Pusdzīvais Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 bilžas labās Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 MHmh Man iepatikās Samuray Saulenes !! ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 ^_^ tās nav nekādas saulenes, tās ir profesionālās šāvēju brilles! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 24, 2009 Report Share Posted August 24, 2009 Es nesaprotu, nah neviens neko nekur neraskta, visi pamiruši. citus gadus visu drukāja kā traki, bet šogad tāds panīkums Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 wormam forsha frizuura, vnk najs. macho - froshas brilles pie jakas. ( samurayam pro brilles arii ne sliktaakas ) zorgam forsha bilde Dj erix - vienkaarshi loooool. Odinjsh ar mopeedu. vnk lol Deadalive - najs baardinja. diviitis - man liekas, ka ierebis Outlawam arii brilles forshas +1 Vincister - laba bilde spitei visp super ^ali - aizspiedis acis kopsumma - ljoti labas bildes Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Uz ieprieksheejo tusu es biju tiiri nosaciiti... Shajaa tusaa gan es biju un tu mani redzeeji tikai tu biji ne tajaa staavoklii, lai mani atcereetos ilgaak par 20 sekundeem. Taa bilde ko es ieliku focheeji tu macho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 nemuldi niekus, puika! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Ok! Ok! Faateriit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Vienk lol , macho lavrx nosauc par puiku! TOTĀLS LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 piekrītu spalvas teiktajam, tie kas nebija tie ir vecenes! varbutas beigsi beztolkaa te dirst savu suudu ? auto aim included ? XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 TOTĀLS LOL tu arī nemuldi niekus. neesmu vainīgs, ka nespējat atpazīt citātus no vispārzināmiem apkārtceļojošiem prikoliem, šoreiz konkrēti no gustavo un žaka sarunas ar Valdi. p.s. ja runājam par kaut ko, kas bija TOTĀLS LOL, tad tā bija tava ierašanās pasākumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 frizuura, vienkaarshi loooool arii brilles forshas +1 arii ne sliktaakas vnk najs, vnk najs, vnk najs, vnk najs, vnk najs, vnk najs, vnk najs, vnk najs, vnk najs, vnk najs, vnk najs, vnk najs, vnk najs, vnk najs, vnk najs, vnk najs, vnk najs, vnk najs, vnk najs, vnk najs, vnk najs, vnk najs, vnk najs, vnk najs, vnk najs, vnk najs, vnk najs, vnk najs, vnk najs, vnk najs, vnk najs, vnk najs, vnk najs, vnk najs, vnk najs, vnk najs, vnk najs, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 (edited) Macho lūdzu vienreiz beidz rakstīt savus gudros tekstus. Man nav jāzina nekādi prikoli , kas iet apkārt tev un taviem draugiem. Man nekas nav pret tevi , bet dažreiz tiešām krīt uz nerviem tava vis zināšana,kuru es ļoti stipri apšaubu. p.s. Nemaz nebūšu izbrīnīts , ja tu savā nākamajā atbildē mēģināsi izklāstīt to , ka es esmu stulbs. Edited August 25, 2009 by Hivemind Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 p.s. Nemaz nebūšu izbrīnīts , ja tu savā nākamajā atbildē mēģināsi izklāstīt to , ka es esmu stulbs. Chill! Es to macho postu uzreiz uztveeru kaa, joku. Taadeelj arii sekoja tik pat ljoti "patiesa atbilde". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pirats ar vienu aci Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Apskatijos visas bildes , bet neatradu nekādu kopbildi par to jums jānokaunējas Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 +1 -10, paskaties pats uz to bildi un sapratisi kapec ! +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 -10, paskaties pats uz to bildi un sapratisi kapec ! +1 Un to mēs dzirdam no cilvēkiem, kas nemaz nebija tur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 es jau biju uz savu nG tusu un man pietika... man ir savi CS draugi, kuri ir ari in real life draugi un vairak nafig man ?! par to naudu tapat vareju pielikt acis majas, nevis braukt kaut kur uz SIgudu vai hvz kur ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Valdis ir reāls pacans! Tā ka es te stāvu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 l1nk1n, ko tu te beztēmā smirdi ? Ja tev pietiek ar saviem nG draugiem, tad ko tu dari šeit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 man ir savi CS draugi, kuri ir ari in real life draugi un vairak nafig man ?! par to naudu tapat vareju pielikt acis majas, nevis braukt kaut kur uz SIgudu vai hvz kur ! nutad skrien priedee, un beidz spamot te ! reali skiet ka shis spama topiks jasledz ciet, del cilvekiem ka linkin kas nepatemu te iedirsh random suudu, tadejadi paradot vinju verbalas caurejas nesaturesanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Tagad beztēmā kāds kaut ko dirš...nu jā, ir man gari mati, varbūt izskatos pēc meitenes - un kas par to? Atradušies kaut kādi pidiņi, kuri paši nemaz tur nebija un māk gudri dirst! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 nu, nu, nu. Tu bojā iespaidu, ka Valdis ir kaut kāds manu draugu prikols p.s. kefīrs neizskatās pēc meitenes, viņš izskatās pēc džeka, kas spēlē metāla grupā, tajā bildē tas rakurss tāds sanācis, ka tie mati + seja šķiet meitenīgi. Neba nu viņš pēc tāda izskatās, bilde tāda sanākusi. Kaut kādi 5ās klasītes dirsēji te saradušies, kuriem ir nenormāli svarīgi norādīt uz to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalva Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 man ir savi CS draugi, kuri ir ari in real life draugi un vairak nafig man ?! par to naudu tapat vareju pielikt acis majas, nevis braukt kaut kur uz SIgudu vai hvz kur ! Pats debīlākais, ko esmu dzirdējis ir aprobežoties ar saviem draugiem Draugi, paziņas nekad nevar būt pa daudz Ganjau dzīve tev piespēlēs situāciju, kurā vajadzēs, tās meitenes un mazos puišeļus, lai tevi izručī vai izvelk no sūdiem.. Un par Kefīru, pietiek drst.. Reāli viņš, Zorgs, Traffic's, ..... bija kādus 3-6 gadus jaunāki par jaunākajiem, t.i. kaut vai mani.. Un par to vai izskatās pēc meitenes, tad ir baigais jautājums, kādas meitenes jums patīk :D ugly betty ganjau Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 (edited) Draugi, paziņas nekad nevar būt pa daudz Ganjau dzīve tev piespēlēs situāciju, kurā vajadzēs, tās meitenes un mazos puišeļus, lai tevi izručī vai izvelk no sūdiem.. Un par Kefīru, pietiek drst.. Reāli viņš, Zorgs, Traffic's, ..... bija kādus 3-6 gadus jaunāki par jaunākajiem, t.i. kaut vai mani.. Un par to vai izskatās pēc meitenes, tad ir baigais jautājums, kādas meitenes jums patīk :D ugly betty ganjau +1 Edited August 26, 2009 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now