Jump to content
GIGN Forum

Crunk Juice

Mirstīgais
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Crunk Juice

  1. Tik pirmo reiz tagad dzirdo kaut ko tādu. Leģenda, kuru neviens nezin.
  2. Szinies ar mani pa skype: dairis13 Uzmeikošu, paskaidrosi kas un kā.
  3. Diziani [1] [2] [3] [4] [5] [6]
  4. Oi katru dienu redzu, kā kāds kādu apsmejs. Kadās arī man kādu apsmietiet, bet vēlāk nožēloju, eju vēlāk teikt, neņem pierē, sorry.
  5. Izskatās interesanti ieroči, noteikti jāpameiģina būs.
  6. Crunk Juice

    Twitter

    Man jau labāk sekoman.lv Jau pieradu, ik pa laikam ko ierakstu.
  7. Crunk Juice

    Tele 2

    Pats lietoju TELE2, tomēr lētāks nekā LMT, izvēlies kādu piemērotāku sev tarifa plānu un viss būs ok.
  8. Jaunajai daļai Aliens vs. Predator (PC, Xbox 360, PS3) jau ir zināms datums, kad spēle tiks izlaista pasaules tirgos, tas ir 2010, gada, februārī, bet jaunajai arkādei Aliens: Colonial Marines, kura krietnāku laiku agrāk tika sākta veidota, vēl nav pat aptuvena iziešanas datuma. Gearbox Software vienīgi un dara, kā visiem saka, ka spēle kaut kad obligāti parādīsies pasaules tirgos. Toties izdevniecība Sega drusku papildināja Gearbox Software teikto frāzi: ??Es domāju, ka vēl ir pārāk agri, lai runātu par konkrēto spēles datumu. Vienīgi es varu pateikt, ka diez vai mēs izlaidīsim Aliens: Colonial Marines pēc 6 mēnešiem, kā tik tikko parādīsies Aliens vs. Predator. Drīzāk tas notiks tikai pēc 6 vai pat 11 mēnešiem. Viss ir atkarīgs no tā, cik veiksmīgs būs AvP?? - Citēja izdevniecības Sega prezidents Maks Heiss. Un ja tomēr spēle Avp tiks labi pārdota, tad mēs redzēsim Aliens: Colonial Marines spēļu plauktos līdz 2010. gada beigām. Spēles info jeb sīkumā par misijām, spēlēšanu, spēles prasībām, ieročiem u.c., nākamajā rakstā- 26.08.09. Autors: Crunk Juice Only for gign.lv
  9. Viennozīmīgi interesanti. Padomāt tik, cik ātri zinātne attīstās. Pie mums skolā kabinetā vienā stāv vecs, vecs dators, kā vienmēr visi samaina klaviatūrais pogas.
  10. Nesen uzmeikoju dažus darbus, lai liktu sigos.
×
×
  • Create New...