Jump to content
GIGN Forum

Maikls Dzeksons


psycho
 Share

Recommended Posts

  • Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Maikls Džēksons, nekad nav paticis, bet viņa dziesmas man vienmēr ir ļoti patikušas, varētu pat teikt, ka visas viņa dziesmas man ļoti patīk! Ja godīgi man nav nekādas emocijas par to, ka viņš ir miris. Bet nu vienalga viņu pazīsti pilnīgi visi! Tapēc ir vērts viņu atcerēties. Kautvai par to, ka viņš bija melnādainais, bet ar operāciju palīdzību kļuva starp baltādaino un dzeltenādaino !

Cik īsti operācijas viņam bija? 8 vien laikam bija tikai degunam!

viņa mūzika nemirs!

R.I.P

btw es to uzzināju no novijasa, viņš rīta nakts spāmā bija ierakstījis, un tad burtiski pēc pāris minūtēm ieslēdzu teļuku un tur gāja "CHILL" čats, un tur arī visi ļoti apsriež šo tēmu :)

MichaelJackson.jpg

btw rekur vel kautkas: Micheal Joseph Jackson

Edited by Gailis 2
Link to comment
Share on other sites

Viss jau būtu bijis ok, ja viņš nebūtu uztaisījis sevi par manekenu ar sabojātu miesu. Viņa karjeras pirmsākumi bija zajebis, tādas klausāmas dziesmas un skatāmi video. Viņš ar plastiskajām operācijām aizgāja par tālu un noveda sevi līdz kritiskam stāvoklim, varēja čalis dzīvot normālu dzīvi.

Link to comment
Share on other sites

Man tāda nu galīgi nau žēl.

Tāvaitā lai guļ, tik patiesais iemesls? Ada nokrita no kauliem?

Ceturtdien savās mājās ASV no sirds apstāšanās 50 gadu vecumā miris popmūzikas karalis Maikls Džeksons.
Edited by Noyd
Link to comment
Share on other sites

Nu uz šādu galu viņš gadiem jau gāja.... protams mūzikas dizģars viņš bija un būs, tomēr tik raiba dzīve kāda bija viņam... sensācijas mūzikas industrijā, ķibeles privātajā dzīvē, skandalozi video un foto utt. Tas viss lēnām sagrauj cilvēku, tāpēc nu nav nekāds brīnums, ka viņš atdeva galus. Cilvēks nav mašīna! :ermm:

Link to comment
Share on other sites

no rīta jau tā gribējās pamīzt, bet ieslēdzu apollo un tur pirmais virsraksts... lai viņam vieglas smiltis, par spīti visam, kas noticis viņa dzīvē...

edit: šodien visu dienu @ CNN, as long as possible

Edited by clo?
Link to comment
Share on other sites

http://www.youtube.com/watch?v=ex30DYwQlHU

:thumbsup:

Tiešām labs klips un tik pat laba dziesma! :thumbsup: Paldies, Tev, rusty, kad viņu ievietoji, skatījos ar vislielāko uzmanību! :blink: Taču runājot par Maikla Džeksona nāvi, manuprāt, viņš nomira pārāk agri, žēl, ka tā, jo būtu gribējies, lai viņš vēl būtu starp mums. <_< Viņš man likās apbrīnojams ar savu deju stilu, piemēram, tā slavenā kustība - moon walk!Ceru, ka pareizi atcerējos tās vienas slavenās kustības nosaukumu, ja ne, tad izlabojiet mani.Čalis aizgāja ar sirdi! :ermm: Un atstāja savai ģimenei pusmiljardu lielu parādu.Iespējams, viņa bērni turpinās tēva iesākto! :whistling:

P.S.Tiešām žēl!!!! :waaahhhh: :waaahhhh: :please:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...