test2 Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 (edited) kaut gan es pa tiešām ļoti, vēlētos dzirdēt visas lietas, ko esat sakrājuši sasitībā ar mani, es tomēr nespēšu piedalīties šinī pasākumā, jo 20-21.augustu es pavadu dzimšanasdienas roadtripā ar kadiem 14 cilvēkiem uz Nidu ( palanga- lietuva ) ... moška pārceļam uz septembri ?? mm ? Kā reiz noskalosim mācību uzsākšanu augstskolās/magistratūras/nākamajās klasēs utt ?. aa ??? btw - vietas meklēšanā iesaku kursabiedra veidoto webu http://www.traveler.lv/ Edited August 3, 2005 by test2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 eh man jamo4ij uz atkaazaam 20./21., nez vai jega atpirst tik 19 un 20 no rita mo4it prom! Ka tur vispar ar transportu, parasti mirstigie bez mashinam var tur kautka nokljuut? Nu es zinu kur tas ir, bet cik manliekas tad isti tur sabiedriskais nekads neiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurisss Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 Nu es zinu kur tas ir, bet cik manliekas tad isti tur sabiedriskais nekads neiet liidz kjekavai tikt nav prob!!! bet taalaak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 macho - 4h jau pagaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 plakanciemieši laikam paņēma šamējo gūstā Link to comment Share on other sites More sharing options...
NighTMerry Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 macho - 4h jau pagaja plakanciemieši laikam paņēma šamējo gūstā nebuut ne.. laikam tagad kaut kur kozh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 man naksies jus apbedinat un teikt, ka nespeshu ierasties uz svinigo pasakumu p.s. es zinu ka jums nav zhel Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 4, 2005 Author Report Share Posted August 4, 2005 macho - 4h jau pagaja pag es tagad nevaru. Jaaiekozh - riit no riita ielikshu infu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 sabiedriskais tur iet pilniigi norm no autoostas lidz turienei, nu biku biku jaapaiet 50 sant ticket, ~40 min drive Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 sabiedriskais tur iet pilniigi norm no autoostas lidz turienei, nu biku biku jaapaiet 50 sant ticket, ~40 min drive No autoostas ? gadijumaa ne no pieturas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Katraa zinjaa baigi leeti, labaak jau ir neka kuulties uz juurkalni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Tātad (jā teikt tātad ir forši) ko es ar šo gribu pateikt. To, ka tie kas vēlas liek aiz auss ka 19-21 augustā kaut kas notiks. Sīkāka informācija par VISU, būs vēlāk (vēlākais pēc nedēļas). Vai GIGN aprindaas mazaak pazistami cilveeki arii var braukt, kaa piemeeram ES? Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 braukt var jebkursh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 braukt var jebkursh jebkursh diemzheel nee, tikai tie kas sheit tusee un ir normaali, nevais kkaadi pid0ri kam sakaapis galvaa un kuri atbraukushi iereekt par barinju cs fanaatu, kuri tuseejaas... nu juus saprataat Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 jebkursh diemzheel nee, tikai tie kas sheit tusee un ir normaali, nevais kkaadi pid0ri kam sakaapis galvaa un kuri atbraukushi iereekt par barinju cs fanaatu, kuri tuseejaas... nu juus saprataat es taads neesmu, bet parasti iereekt maaku par sevi cs fanaatu Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 count me in Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 21.ajaa ir Praata Veetras koncis... (mezhaparkaa) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now