Jump to content
GIGN Forum

Tv Reklāmas


jerrico
 Share

Recommended Posts

Skatoties to bārnija reklāmu,dažreiz iedomājos ka tas ir p3dobear tikai 'maigā' versija.

Bet principā tas pats - pievilina mazus bērnus ar saldumiem,un ievelk savā alā. :superlol:

Bet pati reklāma riebjas.

Patīk:

Sprite reklāma

Coca colas zero reklāma,(Jā,man patīk kā uzsprāgs tās fakin mājas,vismaz ir ekšens!!! :beeeee: )

Bet visas mēslu sadzīves ķīmijas un citu tīrīšanas sūdu vienkārši ciest nevaru,it īpaši to stulbo Domestus reklāmu,kur tie mikrobi pēc minūtes taisās rashot ārā no poda,bet tad no kautkurienes,kāds atceras ka ir jāiztīra pods.. STULBUMS :lame:

Un vispār par reklāmām runājot - bļeģ,kā man riebjas ka pa letiņu kanāliem tās reklāmas,nepārspīlējot iet kautkādas 15-20 minūtes.

Tas ir vienkārši neciešami,ja vēl iet kāda daudz maz normāla filma. :hang:

Edited by woxeN
Link to comment
Share on other sites

Reāli sūdīgākas reklāmas ir visiem tiem mazgāšanas līdzekļiem, bet tās TopShop reklāmas arī nau ar neko labākas!!! Ja tā reāli paskatās tad latviešiem vispār ir vienas no labākajām reklāmām, tagad mūsu radītās reklāmas ar piesprādzēšanos rādīs pus Eiropā un "Zelta Zivtiņa" reklāmu nopirkusi arī Igaunija un Lietuva, viņiem tagad arī būs tāds miniseriāls kā mums :D:superlol: Labākās reklāmas mums ir jo vien to pierāda GoldeHammer iegūtās ballvas :)

Edited by bon1facijs*
Link to comment
Share on other sites

Ahahaha, norēcos lasot par Coca - Cola reklāmām, tik tiešām uzjautrinoš topiks.

Par tēmu, hmm, visvairāk patīk tā "oldspais" reklāma, kur tas džeks ierulē sev padusi un tad tāds kā vēsais mizā uz to lielo māju, kur visas vecenes 4ipa baigā sajūsmā par šo, jo viņš taču ir svaigs. Kr4. jā, tā ir laba. Bet tagad atkal runājot par tām reklāmām, es huju nesaprotu vienu, visur stāsta, ka galva būs svaiga, paduses svaigas, toletes mēsli radīs svaigu gaisu, etc. sūdus. Rodās tāds jautājums, kāda tad ir īsti svaigā smarža/smaka? Katram tam mēslam ir savādāks aromāts tak, ibio!

EDIT : Jū, jāpiekrīt traktoristam arī pa REXONA`s reklāmām, kur faktiski tika spīdzināts tas robots, ahaha.. :pizdiblee:

Edited by StarChaser
Link to comment
Share on other sites

Neko nevaru teikt par tv reklāmām, jo tām sākoties es vienkārši eju darīt kautko citu vai arī pārslēdzu kanālu, bet man ir kautkas cits prezentējams.

http://www.todaysbigthing.com/2009/07/29

Es nesaprotu kā sievietes ir nodzīvojušas līdz mūsdienām, bez šī jaukā un ...(ievietojiet kādu randomu vārdu šeit) izgudrojuma.

"It is virtually unbreakable and is guaranteed for life"

Noteikti iepērciet tādu savām sievietēm ^_^

Edited by knds
Link to comment
Share on other sites

Un kā man krīt uz nerviem tā Head & Sholders reklāma, kur vecene ar auto ielikusi ezerā un tagad skaidro to savam čalim. Nu blad, NAHUJ VIŅAM TĀPĒC JĀIET MAZGĀT MATI? NAHUJ? Un tā viņa sejas izteiksme, kad viņš ierauga šampūnu un ieziež to sev matos. Tādai sejai vajag ROUNDHOUSE KICKU uztaisīt!

Coca-colas reklāmas ar ir sūdi. Ir tā reklāma, kur tas čalis pārgulējis ar to veceni viņas dzīvoklī, un no rīta ciemos atnākuši viņas vecāki. Vienīgais labais šajā reklāmā ir šīs meitenes dibens, kurš uz pussekundi parādās ekrānā, laikā, kad viņa iet uz dušu. Un pati labākā vieta šajā reklāmā ir tad, kad tas čalis lec ārā pa logu piesaitēts pie virves. Varbūt esiet pamanījuši, ka tad fonā UZSPRĀGST visas mājas. Pohuj par to māju iedzīvotājiem, lai nahuj mirst. Haha.

Zāļu reklāmas ir graujošas. Kaut viņu viedotāji pārdozētu ar tām zālēm.

Mazgāšanu līdzekļu reklāmas. Neapšaubāmi debīlākās, piemēram, vanish reklāmas, kur parasti ne no kurienes privātā īpašumā (vai tas būtu dzīvoklis vai dārzs) iznirst kāds vanish pārstāvis ar veļas pulveri rokās. Ahahahha. Vēl ir reklāmas, kur kādā saviesīgā pasākumā kāds vienmēr ir paņēmis līdzi veļas mazgāšanas līdzekli.

Geju čats... Nāksi uz geju? ATŠUJIES, BLAD! Kaut tu dabūtu AIDS tajā gejā.

Centis pazudis no apvāršņa. Viņa vietā uzradies IKI čalis ar 1000 produktiem, kuri katru dienu mainās, jo IKI patur tiesības šos produktus mainīt. Ahahaha.

Bet bija viena reklāma, kura man patika. Nevaru atcerēties.

Lai nu kā, vēlos jums parādīt vienu Nike reklāmu, kura man tīri labi iet pie sirds. Nebūs īsti reklāma, kuru rāda pa lv kanāliem, tas pohuj. http://www.youtube.com/watch?v=H548YEfbO-k

amnīj, tu vēl aizmirsi, ka tev patīk tā kafijas reklāma, kur omīte agrāk bija uz Hendrix rock festivālu tālajā 67.

un vispār tu teici, ka tev tā canon reklāma arī patīk, kur par fočuku tiek parādīts īss review.

Edited by m3rsy
Link to comment
Share on other sites

Vislabākā, kas ir , tā ir par lācīti Bārniju, bet tas jau ir tikai dziesmas nopelns ! btw, ja kāds zin, kur dabūt to dziesmiņu , rakste šeit http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=38959

Protams, var redzēt, ka pie reklāmām ir atstrādājuši McDonalds un CocaCola, kurās var vnk sajūsmināties par kvalitāti.

Forša vietējā ir Valmieras pienam - tur kur čalītis brauc apkārt un vāc pienu no saviem spotiem, tad lepns paskatās uz brūnaļām un saka : " Manas meitenes !"

Un kretinē man ļoti tā pedarastu reklāma pa LNT - geju čats , šausmas, nošaut par to, ka piesauc Neatkarīgo Latviju...

Link to comment
Share on other sites

Amnij par to tavu tiektu, es daudz maz piekrītu, bet par to zero coca colas reklāmu, bļāviens perfekti manas domas! Dibens labais, reklāma huiņa, uzsprākst visi iedzīvotāji, nu bļāviens tik tizli :D

bet dupsītis labs tai vecenei tur bija, vienīgi tizli, ka ilgāk nevarēja redzēt.. :D

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...