macho Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 topic SAYS IT ALL the winner takes it all tātad - es meklēju kādu geimu (vecāku par 2006 gadu, ja jaunāku tad ar relatīvi maziem system requirements) kuru ir inčīgi spēlēt divatā LANā. UN - kas nav šūteris. labi piemēri: dungeon siege heroes 3 age of empires 2 slikti piemēri: half-life 2 call of duty 4 anno 1404 p.s. var arī tādas, kuras ir inčīgi spēlēt uz viena kompja, teiksim shadowgrounds. bet tādu ir superretums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 slikts piemērs: mortal kombat (bet dažreiz var pārsmieties) kaut kādu colin mcrae... cossacks 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Uz viena kompja Lord of the Rings: Return of the King. Man patika. Epic fighti garantēti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 lol! Warcraft visas 3 dalas laikam. Doom. Unrteal tournament lan party! Duke Nukem 3D! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Red Alert : Yuri`s Revenge Ar draugu, kas dzīvo kaimiņos, agrāk caurām naktīm bliezām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Titan quest General panzer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 Company of heroes. Tā ir stratēģiskā spēle pa otro pasaules karu. Viens spēlē ar vāciešiem, otrs ar amerikāņiem. Var būvēt bāzes, visādas mašīnas, tankus, var arī pilnviedot gan tehniku, gan Es te varētu visu dienu rakstīt cik tā spēle ir forša un cik daudz iespēju tajā ir. Var izvēlēties divus spēles veidus, viens ir vienkārši uz bāzes iznīcināšanu un otrs ir kontrolpunktu ieņemšana. Pats Nez cik stundas esmu spēlējis LAN'ā. Dievīga spēle! Vienīgais diezgan gara. Viena spēle ilgst 1-2h. Man vislabāk patīk pati pirmā daļa (2006 gada). Opposing fronts vēl arī ir spēlējama, bet tales of valor galīgi nepatīk, pārak daudz jaunu lietu, galīgi nav vairs vecais labais CoH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 flatout spelejot recam normali ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 spelejot recam normali ) oooo, jaa, flatouts ir vnk dievigs lana skaidities lidz spragsanai Star Wars: Jedi Academy ari ir tiri labs, lai gan tur vairak skan tadi saucieni ka "mirsti, mirsti, byatch!!!", neka smiesanas Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 ja..flatout ir labākais variants.. bet varbūt vairāk cilvēkus vajag..mēs 6 lanā spēlējām.. bet 2 ar var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Worms! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Carmageddon: TDR 2000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Lai neveidotu jaunu topiku, būtu forši, ja kāds iespamotu arī spēles, kas ir spēlējamas uz viena datora ar diviem džostikiem. Macho jau itkā ierakstīja savā postā par shadowgrounds, bet man šķiet viņš nepietiekoši uzsvēra, cik forši tomēr ir uz viena datora, kas pieslēgts pie projektora, maukt divatā, sēžot gultā, kaut kādu RPG un strebjot aliņu, kurš protams ir turpat pa rokai. Es jau te savulaiku izmeklējot, bet neko labu neatradu... ak jā, spltiscreen nebūtu vēlams, jo tas vairs nav tas... vislabāk ja viss notiek viena ekrāna ietvaros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 worm - tekken 3, pirms 2 mēnešiem, kā negudri kapājām , tā pat arī colin mcrae rally Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Heroes III Flatout`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 lohs. Vispār pie labajiem piemēriem vēl varētu iet Sacred un Diablo II par cik tās spēles arī var iet divatā uz iziešanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 (edited) Street Fighter 4, speciaali uz pc tagad ir. Jā, 4 - sajuka. Edited July 24, 2009 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Tu gadiijumaa nedomaa street fighter 4? Mees ar draugu parasti kapaajaam visas iespejamaas sporta speeles, saakot ar futbolu beidzot ar volejbolu. Lai tas viss tik aatri neapniktu mees speeleejam uz naudu, laikam 1ls vai 2ls partija! Tad kad esi pakaasis pa vakaru 5 speeles tad afigena gribas atspeeleeties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Vecais labais Starcraft , Starcraft:Brood War , loti interesanta spele ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 worm - nhl Laikam veel resident evil 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Residentu nevar spelēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantaazija Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 Streetfighter sux! warkrafts tresais online tas ir labs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 es nezinu, es, piem, kad zaudēju man rītīgi rauj galvu ciet un tādā gadijumā spēlēt uz diviem datoriem nevis ka tavs sakāvējs sēž tieši blakus tavam elkonim mazam interesanti bija močīt MK, bet tas jau defs Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 vēl ir variants novilkt oldskūl konsoles simulātoru un tad raut visas žiliton un segas kubikspāles. bet uz pohiņu jau viņas tāpat izskatīsies kā trešais fallout. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 Ja tu spēlē viens, protams, ka sucks - tā spēle domāta lai spēlētu ar draugiem. Varu ieteikt vel Robot Arena 2 , uzstaisi savu robotu un cinies pret savu draugu - liidz pat 4 playeriem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now