Jump to content
GIGN Forum

Līderisma Kursi


jukka
 Share

Recommended Posts

Yo, lieta tāda ka gribu iestāties līderisma kursos , bet baigi maz esmu dzirdējis par viņiem , šo to iegūglējot atradu atsauksmes kuras ir ļoooooti dažādas 50/50 cilvēki saka , ka sūds un otra puse , ka baigi labi. gribēju jums pajautāt vai ir bijusi kāda saskarsme ar cilvēku kurš ir izgājis kursus , vai esat kautko dzirdējuši par tiem vai varbūt pats esi izgājis.

šeit palasīju komentus un saprotu ka vairāk tas ir sūds nekā kautkas normāls bet esmu dzirdējis arī no citiem šo to kas saka patiešām labas lietas.

princips ir tāds , ka tev izskalo smadzenes , kopumā ir 3 daļas kursiem pirmā tev izdzēš visu otrā huj zin un trešā saliek atpalaļ to ko tu pats gribi. brūtāli izskalo smadzenes cik es sapratu ;)

kādas ir jūsu domās par šo ?

"Līderisma akadēmija"

"Līderisma kursi"

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tu pat nestādies priekšā, kā tu būsi nogruzīts kursa pirmajā dienā! :) Trešajā dienā gan sapratīsi, kāpēc tas bija vajadzīgs. Par komentāriem interneta vari aizmirst, jo tie, kas to kursu ir izgājuši, nekad neteiks par ko tajos kursos gāja runa. Un ja arī redzi kādu komentāru, tad tie visticamāk ir siereļi, kas pat pirmo dienu neizturēja... :) Par to izdzēšanu un salikšanu atpakaļ runājot - tev neviens ar varu neko neieborēs un ar smadzeņu skalošanu tur nav nekāda sakara, jo tā nav ne lekcija, nedz arī kaut kāds psiholoģisks drāziens. Tu vienkārši tiksi no liekiem sūdiem vaļā... ;)

Link to comment
Share on other sites

Jā, tā ir sekta, kas tev izskalos smadzenes. Kas tur iet? Par sevi nepārliecināti cilvēki.

Patiešām objektīvs raksts, iesaku izlasīt līdz galam: http://www.diena.lv/lat/politics/printed/s...gada_29_juulijs.

Link to comment
Share on other sites

vbyuer - tur neveiksminiekiem un neparliecinatajiem nav ko darit.

pasham shodien bija 2 diena.. tieshi taagad esmu treninjaa.. tie nav kursi :)

hmm nee.. neesmu renars frii.. mums neka tada nav.

trening.lv

Link to comment
Share on other sites

Kādēļ tu tur šobrīd atrodies, ja tu neesi neveiksminieks un esi pārliecināts par sevi?

Link to comment
Share on other sites

Tā ir tava izvēle, tava nauda, ko izmetīsi un tava dzīve, ko sapisīsi.

Link to comment
Share on other sites

nee noteikti ka nee..

hmm.. nu shis forums nav ta vieta kur kadam kautko jedzigi iestastit ;)

ir labi ka see tu esi super veiksminieks ! gl

uun.. izlasi manu pirmo postu..

un vbyuer - kopsh kura laika sevis attistishana ir izmeshana veja? labak drazt tevu tevu stabuliti.. sory :)

par sho temu man postu vairs nav.

jukka - ja kas interesee - PM.

Link to comment
Share on other sites

kopsh kura laika sevis attistishana ir izmeshana veja? labak drazt tevu tevu stabuliti.

Tie ir no gaisa parauti abstrakti jēdzieni, ar kuriem tu centies racionalizēt sevis izdarīto izvēli, taču tiem nav nekādas saistības nedz ar līderisma akadēmiju, nedz mani. Paškas smadzeņu zombēšanai ar sevis attīstīšanu nav absolūti nekāda sakara.

Kuili, kam tu piekrīti?

Link to comment
Share on other sites

Katrs savu maizi pelna savādāk , šajā gadijumā psiholgu grupa, kura skalo smadzenes cilvēkiem ap vienu un to pašu, neko noderīgu neiemācot. Viņu galamērķis ir izraisīt cilvēkam pozitīvas emocijas par šo visu pasākumu un darboties pēc viņu iegribām.

Pats āķis jau ir nosaukumā - "Līderisma akadēmija", uz to pārsvarā reaģēs vāja rakstura , kautrīgi cilvēki.

Un tādiem ir ļoti viegli skalot smadzenes. Tāpēc jau tās atsauksmes ir tik dažādas, jo stipra rakstura cilvēki tur kā atnāk , tā arī aiziet, saprastdami, ka tas viss ir totāls blefs.

Tāpēc arī viedokļi par šo atšķirās. Neuzskatu, ka viņi tur mācītu kautko nodērīgu, pašsaprotamas lietas, bet krietni pārspīlētā variantā.

Edited by uN-Natural.
Link to comment
Share on other sites

Kuili, kam tu piekrīti?

dyversanta apgalvojumam.

Par šo grpu zinu maz, bet tā vien izskatās, ka tie ir kautkādi manipulatīvi sektanti.Jo vairāk cilvēku piesaistās tai grupai, jo vairāk sabiedrībā ir cilvēku, kas maksā lielu naudu lai tajā iesaistītos.

Link to comment
Share on other sites

kā jau teicu - tie, kas gudri dirš un publicē visadus rakstus netā, nav izturējusi pat pirmo dienu un kursus uzskata par kaut kādu sektu! :lolza:

Man patīk vbyuer ar saviem postiem! :D Kā tu vispār kaut ko vari apgalvot, ja tu pat klāt tiem kursiem neesi bijis? Nu vot huļi tu dirs, ja tu nezini?! Tikai tāpēc, ka tev tā liekas?!?! Tev tak neviens nespiež tajos kursos iet! Cilvēks prasīja informāciju un es uzskatu, ka atbildi sniegt ir cienīgi tie, kas tur ir bijuši, nevis čalis, kur bļeģ, pagrābis kaut kāda pidara rakstu no neta un tagad telo afigeķ gudro!

Link to comment
Share on other sites

O! ne! man jau noderetu tadi "smadzenu skaloshanas" kursi. Moshak pec tam es mazak speletu CS un vairak kodetu/mazgatu gridas/nogalinatu cilvekus/kachatu muskuluis drausmigi mertiewcigi ietu uz kaut kadu virtualu merki..

nu ja... varbut ta butu labak, bet kaut ka isteniba jau esmu baigi apmierinats ari ar to, ka tagad esmu iekartojies. ko lai dara, ko lai dara??! Es drizak biju domajis par psihoterapetiu.. interesanti interesanti! :)

BTW - nesen ilustretaja zinatne laikam bija raksts par samdzenu skalosanu un tur ari bija tie 3 posmi, kur pirmaja tevi moka, otraja stumj ieksa savu ideologiju, bet tresaja pienem ka savejo! :)

Beefs

O Izlasiju rakstu! 'MAX' Tu tagad loti smaidi visu laiku, un pec tam raudi? Nu pastasti pastasti (par sevi).

Beefs

edit: manuprat dyversant ir gan neveiksminieks (preteji tam, ko vins tur raksta, ka grib but vel veiksmigaks... :P) Nu pastasti dyversant! Neturi puuru zem lades un akmeni azote! :)

Arpraats kaada sekta:(ai ai ai pats esmu apsolveejis LA :))Nozeloju ka esmu Tur gaajis sasodiits manaa dziivee tagad viss notiek nu kapeec taa es taks esmu zombijs:))Palidziet man tikt no taa visa ara ludzu es nezinu ko iesaakt man pieder divi plaukstossi biznesi man ir kolosaala gimene spozza karjera ko man dariit jo pirms LA nekaa taada nebiaja kapeec man tagad ir:(drausmiigi viss mana dziivee iet uz augssu ko man dariit Vai taa ir Hipnoze vai Zombessana tikssos ar Skaliju un Malderu uzjautaasu :))Katraa zinnaa Turpiniet diskuteet kaa buutu ja buutu bet es tani laikaa bussu veel veiksmiigaaks kameer Jus Te bimbosiet:)))

Komentēja: Veiksminieks 24-02-2009

un atbilde

Sanāca smiekli par veiksminieku. Divi plaukstoši biznesi, viens ir Kirby otrs Fitline :-) Un laimīga ģimene ir pats + kaķis (-:

Beefs

Edited by allworth
Link to comment
Share on other sites

Arī es neesmu tādiem kursiem bijis pat tuvumā, bet mans veselais saprāts nekad mūžā nepieļautu iesaistīšanos tādā stulbumā. Pilnībā piekrītu vbyueram par to, ka tas pasākums ir domāts vājiem cilvēkiem un muļķiem, kas grib nopirkt kaut kādas raksturīpašības vai domāšanas maiņu caur kursiem. Par līderi jāpiedzimst, līderus neveido kursos.

Palasīju "Līderisma akadēmijas" metodiku, lai man nepārmestu sava viedokļa izteikšanu, nezinot neko par tiem kursiem. Pasakiet vēl, ka viss tur rakstītais nav pilnīgs sūds. :)

Metodikas būtība

Metodiski 7 veiksmes sesijas ir paņēmiens, lai apzinātos un attīstītu savu personību:

caur jau esošās manas Dzīves pieredzes analīzi (pēc Haidegera ? savas vēsturiskās eksistences apzināšanās),

šī darba sekas ir ?

godīgs un adekvāts skatījums ? kas ir un kā nav manā Dzīvē uz šo brīdi;

skaidra apzināšanās ? no kurienes ir ?uzradušies? visi mani esošie rezultāti;

precīzs priekšstats par to, kāda ir mana atbildība par visu to, kas šobrīd notiek manā Dzīvē;

caur jaunas, aktuālas pieredzes radīšanu ? tādas, kas ir efektīva vissvarīgāko un visnozīmīgāko manu mērķu sasniegšanai (pēc Haidegera ? manas praktiskās eksistences apzināšanās), ar manu pierasto rīcību, izpausmju un reakciju, stratēģiju un gaidu pētīšanu,

šī darba sekas ir ?

atšķirības noskaidrošana starp to, kas man ir pierasti un parasti, un to, kas man ir svarīgi un iespējami;

personīgās attīstības stratēģiju izstrādāšana;

manas attīstības svarīgāko virzienu noteikšana (nevis tos, kuriem ?jābūt man pašiem svarīgākajiem?, bet tos, kas patiešām ir vissvarīgākie man);

caur jūtu?sajūtu?emociju?iespaidu ?ieslēgšanu? [?dvēsele?, ?sirds?] un ?konekta? (divpusējas saites) uzstādīšanu ar domāšanu/analīzi (pēc Haidegera ? manas emocionālās eksistences apzināšanās)

šī darba sekas ir ?

zināšana par sajūtu un domāšanas kā divu manas apziņas sastāvdaļu savstarpējās mijiedarbības mehānismu;

prasme vadīt savas domas un sajūtas;

iemaņa/pieradums izmantot tieši tās domas un jūtas, kas ir efektīvas man un tiem, kas ir man blakus.

Link to comment
Share on other sites

Max, es pacentos izlasīt ne tikai viena "pidara" (kādēļ pēkšņi tik saasināta uztvere? :) ) rakstu, bet arī biezu kārtu ar tuvinieku komentāriem un sūdzībām. Es neredzēju nevienu ne-negatīvu komentāru. Cilvēki viens otram izteica līdzjūtību un apsprieda veidus un iespējas līdzcilvēku atgriešanai reālajā dzīvē. Bet var jau būt, ka arī viņi ir tikai pidari, kas neko nesaprot.

Link to comment
Share on other sites

es noteikti esmu pret šādiem kursiem, jā, tulīt, atskanēs max'a un co komentāri, ka es tak neko nezinot, jo es tur neesmu bijis. tur jau tieši tā lieta, es negrasos tērēt kādus 200 vai cik tur latus, lai man mēģina smadzenes skalot, es labāk turpinu racionāli domāt un smejos par šādiem cilvēkiem, kuri bez citu palīdzības domā, ka ir pēdējās niecības dzīvē un ka neko nevar sasniegt.

kā es saprotu, ka Max tu esi tur bijis, un es saprotu, ka tu esi parakstījis papīrīti, ka nedrīksti teikt, ko tu tur piedzīvoji, bet moš tu mums vari paskaidrot, kā tad tas tevi ir mainījis. gan jau , ka tas nav aizliegts to darīt, reklamēt tak savu iemīļoto programu var būt tikai katra līdersiam akadēmijas absolventa cēlākais sapnis.

un, tagad arī mēs visi - aktīvi novērojam divīša pārvērtības!!!

kā arī nevarēju atturēties

:thumbsup:

ir foosha quote ko teica vies cilveks kursh ir gudrs, tie , kas treninjus uzskata par celu neveiksminiekiem un par nekam nederiigu lietu - tiem vienkarshi skauzh

es cerēju kaut ko oriģinālāku no līderisma akadēmijas, šito tak mēs kā sīči apkārt visiem acīs bāzām, ja kaut kas nepatīk, tad prosto tev skauž. cik banāli.

kā arī izejot kursus cilvēks nevar kļūt VEIKSMĪGĀKS, veiksme ir tāda lieta, ko cilvēks nevar ietekmēt, tu vari ietekmēt savu karjeru, kā tev dzīvē iet, bet tam nav nekāda sakara ar veiksmi pēc definīcijas.

Link to comment
Share on other sites

itka jau teicu ka nekomenteshu, bet man patik tas ka nevienam realaa pamatojuma tam ka LA ir kautkas slikts

svetdien, ja nemaldos ir atklatais seminars. aizej parunat ar pavelu .. tas noderes visiem gudrajiem dirsejiem.

gribu redzet cik argumenteti spesiet vinjam oponet

edits : LA nevienam smadzenes neskalo. palasiju pirmo doto linku

Link to comment
Share on other sites

svetdien, ja nemaldos ir atklatais seminars. aizej parunat ar pavelu .. tas noderes visiem gudrajiem dirsejiem.

gribu redzet cik argumenteti spesiet vinjam oponet

Skatoties, ko tu uzskati realu pamatojumu. Netā ir atrodams pietiekami daudz informācijas par LA, skandāli saistīti ar to...

NLP bija modes kliedziens un bums pirms pāris gadiem, bet mans personīgais uzskats ir, ka LA NLP pielietošanas veids ir galīgi garām.

Protams, nešaubos, ka ir cilveki, kuri ne tikai rūda raksturu un uzlabo savas intelektuālās spējas, paciešot intensīvu psiholoģisku teroru no profesionāļa puses, tikai tas pilnīgi noteikti nav vienīgais ceļš sevis attīstīšanai un pilnīgi noteikti nav arī racionālakais.

Par sektu - LA tiešām piemīt visas komerciālas sektas pazīmes - pirmkārt jau - centieni LA "studentus" nošķirt no pārējās sabiedrības (Domāju, ka tie topika apmeklētāji, kas LA ir pabijuši apstiprinās, ka kurss paredz periodu, kura pēc iespējas vairāk jānodalās no radiem, draugiem un paziņām un intensīvi jakontaktējas tikai ar savas grupas dalībvniekiem), otrkārt mērķis piesaistīt jaunus "studentus", un treškārt - tas ko varam novērot šeit - "pasniedzējs" visai veikli ieborē mācekļiem, ka visi, kas noliedz līderisma akadēmiju a) Neko par viņu nezin B) Viņiem skauž c) viņiem bail pasiem pamēgināt d)nav izturējuši - un kad māceklim ir ieborēti šie 4 pamatprincipi - ar viņu jau vairs īsti nav vērts diskutet cilvekam no malas par LA mīnusiem - oponents automātiski tiek ieskaitīts kāda no šīm 4 grupām.

:muahaha:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...