rusty Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 like summers most fucking awesome game! http://www.prototypegame.com/us/index.html kāds jau ir plānojis pre-orderot? iekš steam laikam 60 eiro. tā iznāk 9 junijā ieks usa. pie media iečekojat visas fīčas. tur kādi 5 treileri. viņā izskatās, ka ir viss ko var vēlēties. pilnīgia brīvība pilsētā un arī fucked-up skati kā iekš godfather 2 "tount" killi. pa free run nemaz nerunajot. top 10 reasons why you must have prototype - vo trailers labs. http://www.youtube.com/watch?v=V129-5QK86o Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Izskatās ātri apnīkoša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amols Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 noteikti uz xasti iemēģināšu. kkas stipri līdzīgs infamous Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Use search http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...mp;hl=Prototype Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 šis brīnums izskatās kaut kas pavisam jauns un ļoti aizraujoš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Šitas tāds mazs mierinājums tiem, kas netika pie inFAMOUS, haha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 (edited) http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=31637&hl= Spēli ļoti gaidu, jau no mana topika izveidotās dienas. Skatos krutus video, scrīnus un gameplay. Vnk dievīgi! Pirkt gan netaisos, ja nu vienīgi uz kādu atlaidi un jau izbaudot spēli nelegālā veidā, jo var gadīties tāpat kā ar GTA 4 ka visi iegrābās! Man jau patīk Bullets! Nez pagaidām neviena no spēlēm neizskatās nekas īpašs, varbūt to prototype varētu uzspēlēt. - Oct 16 2008, 20:42 šis brīnums izskatās kaut kas pavisam jauns un ļoti aizraujoš. - June 7 2009, 12:52 Edited June 7, 2009 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 @ justin.tv jau redzēju gameplay uz konsoles. Diezgan garlaicīga izskatījās, bet nu tā atkal ir gaumes lieta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 (edited) Peper FU, tas bija sen, neredzēju nevienu normālu video tikai skrīnus, kur spēle izskatījās, pēc kaut kāda upgreidota spaidermena. Btw tad man arī bija vecais pc, uz kura neko no jaunajām spēlēm nevarēju uzspēlēt, līdz ar to neko negaidīju un biju pesimists. SO FU Edited June 7, 2009 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenouC Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Interesanta spele bet atri apnika! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 7, 2009 Author Report Share Posted June 7, 2009 (edited) ā. tev apnika pirms iznāca? http://store.steampowered.com/app/10150/ P.S vispār 50 eiro..ganjau, ka varēs kādā dīlā paķert pa 25. Edited June 7, 2009 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 http://store.steampowered.com/app/10150/ P.S vispār 50 eiro..ganjau, ka varēs kādā dīlā paķert pa 25. Moška uz 360 uzhakots jau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Izskatās pēc sūda. Nereāli pašķaidīsies ar varoni, kuram šķiet ir visas iespējamās superspējas un apniks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenouC Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Traffic tads egoists visiem patiik uun ev jaieliek post ka nepatiik! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Te katrs pasaka, ko domā, nevis seko viens otram ar to pašu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Iemācies vārda egoists nozīmi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 (edited) Esmu paspaidоjis infamous un teikрu, ka tв pat varзtu bыt. Infamous stфrijs ir aizraujoрs un kruts. Varbыt infamous sniedz mazliet рaurвku demolзрanas iespзju klвstu, bet stфrijs to kвrtоgi atsmeп + vel grafika ir daudz iespaidоgвka Neesmu spзlзjis Prototype, bet cik esmu redzзjis/lasоjis internetв, tad izskatвs, ka, izstrвdвjot рo gabalu, izstrвdвtвji ir mзмinвjuрi radоt vairвk tвdu kв kв gaпasmaроnu un visu pвrзjo atstвjuрi otrajв plвnв... Edited June 7, 2009 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
wOOzzY :P Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 oo spēle izskatas laba, noteikti pameiģināšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
reqtor Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Man lago Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Izskatās jau zaibisā, bet atkal droši, ka vajadzīgs 13kodolu procis ar jaunāko videokarti(-ēm) Link to comment Share on other sites More sharing options...
reqtor Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 (edited) kkad aizvakar sito redzeju, raadija pa mtv gametvone ,izstijas forsa speele tikai zeel ,ka man lagos (es ta domaju ,ka lagos) Edited June 8, 2009 by reqtor Link to comment Share on other sites More sharing options...
wOOzzY :P Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Lūk min req Processor: AMD Athlon 64 X2 3800+ / Intel Core 2 Duo E4700 Display Card!: ATI Radeon X1800 Series 256MB / NVIDIA GeForce 7800 Series 256MB Memory: 1024MB Free Disk Space: 8GB Operating System: Windows XP SP3 / Windows Vista SP2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 uz intel E8400, 2gb ram, radeon 3870x2 uz absolūti maksimālo grafiku iet bez aizķeršanās... ar xboxa kontrolieri baigais funs spēlēt ir esmu starā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 10, 2009 Author Report Share Posted June 10, 2009 nopirki? tak krakota vēl nav...vakar tik iznāca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Rusty, ir gan. Razor1911 relīze Nu spēle, geimplejs tāds pats kā The Incredible Hulk un Spiderman - Web Of Shadows. Tas nozīmē daudz pretinieku, un tik šķaidies, lēkā un skrien pa sienām. Vienīgais, kas to spēlei kaut cik paceļ manās acīs ir tīri interesantais sižets Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now