet es tik gribēju pateikt, ka ir diezgan ironiski, ka parādās topiks par to, cik slikti ir apsmiešana, forumā, kurā vēsturiski ir bijusi ļoti liela apsmiešanas koncentrācija :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Ko Jūs domājat par cilvēkiem kuri apsmej citus cilvēkus?

Tātad mazliet pastāstīšu gadījumu -

Šodien eju pa pilsētu iet garām bariņš jauniešu (7-9 klase) man pa priekšu iet drukns bērns (2 klase), te pēkšņi tie jaunieši sāk apsmiet to bērnu, ar visādiem nelabiem vārdiem (resnis, rešņuks, centneris, tonna u.t.t.) Man vienkārši gribējās sadot pa muti tiem jauniešiem, par šādiem vārdiem.

Tāpat ir ar brillēm, jaunieši apsmej briļļainos par četracainajiem u.t.t.

Ir arī daudzi citi veidi apsmej ļoti tievos par skaliņiem un nez kā vēl...

Gribēju uzzināt ko foruma Lietotāji domā par šādām apsmiešanām.

Manas domas - Tas nav normāli. Tur nav ko smieties...

Pateicos par uzmanību,

Laucinieks

Es domāju, ka tas ir absolūti normāli. Tā ir dabiskā atlase. Krutie ātri apklusinās tos, kuri apsmej, bet mīkstie nē.

Turklāt resnus cilvēkus vajag apsmiet, jo viņi pie tā ir paši vainīgi.

Briļļainos gan nevajag, bet nu ziniet kādi ir bērni.

Link to comment
Share on other sites

....Tas tiešam jau ir kļuvis pārāk dabisks.Tu gribi teikt, ka tas ir normāli, ka kautkādi kompleksainie bērni no dzērāju ģimenēm nodirš/noliek mazākos, kas pēc tam tiem vājākajiem rada sekas, kas nereti ilgst visu atlikušo dzīvi?

Turklāt resnus cilvēkus vajag apsmiet, jo viņi pie tā ir paši vainīgi.

Tu pats saprati ko tikko pateici? Rešņi ir paši vainīgi, ka viņiem gēnos ir ierakstīts tas, ka viņi būs resni?

Briļļainos gan nevajag, bet nu ziniet kādi ir bērni.

Kura smadzeņu daļa tev izsvieda šo apgaismību?

Link to comment
Share on other sites

Tāpēc, ka gēnos nav ierakstīts, ka tu būsi resns. Tev var būt slikta vielmaiņa, bet zini ko, tev nav maģisko spēju, kas liks pieņemties svarā, ja tu zaudēsi vairāk kaloriju nekā uzņemsi.

Formula ir vienkārša - ēd mazāk, sporto vairāk.

Un svars liekais pazudīs. Ja nē, tad zvanīsim Pentagonam, jo esam atraduši mūžīgo enerģiju.

Paši vainīgi - nejau tas, ka gēnos ierakstīts, bet tas, ka nerūpējas par sevi.

Runājot par traumām - kas tevi nenogalina, padara stiprāku.

Kā jau teicu, dabiskā atlase.

Edited by Kontortionists
Link to comment
Share on other sites

ka gēnos nav ierakstīts, ka tu būsi resns. Tev var būt.....

Njā, tas nozīmē ka mēs visi vienādus noteiktus KG kad dzimstam, ja?...

Runājot par traumām - kas tevi nenogalina, padara stiprāku.

Aizej nolec no piektā stāva uz asfalta, ja nenomirsi, salauzīsi kautko un kļūsi stiprāks.Atklāj mums vēl kautko gudrū, lūdzu, lai mēs visi kļūstam stiprāki.

Edited by RaWrRr
Link to comment
Share on other sites

RaWrRr, tev var būt sūdīga vielmaiņa, bet kā jau teicu - pieturies pie normālas diētas un sporto un viss būs kārtībā.

Nevajag te ļečīt, ka tu neēd neko un sporto un vēl svarā pieņemies. TIKAI NEVAJAG JA!

Saproti, var jau te daudz ņuņņāt un mīkstoties, bet dzīve ir nežēlīga, it īpaši tagad. Izdzīvos lokanākie un apķērīgākie.

Peace

Link to comment
Share on other sites

Tu manī nemaz neklausies, tik turpini ļečīt par savu sportu & shit. Ja bērns kuram ir 7-10 gadi un ir svara problēmas, un tu uzskati, ka viņš pie tā ir vainīgs.Un ģēni daudz ko nosaka, izglītojies.Tie var noteikt kāda cilvēkam būs tolorance, kāds viņam būs svars pēc dzimšanas, or cik viņš būs rijīgs.Ne viss ir pilnīgi pakļauts cilvēka gribai.Ja runa ietu par 2x+ gadīdiem tušņiem kas neko nedara tikai sēž pie TV rij un dzer alu - es tev piekristu, bet šeit runa iet par bērniem.

Saproti, var jau te daudz ņuņņāt un mīkstoties, bet dzīve ir nežēlīga, it īpaši tagad. Izdzīvos lokanākie un apķērīgākie.

Ej lūdzu izglītojies.Te neiet runa ne par kādu apķērību, ja nu vienīgi tev ir kautkādi aizspriedumi par to, ka resnāki cilvēki ir stulbāki.

Link to comment
Share on other sites

nues liidz kadai 4 klasei biju tieshi tads ka raksturojumos, jo tada nu bija mana vielmainja. bet lol, no sakuma paaris gadi taekwondo un es jau izskatgijos normalak.. protams bija daudz nodirseju, nebiju nekads tur klases varonis nah, bet nu kam vajadzeja preti runajju un nebaidijos, bet tomer bija kautka patizli ka tevi nodirsh par to ka tu neesi kaulu kambaris. nu es reali varu pateikt ka ir vajadzigs gads, lai neviens ta vairs nerunatu. vienkarshi animal powa treninji un viss. kautka skolas laika man neviens pec tam neko nerunaja preti un ari meitenes naca klaat daudz vieglak, tikai tapec ka biju nokachajies. defaulta tas ir stulbi, ka verte tikai pec ta cik laika tu pavadi svaru zalee. bet tomer lai cik diivaini tas nebutu, jau 3 gadus netrenejos, bet ar meitenem problemu nav :)

ta ka lauciniek es uzskatu ka treneties, kachaties tass nav vienigais variants ko var ieteikt - vel jau pastav elementarais "arvisamchiksamdraugosesmumachobljeee" variants

Link to comment
Share on other sites

Dārgais djibila Kontortionist, TEV PIŠ, KA KĀDS IR RESNS? Par to kāds ir jānodirš? Tā ir viņa izvēle, ja vien viņam nav problēmas ar sirdi/vielmaiņu utt. Dauni, padomā ko tu raksti! A īstenībā arī ir pohuj, ka cilvēks ir slinks un negrib neko darīt lietas labā, bet tāpēc jau viņš nav slikts cilvēks, tāpēc viņš nav jāpārmāca, jānodirš un jāuzspiež tas, ko gribētu apkārtējie.

Link to comment
Share on other sites

Dažreiz apsmiešanai gandrīz vai nav iemesla... Viens džeks sāka spēlēt cs, tad tur daži to uzzināja un uzreiz sāka dirst uz viņa, ko viņs zadroto, ko tik sūdīgu spēli spēlē... Nu un kas, ka čalim patīk cs? Katram sava gaume.

Edited by mich
Link to comment
Share on other sites

Kontortionist, tu esi tērēts pajolis, tev smagi aizskar CITU liekais svars? Tu saproti , ka tu līdzinies neizglītotam tēviņam ar intelekta līmeni zem 90. Viss ir tieši tā kā teica raprock's un es varu pārliecinoši teikt, ka tev ir nopietnas problēmas.

Edited by Fake^
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...