SuperRembo Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Saksim balsoot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 wtf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKA Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 un tu būtu priecīgs ja vinš nepalīdzētu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 2, 2005 Author Report Share Posted August 2, 2005 pagaidam vinjs ir viens no top5 kas palidz labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 nobalsoju ka nepatiik, jo sanaak taa - jo vairaak vinsh paliidz, jo vairaak jautaajumi vinjam. Lai gan no otras puses, man jau po ka vinjam vairaak jautaajumu, betnu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 gariks saks justies ka worms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gariks Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 gariks saks justies ka worms Es neuzturu nevienu serveri, pietam tādu kurā spēlē var teikt puse Latvijas CS spēlētāju. Kā arī es nēsu sataisījis tādu saitu kā šo, kuru dienā apmeklē ap 1000 cilvēku(moš i vairāk) . Sakarā ar to palīdzēšanu, es mierinu sevi, ka es arī agrāk biju noobs, kas nezināja kas tāds ir windows explorers a par tādiem CS'iem man i sapņos nerādījās. PC man ir moš kādi 4 gadi (pirmie 2 tika pavadīti spēlēm) un i-nets man kādus 2 gadus. Pirmās zināšanas es krājos no _FireStorm_ Tā ka, ja kādi jautājumi, tad griezieties pie viņa Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 tu teici, ka ej gulēt enivej, man patīk menika ideja par speciālu sadaļu forumā "Ask Gariks" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Gariks ir labs cilveeks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 njaa, firestorms man arii bik paliidzeeja no nesaprashas palikt par saprashu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 esmu paaraak slinks lai k-ko meegjinaatu dariit un taapeec man arii paliidziibu nevajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 *zāle aplaudē garikam* =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 gariks ir forshs choms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Gariku par prezidentu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Gariku par prezidentu! aizsardziibas ministru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 par prizentu ar var jo musu vairinai tulin jau laiks beidzies skasies jaunas kanditauras Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 (edited) Gariks vienkaarshi ir normaals cilveeks, jo citiem kad paprasa kauko (nejau visiem) vinji ir taadi aaksti,kam ir tik gruuti paliidzeet, vinji labaak nosmejas par kaadu, kas nezin kauko nekaa normaali paskaidro u.t.t. Edited August 3, 2005 by DrugDealer Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 par prizentu ar var jo musu vairinai tulin jau laiks beidzies skasies jaunas kanditauras nu vispar jau tiiri nesen vaira dabuuja savu 2. terminju Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Gariks vienkaarshi ir normaals cilveeks, jo citiem kad paprasa kauko (nejau visiem) vinji ir taadi aaksti,kam ir tik gruuti paliidzeet, vinji labaak nosmejas par kaadu, kas nezin kauko nekaa normaali paskaidro u.t.t. Taapeec, ka citiem ir zb 18 reizes katram otrajam garaamgaajeejam staastiit kaa uztaisiit savu serveri, un kaapeec es rankaa paraados kaa vieniigais, kas ir speleejis utt. Neesi slinks, pameklee pats. Gan jau Garikam arii pieriebsies shitas viss. Ja nee, tad respect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 nu vispar jau tiiri nesen vaira dabuuja savu 2. terminju vai ta nesen? nu ja ja tad garikam ir laiks apsvert ko vinsh latvju tautai palidzes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Gariks vienkaarshi ir normaals cilveeks, jo citiem kad paprasa kauko (nejau visiem) vinji ir taadi aaksti,kam ir tik gruuti paliidzeet, vinji labaak nosmejas par kaadu, kas nezin kauko nekaa normaali paskaidro u.t.t. Es pēkšņi sajutos, nevis kā āksts (jo tie nav visi), bet kā nenormāls točna... Pilnīgi tāds kā nenormāluma vilnis man pār muguru pārskrēja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
p00p Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Lasot Garika postus, taa kaa vinjsh visiem paliidz un nav neko uzbraucoshu pateicis, ja arii cilveeks nesaprot - mad props., Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 njaa Gariks, rlzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 piesakos arii paliidzeet savu necilo zinaashanu robezhaas, protams, ja teiktais nav jaatkaarto jaatkaarto jaatkaarto vairaakas reizes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts